SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
Szeryfowi w tramwaju się mówi „spierdalaj” i otwiera sześciopak coli. Myślałem ze to już oczywiste na forumie od wielu lat.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie wiem co to ale skoro mówisz że śmieszne to trzymam za słowo

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
W pociągach często były zajebiste imprezy. Koncerty, wakacyjne wyjazdy czy zwykłe wycieczki klasowe w średniej.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Ty tak na poważnie kulturalny kawalerze?
- nicram
Jester ma akurat w tym względzie rację. Oczywiście można zjeść cukierka, batona, czy wypić jakiś napój, ale jak żresz hot-doga, burgera i inne rzeczy, które narażają innych na smród, pobrudzenie to jest to zachowanie niekulturalne.
all the monsters will break your heart
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ale w pociągach się je, są nawet do tego stoliki i nawet warsy są, a ukry mają szybkowary z gorącą wodą.
A szama w autobusach czy tramwajach to buractwo.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
W pojazdach komunikacji miejskiej przeważnie jest zakaz spożywania tego typu posiłków tak samo jak i lodów czy picia alkoholu. Ale jak widać dla niektórych jest to potężne ograniczenie ich wolności do upierdolenia wszystkiego kebsem czy oblania współpasażerów browarem. No i nie zapominajmy o muzyczce puszczanej z głośniczka telefonu, wszak każdy ma prawo do obcowania z kulturą!nicram pisze: ↑06-07-2021, 09:39Jester ma akurat w tym względzie rację. Oczywiście można zjeść cukierka, batona, czy wypić jakiś napój, ale jak żresz hot-doga, burgera i inne rzeczy, które narażają innych na smród, pobrudzenie to jest to zachowanie niekulturalne.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
- immortal69
- postuje jak opętany!
Otóż to. Myślę, że nawet można opierdolić tego kebaba/hod doga pod warunkiem że są sprzyjające temu okoliczności.nicram pisze: ↑06-07-2021, 09:39Jester ma akurat w tym względzie rację. Oczywiście można zjeść cukierka, batona, czy wypić jakiś napój, ale jak żresz hot-doga, burgera i inne rzeczy, które narażają innych na smród, pobrudzenie to jest to zachowanie niekulturalne.
Natomiast na tym video widać jak wysuszona małpa (ewidentrnie wygłodniała) w dodatku z młodą podczepioną do podbrzusza, dostała amoku i próbowała odbić kiełbasę wypasionej małpie. Jeżeli chciała nakarmić młode to jest rozgrzeszona bo to działanie instynktowne.
Brakowało jeszcze żeby do walki włączył się półtonowy goryl górski
W pociągach najlepsze imprezy były podczas podróży na mecz. Względnie powrotu z meczu.
- Triceratops
Najbardziej pojebane jest to, ze ta chuda z teczowa szmata na ryju od razu wyciagnela telefon zeby zrobic zdjecie i pewnie wrzucic do internetu na grupe podobnych zjebancow. Wcale sie nie dziwie, ze kebabowa sie wkurwilaimmortal69 pisze: ↑06-07-2021, 09:30Natomiast na tym video widać jak wysuszona małpa (ewidentrnie wygłodniała) w dodatku z młodą podczepioną do podbrzusza, dostała amoku i próbowała odbić kiełbasę wypasionej małpie. Jeżeli chciała nakarmić młode to jest rozgrzeszona bo to działanie instynktowne.
Brakowało jeszcze żeby do walki włączył się półtonowy goryl górski
woodpecker from space
- Żułek
a pizze można ?immortal69 pisze: ↑06-07-2021, 10:32Otóż to. Myślę, że nawet można opierdolić tego kebaba/hod doga pod warunkiem że są sprzyjające temu okoliczności.
bo kiedyś jadłem pizze w autobusie, wziełem se na wynos ale nie chciało mi się zapierdalać z buta więc se podjechałem co nieco

czy ja też jestem niekulturalny ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Triceratops
Wszystko mozna, baby karmia dzieci cycem nawet w autobusie
Ale na wszelki wypadek spytaj szeryfa jestera,
Ale na wszelki wypadek spytaj szeryfa jestera,
woodpecker from space
-
Karyny nawet gadają przez zestawy głośnomówiące, omawiając swoje intymne problemy, rzucając nazwiskami i adresami.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- hcpig
Prawdziwy wolnościowy forumowicz to by jeszcze nacharchał melą na szybę.Nerwowy pisze: ↑06-07-2021, 10:10
W pojazdach komunikacji miejskiej przeważnie jest zakaz spożywania tego typu posiłków tak samo jak i lodów czy picia alkoholu. Ale jak widać dla niektórych jest to potężne ograniczenie ich wolności do upierdolenia wszystkiego kebsem czy oblania współpasażerów browarem. No i nie zapominajmy o muzyczce puszczanej z głośniczka telefonu, wszak każdy ma prawo do obcowania z kulturą!![]()
No to pandemia takich okoliczności nie stanowi.immortal69 pisze: ↑06-07-2021, 10:32Otóż to. Myślę, że nawet można opierdolić tego kebaba/hod doga pod warunkiem że są sprzyjające temu okoliczności
Ostatnio zmieniony 06-07-2021, 16:59 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Bloodcult
Niektórym widocznie jest lepiej jak jedzą w tramwaju. Może to lek na ciemną stronę ich dusz. Nie przemawiajmy ex-katedra. Jeżdżąc tramwajami po Paryżu czy Toronto wielokrotnie widywałem jedzących Kebaby, Brioszki, wegańskie falafle czy nawet ser z biedronki kupowany na kilogramy. Wszyscy jedząc byli uśmiechnięci.
- hcpig
Widzę, że przegrywam życie nie korzystając z uroków jazdy komunikacją zbiorową.
- Bloodcult
Oczywiście. W Paryżu i Toronto jest wszystko. Nie to co w katolickiej prowincjonalnej lolsce.
- Hatefire
Osobniki wpierdalające kebsy w busie to ta sama kategoria podczłowieka co ci co ciepią pety po chodnikach lub srają na nie psem i nie sprzątają.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy