Ostatnio wyciekły wiadomości głównego doradcy medycznego Białego Domu Fauciego, który wygadał się, że brał udział w uzbrajaniu tego wirusa i wyrażał obawy dotyczące swojej odpowiedzialności za to. To mówisz, że trwa totalny rozkład USA, śmondaku?Nerwowy pisze: ↑17-06-2021, 12:49Akurat nic nie zrozumiałeś jak zwykle, ale to było do przewidzenia, matołku.
Nie chodzi o amatorszczyznę a o sam fakt, że komunikacja odbywa się tymi kanałami co może świadczyć jedynie o tym, że jakiekolwiek służby mające zapewnić bezpieczeństwo temu państwu nie istnieją albo ministrowie im nie ufają co jest jednoznaczne z totalnym rozkładem państwowości.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Oczywiście. Jeśli takie rzeczy autentycznie wychodzą na światło dzienne to znak, że ostatecznie nie wiadomo kto faktycznie kim rządzi, bo służby są poza wszelką kontrolą a "państwo" to jedynie fasada. Akurat w przypadku USA mówiło się o tym sporo, dziwne, że dla głównego zwolennika wszelkich teroii spiskowych to takie zaskoczeniePacjent pisze: ↑17-06-2021, 13:28Ostatnio wyciekły wiadomości głównego doradcy medycznego Białego Domu Fauciego, który wygadał się, że brał udział w uzbrajaniu tego wirusa i wyrażał obawy dotyczące swojej odpowiedzialności za to. To mówisz, że trwa totalny rozkład USA, śmondaku?Nerwowy pisze: ↑17-06-2021, 12:49Akurat nic nie zrozumiałeś jak zwykle, ale to było do przewidzenia, matołku.
Nie chodzi o amatorszczyznę a o sam fakt, że komunikacja odbywa się tymi kanałami co może świadczyć jedynie o tym, że jakiekolwiek służby mające zapewnić bezpieczeństwo temu państwu nie istnieją albo ministrowie im nie ufają co jest jednoznaczne z totalnym rozkładem państwowości.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Czasem lubię obejrzeć, poczytać coś głupiutkiego ale tych kretynów mam już dość. I takie debile są "elitą", władzą, alfą i omegą, krynicą mądrości i odpowiedzialności. To ci idioci decydują o "dobrobycie" i nędzy, szczęściu i nieszczęściu, zdrowiu i chorobie, życiu i śmierci. Też korzystam z konta pocztowego, ale tych kretynów to przerasta. Jaki musi być poziom intelektualny i moralny społeczeństwa, które to toleruje? Ale czego spodziewać się po motłochu, dla którego eskimoskie brednie urastają do rangi pism świętych i nadludzko mądrych, choć wystarczy rzetelnie przeczytać te gnioty.
- nicram
Widzę, że elita szurów wypełzła z nor i się mędrkuje o sprawach o których nie mają bladego pojęcia. 

all the monsters will break your heart
-
Wprowadźmy trochę faktów i logiki do naszej dyskusji. Po pierwsze dla zwolennika teorii spiskowych nie może to być żadne zaskoczenie. Po drugie tu chodzi o spiskową praktykę, która wcale nie musi oznaczać rozkładu państwa, a np. odkręcenie przez służby specjalne wentyla bezpieczeństwa.Nerwowy pisze: ↑17-06-2021, 14:05Oczywiście. Jeśli takie rzeczy autentycznie wychodzą na światło dzienne to znak, że ostatecznie nie wiadomo kto faktycznie kim rządzi, bo służby są poza wszelką kontrolą a "państwo" to jedynie fasada. Akurat w przypadku USA mówiło się o tym sporo, dziwne, że dla głównego zwolennika wszelkich teroii spiskowych to takie zaskoczeniePacjent pisze: ↑17-06-2021, 13:28Ostatnio wyciekły wiadomości głównego doradcy medycznego Białego Domu Fauciego, który wygadał się, że brał udział w uzbrajaniu tego wirusa i wyrażał obawy dotyczące swojej odpowiedzialności za to. To mówisz, że trwa totalny rozkład USA, śmondaku?Nerwowy pisze: ↑17-06-2021, 12:49
Akurat nic nie zrozumiałeś jak zwykle, ale to było do przewidzenia, matołku.
Nie chodzi o amatorszczyznę a o sam fakt, że komunikacja odbywa się tymi kanałami co może świadczyć jedynie o tym, że jakiekolwiek służby mające zapewnić bezpieczeństwo temu państwu nie istnieją albo ministrowie im nie ufają co jest jednoznaczne z totalnym rozkładem państwowości..
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Powiem Ci Kolego Szanowny, że bingo, to co piszesz. Covidioci w ogóle są tak wytresowane, żeby posługiwać się słowami-kluczami - np. "foliarze", "szury", "antyszczepionkowcy", "antycowidowcy", "covid-19" - to są wszystko takie wytrychy, takie postmarketingowe ulepy pojęciowe, które u przeciętnego matołka ogarniętego strachem przed przeziębieniem wywołują szereg z góry założonych procesów i skojarzeń. Rzucisz takiemu którymś słówkiem - a on już staje na baczność i doskonale wie, co ma "myśleć", już się pręży i ślini, żeby rżeć i bluzgać na tych wszystkich odmieńców, którzy ośmielili się mieć wątpliwości i własne przemyślenia i nie chcą dać się zgnoić.
- Nerwowy
No tak, bo "państwo" praktycznie bez armii i kontrwywiadu, na czele którego służb stoi ktoś taki jak Kamiński, wymiaru sprawiedliwości Ziobro, NIKu Banaś a wicepremierem ds. bezpieczeństwa jest Kaczyński i wszyscy jedyne czym się zajmują to zbieraniem haków przeciwko sobie i wojenkami podjazdowymi mając w dupie jakiekoliwiek bezpieczeństwo kraju i jego porządek prawny nie jest wcale w rozkładziePacjent pisze: ↑17-06-2021, 14:49Wprowadźmy trochę faktów i logiki do naszej dyskusji. Po pierwsze dla zwolennika teorii spiskowych nie może to być żadne zaskoczenie. Po drugie tu chodzi o spiskową praktykę, która wcale nie musi oznaczać rozkładu państwa, a np. odkręcenie przez służby specjalne wentyla bezpieczeństwa.Nerwowy pisze: ↑17-06-2021, 14:05Oczywiście. Jeśli takie rzeczy autentycznie wychodzą na światło dzienne to znak, że ostatecznie nie wiadomo kto faktycznie kim rządzi, bo służby są poza wszelką kontrolą a "państwo" to jedynie fasada. Akurat w przypadku USA mówiło się o tym sporo, dziwne, że dla głównego zwolennika wszelkich teroii spiskowych to takie zaskoczenie.

-
Jakbyś przy tym był tzn. niedawno odbyłem dyskusję w sklepie z jakimś covidiotą. Pajac szedł za mną już na zewnątrz widząc, że maszeruję do sklepu bez maseczki. System wartości i sposób rozumowania tego osobnika jakby wyjęty z konferencji Niedzielskiego pozbawił mnie wszelkich złudzeń co do przekazania mu jakiegokolwiek argumentu, a wszystkiemu przyglądała się ekspedientka bez maseczkiFanatyk pisze: ↑17-06-2021, 14:50Powiem Ci Kolego Szanowny, że bingo, to co piszesz. Covidioci w ogóle są tak wytresowane, żeby posługiwać się słowami-kluczami - np. "foliarze", "szury", "antyszczepionkowcy", "antycowidowcy", "covid-19" - to są wszystko takie wytrychy, takie postmarketingowe ulepy pojęciowe, które u przeciętnego matołka ogarniętego strachem przed przeziębieniem wywołują szereg z góry założonych procesów i skojarzeń. Rzucisz takiemu którymś słówkiem - a on już staje na baczność i doskonale wie, co ma "myśleć", już się pręży i ślini, żeby rżeć i bluzgać na tych wszystkich odmieńców, którzy ośmielili się mieć wątpliwości i własne przemyślenia i nie chcą dać się zgnoić.

- Nerwowy
Tak było. Byłem tą ekspedientką.
Reżimu , któremu przedstawiciele koła oraz ich niezależni i wolnościowi wyborcy , chętnie zrobią loda już przy najbliższej okazji. Tak jak to już niejednokrotnie miało miejsce i co zresztą deklarowali. Bądźmy precyzyjni.
- Nerwowy
Patol wyciągający łapy po 500+ nazywająy innych niewolnikami reżimu xDDDDDDDDDDDDD
Nic śmieszniejszego już w tym roku nie przeczytamy.
Ostatnio zmieniony 17-06-2021, 15:32 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sprzedajesz podpaski w sklepiku w Sanepidzie, że sobie takiej sytuacji nie wyobrażasz?
- Nerwowy
Niczego nie muszę sobie wyobrażać. W piździe mam twoje zmyślone historyjki i konfabulacje na tematy wszelakie

Doprawdy, zabawny obraz wolnościowców siedzących w piwnicach u matek. Uzależnionych od czynszów, kredytów, lizingów, miniratek i państwowych zapomóg, a realizujących swą misję na tłiterach i bojach o kawałek szmatki na ryju we warzywniaku z innymi zjebami, którym się wydaje, że ratują komuś życie. Nic tylko się załamać, albo w ogóle wyłączyć. Skaczecie jak marionetki na gumkach od brudnych gaci.
-
I dlatego zdecydowanie lepiej czujesz się wśród lewaków, zawsze z nimi, zawsze po ich stronie, z antynatalistycznym błyskiem w oku, bo oni nie są marionetkami wielkich koncernów, bo nie zaglądają nam co chwilę do kieszeni itd.535 pisze: ↑17-06-2021, 15:38Doprawdy, zabawny obraz wolnościowców siedzących w piwnicach u matek. Uzależnionych od czynszów, kredytów, lizingów, miniratek i państwowych zapomóg, a realizujących swą misję na tłiterach i bojach o kawałek szmatki na ryju we warzywniaku z innymi zjebami, którym się wydaje, że ratują komuś życie. Nic tylko się załamać, albo w ogóle wyłączyć. Skaczecie jak marionetki na gumkach od brudnych gaci.
To bardzo ciekawe co tutaj piszesz. Tym bardziej, że lewactwem gardzę tak samo jak tobą. Zresztą to się nawet zgadza. Chętnie wyciągasz łapę po socjal, twierdząc, że ci się należy. Kim ty kurwa tak naprawdę jesteś Robert?Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 15:47I dlatego zdecydowanie lepiej czujesz się wśród lewaków, zawsze z nimi, zawsze po ich stronie, z antynatalistycznym błyskiem w oku, bo oni nie są marionetkami wielkich koncernów, bo nie zaglądają nam co chwilę do kieszeni itd.535 pisze: ↑17-06-2021, 15:38Doprawdy, zabawny obraz wolnościowców siedzących w piwnicach u matek. Uzależnionych od czynszów, kredytów, lizingów, miniratek i państwowych zapomóg, a realizujących swą misję na tłiterach i bojach o kawałek szmatki na ryju we warzywniaku z innymi zjebami, którym się wydaje, że ratują komuś życie. Nic tylko się załamać, albo w ogóle wyłączyć. Skaczecie jak marionetki na gumkach od brudnych gaci.
-
Odbieram sobie część składki zdrowotnej, bo korzystam z prywatnej służby zdrowia. Taka moja sfera odzyskiwania wolności. Tylko Ty ją możesz mieć? I wcale nie uważam, że to mi się należy. Tego co mi się należy skutecznie pozbawiają mnie Twoi ziomkowie. Jak to jest gardzić lewakami, a jednocześnie co chwilę poklepywać po plecach forumowych Jasiów Kapelów?
Kim są moi ziomkowie? Zdradzisz? Chciałbym wiedzieć. Druga sprawa. Może daj przykład owego poklepywania. Coś cię chyba psychika oszukuje. Najlepiej wrzuć jakiś cytat. Po drugie nie mogę być lewakiem z prostej przyczyny. Mocno ugruntowane poczucie własności. Po prostu takim jak ty ucinałbym łapy, a za to, że nie stosują się do propagandy, którą oficjalnie głoszą, obcinałbym nawet łby. To zresztą tyczy się całej klasy politycznej i większości ścierwa nazywanego narodem, o twoich ziomeczkach w sutannach nie zapominając.Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 16:04Odbieram sobie część składki zdrowotnej, bo korzystam z prywatnej służby zdrowia. Taka moja sfera odzyskiwania wolności. Tylko Ty ją możesz mieć? I wcale nie uważam, że to mi się należy. Tego co mi się należy skutecznie pozbawiają mnie Twoi ziomkowie. Jak to jest gardzić lewakami, a jednocześnie co chwilę poklepywać po plecach forumowych Jasiów Kapelów?
Ty. Robert. Myślałeś, że nie zauważę...
Przekaz dnia wam się zmienił? Już nie odbieracie tych słynnych zapłaconych podatków? Po 6, 12, 18, czy 24 koła rocznie? Teraz wszyscy leczycie się prywatnie. Nagle. 

-
Wejdź sobie na temat o klechach i poczytaj jak sobie z lewakami spijacie z dziubków, często z jednego powodu: zawiści, bo "klechy mają za dużo".535 pisze: ↑17-06-2021, 16:19Kim są moi ziomkowie? Zdradzisz? Chciałbym wiedzieć. Druga sprawa. Może daj przykład owego poklepywania. Coś cię chyba psychika oszukuje. Najlepiej wrzuć jakiś cytat. Po drugie nie mogę być lewakiem z prostej przyczyny. Mocno ugruntowane poczucie własności. Po prostu takim jak ty ucinałbym łapy, a za to, że nie stosują się do propagandy, którą oficjalnie głoszą, obcinałbym nawet łby. To zresztą tyczy się całej klasy politycznej i większości ścierwa nazywanego narodem, o twoich ziomeczkach w sutannach nie zapominając.Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 16:04Odbieram sobie część składki zdrowotnej, bo korzystam z prywatnej służby zdrowia. Taka moja sfera odzyskiwania wolności. Tylko Ty ją możesz mieć? I wcale nie uważam, że to mi się należy. Tego co mi się należy skutecznie pozbawiają mnie Twoi ziomkowie. Jak to jest gardzić lewakami, a jednocześnie co chwilę poklepywać po plecach forumowych Jasiów Kapelów?
Składka zdrowotna to dla mnie jeden z podatków, wyluzuj i nie zauważaj.