Wiesz pan jak to jest. Jeden slucha Crystal Viper, a inny wymienia dyskografię Autopsy na płyty Dimmu Borgir. Każdy ma swoje wybory i bzika. Tak skonstruowany jest świat.hcpig pisze: ↑29-04-2021, 18:24Nie 20 tylko 15 a do tego płyta, która zaorała kult Darkthrone nazywa się szyderczo 'The Cult is Alive',
Najpierw myślałem że się ze starzeli albo chcieli zrobić taki meta-żart, niby dla kumatych a późniejsza seria płyta okazała się, że to wszystko na serio, do tego wypowiedzi listonosza plującego na środkowy okres Darkthrone plus pałowanie się na Crystal Viper świadczą, że jemu tak muzycznie naprawdę coś się stało w głowę.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DARKTHRONE
- ozob
- zahartowany metalizator
Nic nie krytykuje z założenia. DT dla przykładu zawsze sprawdzam, ale dzięki płytom po "Hate Them" nie mam już złudzeń. Równia pochyla. Może tym razem będzie inaczej? Poczekamy, usłyszymy. Jak będzie ok, to z pewnością kupię nośnik jak z ostatnim CC, czy Obituary, na których też postawiłem krzyżyk lata temu, a zostałem pozytywnie zaskoczony.535 pisze: ↑29-04-2021, 17:23Nie , nie pseudospryciarzu. Po pierwsze ty krytykujesz z założenia, a po drugie nikt ci tego nie zabrania, a już z pewnością nie ja. Natomiast za każdym razem przyjemnie się wijesz i puchnie twe dupsko, gdy wytknąć ci fakty. Poza tym to pokłosie wcześniejszych twych wpisów o ligach. Nie mówiąc o tabelach i ankietach. Także nie próbuj naginać historii. Zresztą sam sobie powyżej zaprzeczasz, bo najpierw piszesz o nieskrepowanej indywidualnej ocenie muzyki, czyli, że podobają się nam różne płyty, by za moment stękać, bo to jest właśnie standardowe twoje stękanie, o jakiejś taryfie ulgowej. Zdecyduj się pan w końcu, albo beztroska ocena, albo prężenie bicków i płacz, że Gilette nie gra już norisk arisk. Jaka to jest w ogóle mentalność? Mentalność wiecznie zawiedzionej mękoły?ozob pisze: ↑29-04-2021, 16:53Dlaczego? Tylko pseudo uczestnik tamtych czasów w sensie uczestnictwa może? (:535 pisze: ↑29-04-2021, 12:28
Śmieszny jesteś. Chuj mnie interesowała sytuacja w jakimś fylke. Zawsze liczyła się tylko muzyka, a akurat ta była dostępna powszechnie i na bieżąco. I w tym kontekście ciebie tam nie było. Faktów nie zmienisz. Więc nie piej tak nad legendą i rzekomym upadkiem bohaterów tematu, bo to jest jak spazmy żulka o piłce . Gościa, który nigdy nie był na prawdziwym meczu. Ot czysta statystyka. Zresztą wracaj słuchać azaracz i dies irae. To zdaje się są twoi bogowie.
Dzik pisze o kilku zespołach. Tak, tu jest kilka takich, które jedna na taryfie ulgowej, sentymencie, opinii z dawnych czasów. Niestety dla tych zespołów i niektórych płyt nie koresponduje to z tym przesadzonym stekaniem. Wytkniesz, a obrazisz majestat, no bo jak to możesz krytykować mój ulubiony lub jeden z ulubionych zespołów? 40-latki o mentalu 14-latkow. (:
Wracając do stękania. Ja tylko napisałem, że będzie - być może - beka i to do tego wpisu zlecieli się stekajacy. To tak apropos naginania czegokolwiek, bicków i mentalności. (:
Ostatnio zmieniony 29-04-2021, 19:45 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Jedno jest pewne ich wkurw po nagraniu Panzerfaust zaczął maleć i to nie jest kwestia wieku.
- ozob
Czy ja wiem? Bardzo lubię płyty od "Total Death" do "Hate Them". Takie "Ravishing Grimness" po pokłady wściekłości.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- dzik
A Ty kurwa dalej swoje. Krytykuj sobie co chcesz i ile chcesz do chuja wafla. Ale nie próbuj wciskać innym, że to co im się podoba, tak naprawdę im się nie podoba, a zmuszają się do słuchania z jakichś tam wydumanych przez ciebie powodów.ozob pisze: ↑29-04-2021, 16:53Dlaczego? Tylko pseudo uczestnik tamtych czasów w sensie uczestnictwa może? (:535 pisze: ↑29-04-2021, 12:28Śmieszny jesteś. Chuj mnie interesowała sytuacja w jakimś fylke. Zawsze liczyła się tylko muzyka, a akurat ta była dostępna powszechnie i na bieżąco. I w tym kontekście ciebie tam nie było. Faktów nie zmienisz. Więc nie piej tak nad legendą i rzekomym upadkiem bohaterów tematu, bo to jest jak spazmy żulka o piłce . Gościa, który nigdy nie był na prawdziwym meczu. Ot czysta statystyka. Zresztą wracaj słuchać azaracz i dies irae. To zdaje się są twoi bogowie.
Dzik pisze o kilku zespołach. Tak, tu jest kilka takich, które jedna na taryfie ulgowej, sentymencie, opinii z dawnych czasów. Niestety dla tych zespołów i niektórych płyt nie koresponduje to z tym przesadzonym stekaniem. Wytkniesz, a obrazisz majestat, no bo jak to możesz krytykować mój ulubiony lub jeden z ulubionych zespołów? 40-latki o mentalu 14-latkow. (:
Mam uznać płyty które mi się podobają i do których regularnie wracam uznać za chujowe? Bo co? Bo Ty tak uważasz - samozwańczy autorytet?
Normalny ty jesteś czy pierdolniety?
dobry kościół to kościół spalony
- ozob
Doskonale oddałeś druga część mojego posta. Ja ci dziczku nic nie wciskam. Ja piszę tylko i wyłącznie za siebie. Darkthrone ostatnich niemal 20 lat ssie.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- ozob
Na "Hate Them" czuje pewne stare i dobrze znane wibracje, których na "Sardonic Wrath" po prostu jak dla mnie nie ma. Jakaś ta płyta jest dla mnie wymuszona, zagrana na siłę, jałowa.
- Hellion
- w mackach Zła
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Hellion
- w mackach Zła
- Gall
Co płyta to to samo pierdolenie od początku.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Właśnie. Się normalnie przestraszyłem, że nie dość, że stary, to jeszcze głupi i na domiar złego głuchy.
Ozob. A do jakiego kawałka BS ten riff nawiązuje?
Poro
Ja z kolei napisałem, że długie numery i może będzie death doom metal. Natomiast wcześniej widziałem, że szykujesz się na wojnę w tym temacie i właściwie ci się udało. Nawet bez muzyki.ozob pisze: ↑29-04-2021, 19:36Nic nie krytykuje z założenia. DT dla przykładu zawsze sprawdzam, ale dzięki płytom po "Hate Them" nie mam już złudzeń. Równia pochyla. Może tym razem będzie inaczej? Poczekamy, usłyszymy. Jak będzie ok, to z pewnością kupię nośnik jak z ostatnim CC, czy Obituary, na których też postawiłem krzyżyk lata temu, a zostałem pozytywnie zaskoczony.535 pisze: ↑29-04-2021, 17:23Nie , nie pseudospryciarzu. Po pierwsze ty krytykujesz z założenia, a po drugie nikt ci tego nie zabrania, a już z pewnością nie ja. Natomiast za każdym razem przyjemnie się wijesz i puchnie twe dupsko, gdy wytknąć ci fakty. Poza tym to pokłosie wcześniejszych twych wpisów o ligach. Nie mówiąc o tabelach i ankietach. Także nie próbuj naginać historii. Zresztą sam sobie powyżej zaprzeczasz, bo najpierw piszesz o nieskrepowanej indywidualnej ocenie muzyki, czyli, że podobają się nam różne płyty, by za moment stękać, bo to jest właśnie standardowe twoje stękanie, o jakiejś taryfie ulgowej. Zdecyduj się pan w końcu, albo beztroska ocena, albo prężenie bicków i płacz, że Gilette nie gra już norisk arisk. Jaka to jest w ogóle mentalność? Mentalność wiecznie zawiedzionej mękoły?ozob pisze: ↑29-04-2021, 16:53
Dlaczego? Tylko pseudo uczestnik tamtych czasów w sensie uczestnictwa może? (:
Wracając do stękania. Ja tylko napisałem, że będzie - być może - beka i to do tego wpisu zlecieli się stekajacy. To tak apropos naginania czegokolwiek, bicków i mentalności. (:
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Ja słyszę Deathspell Omega i Solstafir
- Rumburak
Zajebista płyta. Jedna z moich ulubionych DT. Jak widać stoi niektórym kijem w dupie aż do dziś. O to chodziło.
- Fanatyk
- nagrobek
czułem, ze macie się ku sobie..lody „ekipa”.
- KKK
- postuje jak opętany!