SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SARS-CoV-2

17-06-2021, 13:28

Nerwowy pisze:
17-06-2021, 12:49
Pacjent pisze:
17-06-2021, 12:37
Nerwowy pisze:
17-06-2021, 12:14
Te rozkminy to tam chuj, ale jeśli faktycznie oni korzystają z poczty na zewnętrznych serwerach to znaczy, że państwa juz nie ma nawet teoretycznie :D
Jeśli tacy amatorzy ustawili Was po kątach, że łykaliście każde gówno, które ogłaszali na konferencjach to znaczy, że państwo istnieje i ma się całkiem nieźle, świetnie zarządza strachem i swoimi niewolnikami.
Akurat nic nie zrozumiałeś jak zwykle, ale to było do przewidzenia, matołku :D.

Nie chodzi o amatorszczyznę a o sam fakt, że komunikacja odbywa się tymi kanałami co może świadczyć jedynie o tym, że jakiekolwiek służby mające zapewnić bezpieczeństwo temu państwu nie istnieją albo ministrowie im nie ufają co jest jednoznaczne z totalnym rozkładem państwowości.
Ostatnio wyciekły wiadomości głównego doradcy medycznego Białego Domu Fauciego, który wygadał się, że brał udział w uzbrajaniu tego wirusa i wyrażał obawy dotyczące swojej odpowiedzialności za to. To mówisz, że trwa totalny rozkład USA, śmondaku?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

17-06-2021, 14:05

Pacjent pisze:
Nerwowy pisze:
Pacjent pisze:

Jeśli tacy amatorzy ustawili Was po kątach, że łykaliście każde gówno, które ogłaszali na konferencjach to znaczy, że państwo istnieje i ma się całkiem nieźle, świetnie zarządza strachem i swoimi niewolnikami.

Nie chodzi o amatorszczyznę a o sam fakt, że komunikacja odbywa się tymi kanałami co może świadczyć jedynie o tym, że jakiekolwiek służby mające zapewnić bezpieczeństwo temu państwu nie istnieją albo ministrowie im nie ufają co jest jednoznaczne z totalnym rozkładem państwowości.
Ostatnio wyciekły wiadomości głównego doradcy medycznego Białego Domu Fauciego, który wygadał się, że brał udział w uzbrajaniu tego wirusa i wyrażał obawy dotyczące swojej odpowiedzialności za to. To mówisz, że trwa totalny rozkład USA, śmondaku?
Oczywiście. Jeśli takie rzeczy autentycznie wychodzą na światło dzienne to znak, że ostatecznie nie wiadomo kto faktycznie kim rządzi, bo służby są poza wszelką kontrolą a "państwo" to jedynie fasada. Akurat w przypadku USA mówiło się o tym sporo, dziwne, że dla głównego zwolennika wszelkich teroii spiskowych to takie zaskoczenie :D.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

17-06-2021, 14:11

Pacjent pisze:
17-06-2021, 10:53
Obrazek
a tak się naradzają. To jest piękne: Jutro należy mocniej o tym powiedzieć Adam i pomyślimy co jeszcze można zamknąć
Pewnie fake.
Czasem lubię obejrzeć, poczytać coś głupiutkiego ale tych kretynów mam już dość. I takie debile są "elitą", władzą, alfą i omegą, krynicą mądrości i odpowiedzialności. To ci idioci decydują o "dobrobycie" i nędzy, szczęściu i nieszczęściu, zdrowiu i chorobie, życiu i śmierci. Też korzystam z konta pocztowego, ale tych kretynów to przerasta. Jaki musi być poziom intelektualny i moralny społeczeństwa, które to toleruje? Ale czego spodziewać się po motłochu, dla którego eskimoskie brednie urastają do rangi pism świętych i nadludzko mądrych, choć wystarczy rzetelnie przeczytać te gnioty.
Awatar użytkownika
nicram

17-06-2021, 14:22

Widzę, że elita szurów wypełzła z nor i się mędrkuje o sprawach o których nie mają bladego pojęcia. :-D
all the monsters will break your heart
Pacjent

17-06-2021, 14:49

Nerwowy pisze:
Pacjent pisze:
Nerwowy pisze:

Oczywiście. Jeśli takie rzeczy autentycznie wychodzą na światło dzienne to znak, że ostatecznie nie wiadomo kto faktycznie kim rządzi, bo służby są poza wszelką kontrolą a "państwo" to jedynie fasada. Akurat w przypadku USA mówiło się o tym sporo, dziwne, że dla głównego zwolennika wszelkich teroii spiskowych to takie zaskoczenie :D.
Wprowadźmy trochę faktów i logiki do naszej dyskusji. Po pierwsze dla zwolennika teorii spiskowych nie może to być żadne zaskoczenie. Po drugie tu chodzi o spiskową praktykę, która wcale nie musi oznaczać rozkładu państwa, a np. odkręcenie przez służby specjalne wentyla bezpieczeństwa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

17-06-2021, 14:50

Pacjent pisze:
Powiem Ci Kolego Szanowny, że bingo, to co piszesz. Covidioci w ogóle są tak wytresowane, żeby posługiwać się słowami-kluczami - np. "foliarze", "szury", "antyszczepionkowcy", "antycowidowcy", "covid-19" - to są wszystko takie wytrychy, takie postmarketingowe ulepy pojęciowe, które u przeciętnego matołka ogarniętego strachem przed przeziębieniem wywołują szereg z góry założonych procesów i skojarzeń. Rzucisz takiemu którymś słówkiem - a on już staje na baczność i doskonale wie, co ma "myśleć", już się pręży i ślini, żeby rżeć i bluzgać na tych wszystkich odmieńców, którzy ośmielili się mieć wątpliwości i własne przemyślenia i nie chcą dać się zgnoić.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

17-06-2021, 15:02

Pacjent pisze:
17-06-2021, 14:49
Nerwowy pisze:
Pacjent pisze:

Wprowadźmy trochę faktów i logiki do naszej dyskusji. Po pierwsze dla zwolennika teorii spiskowych nie może to być żadne zaskoczenie. Po drugie tu chodzi o spiskową praktykę, która wcale nie musi oznaczać rozkładu państwa, a np. odkręcenie przez służby specjalne wentyla bezpieczeństwa.
No tak, bo "państwo" praktycznie bez armii i kontrwywiadu, na czele którego służb stoi ktoś taki jak Kamiński, wymiaru sprawiedliwości Ziobro, NIKu Banaś a wicepremierem ds. bezpieczeństwa jest Kaczyński i wszyscy jedyne czym się zajmują to zbieraniem haków przeciwko sobie i wojenkami podjazdowymi mając w dupie jakiekoliwiek bezpieczeństwo kraju i jego porządek prawny nie jest wcale w rozkładzie :D. Jedyne co za tego rządu jeszcze tutaj funkcjonuje to propaganda. O tym zresztą była cała ta korespondencja a co do faktu że wszelkie działania rządu związane z pandemią nie mają sensu a służą jedynie do utrzymania słupków poparcia nikt nie miał tutaj wątpliwości.
Pacjent

17-06-2021, 15:07

Fanatyk pisze:
17-06-2021, 14:50
Pacjent pisze:
Powiem Ci Kolego Szanowny, że bingo, to co piszesz. Covidioci w ogóle są tak wytresowane, żeby posługiwać się słowami-kluczami - np. "foliarze", "szury", "antyszczepionkowcy", "antycowidowcy", "covid-19" - to są wszystko takie wytrychy, takie postmarketingowe ulepy pojęciowe, które u przeciętnego matołka ogarniętego strachem przed przeziębieniem wywołują szereg z góry założonych procesów i skojarzeń. Rzucisz takiemu którymś słówkiem - a on już staje na baczność i doskonale wie, co ma "myśleć", już się pręży i ślini, żeby rżeć i bluzgać na tych wszystkich odmieńców, którzy ośmielili się mieć wątpliwości i własne przemyślenia i nie chcą dać się zgnoić.
Jakbyś przy tym był tzn. niedawno odbyłem dyskusję w sklepie z jakimś covidiotą. Pajac szedł za mną już na zewnątrz widząc, że maszeruję do sklepu bez maseczki. System wartości i sposób rozumowania tego osobnika jakby wyjęty z konferencji Niedzielskiego pozbawił mnie wszelkich złudzeń co do przekazania mu jakiegokolwiek argumentu, a wszystkiemu przyglądała się ekspedientka bez maseczki :D , która przy następnej wizycie w sklepie opowiedziała mi co ten klaun gadał na mnie potem, bo gdy wyszedłem z zakupami wygłosił płomienne wystąpienie niewolnika reżimu. :D
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

17-06-2021, 15:10

Tak było. Byłem tą ekspedientką.
535

17-06-2021, 15:15

Reżimu , któremu przedstawiciele koła oraz ich niezależni i wolnościowi wyborcy , chętnie zrobią loda już przy najbliższej okazji. Tak jak to już niejednokrotnie miało miejsce i co zresztą deklarowali. Bądźmy precyzyjni.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

17-06-2021, 15:31

535 pisze:
17-06-2021, 15:15
Reżimu , któremu przedstawiciele koła oraz ich niezależni i wolnościowi wyborcy , chętnie zrobią loda już przy najbliższej okazji. Tak jak to już niejednokrotnie miało miejsce i co zresztą deklarowali. Bądźmy precyzyjni.
Patol wyciągający łapy po 500+ nazywająy innych niewolnikami reżimu xDDDDDDDDDDDDD

Nic śmieszniejszego już w tym roku nie przeczytamy.
Ostatnio zmieniony 17-06-2021, 15:32 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Pacjent

Nerwowy pisze:
Sprzedajesz podpaski w sklepiku w Sanepidzie, że sobie takiej sytuacji nie wyobrażasz?
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

17-06-2021, 15:33

Pacjent pisze:
Nerwowy pisze:
Sprzedajesz podpaski w sklepiku w Sanepidzie, że sobie takiej sytuacji nie wyobrażasz?
Niczego nie muszę sobie wyobrażać. W piździe mam twoje zmyślone historyjki i konfabulacje na tematy wszelakie :D.
535

17-06-2021, 15:38

Doprawdy, zabawny obraz wolnościowców siedzących w piwnicach u matek. Uzależnionych od czynszów, kredytów, lizingów, miniratek i państwowych zapomóg, a realizujących swą misję na tłiterach i bojach o kawałek szmatki na ryju we warzywniaku z innymi zjebami, którym się wydaje, że ratują komuś życie. Nic tylko się załamać, albo w ogóle wyłączyć. Skaczecie jak marionetki na gumkach od brudnych gaci.
Pacjent

17-06-2021, 15:47

535 pisze:
Doprawdy, zabawny obraz wolnościowców siedzących w piwnicach u matek. Uzależnionych od czynszów, kredytów, lizingów, miniratek i państwowych zapomóg, a realizujących swą misję na tłiterach i bojach o kawałek szmatki na ryju we warzywniaku z innymi zjebami, którym się wydaje, że ratują komuś życie. Nic tylko się załamać, albo w ogóle wyłączyć. Skaczecie jak marionetki na gumkach od brudnych gaci.
I dlatego zdecydowanie lepiej czujesz się wśród lewaków, zawsze z nimi, zawsze po ich stronie, z antynatalistycznym błyskiem w oku, bo oni nie są marionetkami wielkich koncernów, bo nie zaglądają nam co chwilę do kieszeni itd.
535

17-06-2021, 15:54

Pacjent pisze:
17-06-2021, 15:47
535 pisze:
I dlatego zdecydowanie lepiej czujesz się wśród lewaków, zawsze z nimi, zawsze po ich stronie, z antynatalistycznym błyskiem w oku, bo oni nie są marionetkami wielkich koncernów, bo nie zaglądają nam co chwilę do kieszeni itd.
To bardzo ciekawe co tutaj piszesz. Tym bardziej, że lewactwem gardzę tak samo jak tobą. Zresztą to się nawet zgadza. Chętnie wyciągasz łapę po socjal, twierdząc, że ci się należy. Kim ty kurwa tak naprawdę jesteś Robert?
Pacjent

17-06-2021, 16:04

535 pisze:
To bardzo ciekawe co tutaj piszesz. Tym bardziej, że lewactwem gardzę tak samo jak tobą. Zresztą to się nawet zgadza. Chętnie wyciągasz łapę po socjal, twierdząc, że ci się należy. Kim ty kurwa tak naprawdę jesteś Robert?
Odbieram sobie część składki zdrowotnej, bo korzystam z prywatnej służby zdrowia. Taka moja sfera odzyskiwania wolności. Tylko Ty ją możesz mieć? I wcale nie uważam, że to mi się należy. Tego co mi się należy skutecznie pozbawiają mnie Twoi ziomkowie. Jak to jest gardzić lewakami, a jednocześnie co chwilę poklepywać po plecach forumowych Jasiów Kapelów?
535

17-06-2021, 16:19

Pacjent pisze:
535 pisze:
Odbieram sobie część składki zdrowotnej, bo korzystam z prywatnej służby zdrowia. Taka moja sfera odzyskiwania wolności. Tylko Ty ją możesz mieć? I wcale nie uważam, że to mi się należy. Tego co mi się należy skutecznie pozbawiają mnie Twoi ziomkowie. Jak to jest gardzić lewakami, a jednocześnie co chwilę poklepywać po plecach forumowych Jasiów Kapelów?
Kim są moi ziomkowie? Zdradzisz? Chciałbym wiedzieć. Druga sprawa. Może daj przykład owego poklepywania. Coś cię chyba psychika oszukuje. Najlepiej wrzuć jakiś cytat. Po drugie nie mogę być lewakiem z prostej przyczyny. Mocno ugruntowane poczucie własności. Po prostu takim jak ty ucinałbym łapy, a za to, że nie stosują się do propagandy, którą oficjalnie głoszą, obcinałbym nawet łby. To zresztą tyczy się całej klasy politycznej i większości ścierwa nazywanego narodem, o twoich ziomeczkach w sutannach nie zapominając.
535

17-06-2021, 16:23

Ty. Robert. Myślałeś, że nie zauważę... :mrgreen: Przekaz dnia wam się zmienił? Już nie odbieracie tych słynnych zapłaconych podatków? Po 6, 12, 18, czy 24 koła rocznie? Teraz wszyscy leczycie się prywatnie. Nagle. :lol:
Pacjent

17-06-2021, 16:25

535 pisze:
17-06-2021, 16:19
Pacjent pisze:
535 pisze:
Kim są moi ziomkowie? Zdradzisz? Chciałbym wiedzieć. Druga sprawa. Może daj przykład owego poklepywania. Coś cię chyba psychika oszukuje. Najlepiej wrzuć jakiś cytat. Po drugie nie mogę być lewakiem z prostej przyczyny. Mocno ugruntowane poczucie własności. Po prostu takim jak ty ucinałbym łapy, a za to, że nie stosują się do propagandy, którą oficjalnie głoszą, obcinałbym nawet łby. To zresztą tyczy się całej klasy politycznej i większości ścierwa nazywanego narodem, o twoich ziomeczkach w sutannach nie zapominając.
Wejdź sobie na temat o klechach i poczytaj jak sobie z lewakami spijacie z dziubków, często z jednego powodu: zawiści, bo "klechy mają za dużo".
535 pisze:
17-06-2021, 16:23
Ty. Robert. Myślałeś, że nie zauważę... :mrgreen: Przekaz dnia wam się zmienił? Już nie odbieracie tych słynnych zapłaconych podatków? Po 6, 12, 18, czy 24 koła rocznie? Teraz wszyscy leczycie się prywatnie. Nagle. :lol:
Składka zdrowotna to dla mnie jeden z podatków, wyluzuj i nie zauważaj.
Zablokowany