Fanatyk pisze: ↑18-05-2021, 18:29
skoro niektórzy wierzą, że kaszel może zgładzić naszą cywilizację, to czym prędzej udaj sie do punktu wyszczepień.
Ha ha ha, hi hi hi...
U mnie w robocie zmarły w kwietniu 2 osoby z 8, którego zachorowały. Jedna do tej pory nie wróciła do pracy, jedna wróciła dwa dni temu. Ojciec koleżanki zmarł na to ciulstwo w czasie drugiej fali, w październiku. Inny kolega ma znajome małżeństwo, które w czasie drugiej fali pochowało troje z czworga rodziców. W pracy u teściowej w marcu zmarł facet ledwie po czterdziestce, osierocił dzieciaki w wieku przedszkolnym.
Ludzie umierają, albo lądują w szpitalach, przez miesiąc nie ma ich w pracy. Sam miałem przez kilka dni chyba najgorszy kaszel w życiu.
W zderzeniu z tymi faktami twoja blackmetalowa mizantropia i nieodparta chęć stawania okoniem są nie warte funta kłaków. Ja wiem, że jak się non stop ostrzy nóż, kontemplując twórczość Żorżorot, zapewne z wystudiowaną pogardą na twarzy, to można nieco odlecieć od ziemi, ale pora znów twardo na niej stanąć. Szczepionki przy tym covidowym ciulstwie nawet nie stoją pod względem ryzyka. Ty i tobie podobni zachowujecie się jakbyście woleli zostać w spadającym samolocie, zamiast wyskoczyć i otworzyć spadochron, bo a nuż linki się wokół szyi zadzierzgną i uduszą.
Użytkownika tomaszm proszę o nie uzewnętrznianie się po pijaku,