Proste i skuteczneAgony pisze: ↑17-06-2021, 20:35Wyedytowałem potencjalnie obraźliwe określenia. Gdyby kogoś interesowało, jak nazywa się zjawisko opisane przez użytkownika Fanatyk to podpowiadam: jest to programowanie neuro-lingwistyczne (NLP - neuro-linguistic programming).Fanatyk pisze: ↑17-06-2021, 14:50[Ludzie] są tak wytresowani, żeby posługiwać się słowami-kluczami - np. "foliarze", "szury", "antyszczepionkowcy", "antycowidowcy", "covid-19" - to są wszystko takie wytrychy, takie postmarketingowe ulepy pojęciowe, które u przeciętnego [człowieka] ogarniętego strachem przed przeziębieniem wywołują szereg z góry założonych procesów i skojarzeń. Rzucisz takiemu którymś słówkiem - a on już staje na baczność i doskonale wie, co ma "myśleć".
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
woodpecker from space
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Przypominam, że u nas też było coś tam planowane. Późno , bo późno, ale było. Problem w tym, że ta banda chuja nie realizowała później swoich założeń. Nawet teraz ich nie realizuje. Zamiast tego mamy zarządzanie konferencjami dostosowane do sytuacji...politycznej.
-
- postuje jak opętany!
Agony pisze: ↑17-06-2021, 20:35Wyedytowałem potencjalnie obraźliwe określenia. Gdyby kogoś interesowało, jak nazywa się zjawisko opisane przez użytkownika Fanatyk to podpowiadam: jest to programowanie neuro-lingwistyczne (NLP - neuro-linguistic programming).Fanatyk pisze: ↑17-06-2021, 14:50[Ludzie] są tak wytresowani, żeby posługiwać się słowami-kluczami - np. "foliarze", "szury", "antyszczepionkowcy", "antycowidowcy", "covid-19" - to są wszystko takie wytrychy, takie postmarketingowe ulepy pojęciowe, które u przeciętnego [człowieka] ogarniętego strachem przed przeziębieniem wywołują szereg z góry założonych procesów i skojarzeń. Rzucisz takiemu którymś słówkiem - a on już staje na baczność i doskonale wie, co ma "myśleć".

We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
-
- rasowy masterfulowicz
Stawka za godzinę dyżuru w szpitalu kowidowym to 200zł brutto/godzina. Dobrze można zarobić też na szczepieniach, wynagrodzenie personelu za zastrzyk 8,00zł netto.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
+ kasa dla szpitali od każdego łóżka i chorego na COVID, co oczywiście nie może spowodować nadużyć i kombinatorstwa, bo naród polski jest święty, a np. o korupcji w służbie zdrowia nikt nie słyszał.mistrzsardu pisze: ↑18-06-2021, 12:20Stawka za godzinę dyżuru w szpitalu kowidowym to 200zł brutto/godzina. Dobrze można zarobić też na szczepieniach, wynagrodzenie personelu za zastrzyk 8,00zł netto.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
- ozob
- zahartowany metalizator

U mojej siostry w szpitalu. 18 osób. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Triceratops
Zaraz forumowi fact checkerzy obala, tylko najpierw niech pifko w ten upal obalo
woodpecker from space
- Sybir
Co tu jest do obalania? Tu nawet nie ma z kim prowadzić dyskusji.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
https://dorzeczy.pl/zdrowie/188614/koro ... onych.html
Według danych opublikowanych przez Public Health England śmiertelność z powodu wariantu Delta COVID-19 jest sześciokrotnie wyższa wśród osób w pełni zaszczepionych, niż wśród osób, które nigdy nie otrzymały szczepionki.
Według danych opublikowanych przez Public Health England śmiertelność z powodu wariantu Delta COVID-19 jest sześciokrotnie wyższa wśród osób w pełni zaszczepionych, niż wśród osób, które nigdy nie otrzymały szczepionki.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Jakoś nie mogę znaleźć na stronie Public Health England oryginalnego artykułu, za to znalazłem inne potwierdzające coś zupełnie innego: https://www.gov.uk/government/news/vacc ... ta-variantPacjent pisze: ↑20-06-2021, 15:55https://dorzeczy.pl/zdrowie/188614/koro ... onych.html
https://www.technologyreview.com/2021/0 ... till-work/
all the monsters will break your heart
- ozob
W związku z powyższym wtrace, że rano przy kawie w radio usłyszałem, że śmiertelność na wariant delta rozkłada się mniej więcej po połowie na zaszczepionych i niezaszczepionych. Jednym słowem przejebane. Trza będzie dalej żyć w tym strachu. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Bloodcult
Czemu więc radio kłamie i jaki na w tym cel ?
- SODOMOUSE
PZPR zawsze kłamie : )
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- nicram
Tylko pełne zaszczepienie chroni przed wariantem delta, zatem nie jest to bardzo dziwne, że ludzie zaszczepieni jedną dawką także mogą umrzeć. Szury szukają sensacji, żeby dyskredytować szczepionki. jak to szury.
all the monsters will break your heart
- ozob
Akurat ci co wyciagneli kopyta ostatnio w UK byli po dwóch dawkach. (:
- nicram
- ozob
19 osób zmarło w ostatnich dniach. 8 po dwóch dawkach, 1 po jednej i 9 niezaszczepionych. Masz więc przejebane Nikos. Poważnie rozważ wychdzodzeinie między ludzi. Ja tymczasem: