To jest do bólu logiczne, bo przecież dla reprezentacji PZPN najważniejszy jest mecz ostatniej szansy, a ten przypada właśnie na spotkanie z Hiszpanią.Triceratops pisze: ↑17-06-2021, 10:27xd lololhttps://swiatsportu.pl/zaskakujace-doni ... -lk-160621W środowym programie "Eurodebata" na antenie TVP Sport eksperci wrócili jeszcze do poniedziałkowego meczu z Sankt Petersburga. Nowe światło na porażkę polskiej kadry rzucił dziennikarz Telewizji Polskiej Michał Zawacki.
- Nie chciałem używać tej informacji, mam ją z bardzo bliskich kręgów kadry. Mamy sztab mocno południowy, Półwysep Iberyjski obsadzony w sztabie. Dowiedziałem się, że ze Słowacją punkty w sztabie dopisano sobie z automatu - przekazał komentator.
- Nie zakładali porażki. Cała koncentracja i przygotowanie biało-czerwonych dotyczyły meczu z Hiszpanią. Mówię o tym, bo parasol ochronny nad kadrą trzeba złożyć - dodał dziennikarz TVP Sport. Jak zaznaczył, są to informacje z kręgu reprezentacji, ale nie może zdradzić, od kogo je otrzymał.
EURO 2020 - loża komentatorska
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: EURO 2020 - loża komentatorska
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Wystarczy prześledzić filmy z tego kanału i popatrzeć na twarze zawodników. Przecież tam nikt nie rozumie co Sousa opowiada. A dlaczego Grosicki nie pojechał na Euro. Przecież on do tej pory nie nauczył się angielskiego mimo tego, że już trochę tam siedzi. No cóż sztab może liczyć 30 osób ale na tłumacza to już pieniążków nie ma.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Triceratops pisze: ↑17-06-2021, 10:27xd lololhttps://swiatsportu.pl/zaskakujace-doni ... -lk-160621W środowym programie "Eurodebata" na antenie TVP Sport eksperci wrócili jeszcze do poniedziałkowego meczu z Sankt Petersburga. Nowe światło na porażkę polskiej kadry rzucił dziennikarz Telewizji Polskiej Michał Zawacki.
- Nie chciałem używać tej informacji, mam ją z bardzo bliskich kręgów kadry. Mamy sztab mocno południowy, Półwysep Iberyjski obsadzony w sztabie. Dowiedziałem się, że ze Słowacją punkty w sztabie dopisano sobie z automatu - przekazał komentator.
- Nie zakładali porażki. Cała koncentracja i przygotowanie biało-czerwonych dotyczyły meczu z Hiszpanią. Mówię o tym, bo parasol ochronny nad kadrą trzeba złożyć - dodał dziennikarz TVP Sport. Jak zaznaczył, są to informacje z kręgu reprezentacji, ale nie może zdradzić, od kogo je otrzymał.
Haha, wszystko jasne, półwysep iberyjski maja obsadzony w sztabie. Szkoda ze nikogo z Moraw i Doliny Hronu nie zatrudnili.
Czyli problemem jednak nie jest trawa szerokolistna, tylko brak Slowaka w sztabie, który by odkrył tajniki gry słowackiej machiny.
niech to miejsce niebawem zniknie
- nicram
Lepszego żartu dzisiaj nie usłyszycie:
"- Jesteśmy przekonani, że możemy wygrać z Hiszpanią - powiedział Jan Bednarek, który pojawił się na czwartkowej konferencji reprezentacji Polski."
https://www.sport.pl/pilka/7,65037,2721 ... =BoxOpLink
"- Jesteśmy przekonani, że możemy wygrać z Hiszpanią - powiedział Jan Bednarek, który pojawił się na czwartkowej konferencji reprezentacji Polski."

all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Że im nie jest wstyd? Chyba że nie chodzi o piłkę nożną ale np skoki
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
kurwa Gmoch jeszcze zyje...
- trup
miszsz. Normalnie miszsz!nicram pisze: ↑17-06-2021, 13:00Lepszego żartu dzisiaj nie usłyszycie:
"- Jesteśmy przekonani, że możemy wygrać z Hiszpanią - powiedział Jan Bednarek, który pojawił się na czwartkowej konferencji reprezentacji Polski."![]()
- Polska husaria zatrzyma hiszpańską armadę – mówi Jan Bednarek, obrońca reprezentacji Polski, przed sobotnim spotkaniem grupowym Hiszpania - Polska na Euro 2020 w Sewilli.
Wiem, że będziemy cierpieć, że Hiszpanie będą przy piłce, ale jesteśmy gotowi – zakończył piłkarz
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Żułek
mi się wydaje że prędzej Hiszpanie przypomną Bednarkowi dwa wpierdole po 9:0 z PL 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
też mam takie przeczucie graniczące z pewnością.... Ale Jan powiedział: "Wiem, że będziemy cierpieć, że Hiszpanie będą przy piłce, ale jesteśmy gotowi "...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Antton213
- w mackach Zła
po tych buńczucznych zapowiedziach polskiej husarii, kurs na hiszpańską armadę leci na pysk;)

tyle szmalu do wyciągnięcia, może w końcu odpalą nasze młoty bojowe i zatopią pinnace i sloopy:D

tyle szmalu do wyciągnięcia, może w końcu odpalą nasze młoty bojowe i zatopią pinnace i sloopy:D
Ostatnio zmieniony 17-06-2021, 16:53 przez Antton213, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
A wiesz że !,36 to najbardziej fałszywy kurs . Polki ostatnio w siatkówkę z niemkami za taki właśnie wjebały . Ale tu jest inna sprawa .
-
mysle ze ta macedonia polnocna to tez by nam mogla wjebac 

-
Nie oglądałem, ale to musi być prawda.Bless this tongue pisze: ↑17-06-2021, 16:55mysle ze ta macedonia polnocna to tez by nam mogla wjebac![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Ukraina bdb, 5 pkt. do typerka

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ggfh
mysle, ze bedzie powtorka z rozrywki i jakies 6-0 dla matadorow
- Block69
Jakby w każdym meczu były takie najazdy jakie prezentują teraz duńscy zawodnicy to byłby to całkiem fajny sport do oglądania.
PENIS METAL
- nicram
No Duńczycy w końcu pokazują, że "Vi er rode, vi er hvide, vi er danske dynamite".
- Żułek
obawiam się że będzie niewypał 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nicram
No w drugiej połowie Belgia gra po profesorsku.
- Block69
Jakby nasi przegrali w takim stylu jak duńczycy to biłbym brawo i rozdawał liście za każde niepochlebne słowo.
PENIS METAL