Nie zapomnij sprawdzić kto poparł całe to faszystowskie ustawodawstwo covidowe autorstwa PiS.
Znowu ten kowid.
Kolejny wpis schodzący na ten sam temat. Typ nie do zdarcia. LOL A bana jak nie było tak nie ma.
Obstawiam, że jak wraca do domu to też, zaczyna zdanie do męża np. tak: "Łukasz, kupiłem dzisiaj chleb razowy .... a następnie płynnie przechodzi do.... NWO, szpryca, auSSchwitz ..... segregacja .... szczypawki, ostatnia prosta, maseczki .... itd. ".
Jak gość nie jest jebnięty to ja nie wiem jaka jest definicja bycia centralnie pierdolniętym xD
Chłopak jest zafiksowany. Wszędzie widzi pedałów (pewnie codziennie w lustrze), Niemców i kowid. Co zrobić? już wielokrotnie namawiałem, żeby ukrócił swoje męki i się uśpił, ale jak widać dobre rady nie trafiają na podatny grunt
Jara go podwyżka podatków dla najbogatszych, likwidacja prywatnych ubezpieczeń emerytalnych i ograniczanie działalności spółek górniczych.
Nic dziwnego, że po samym tylko ogłoszeniu wyników wyborów wystrzeliła im inflacja.
2 dni temu wygrał wybory a ten pisze, że inflacja wystrzeliła, a rośnie od połowy roku
A dziala dziala, popisowcow tu pelno i najsmieszniejsze, ze sie za lby wzieli zamiast zgodnie wziac sie za rece.
Jak dla mnie to on moglby startowac w tych zawodach w klamaniu na czas.
chuj w dupe popisowcom, ale lansowałeś Pawełka.. więc wiesz co zrobićXD
Trzepał aż furczało pod jedynego antysystemowego. Fakt. Bez rękawiczek hehe
I antysystemowiec trochę go wyruchał w dupę, choć tamten mu bimbere z chujele wysłał. Może tak lubi, a teraz znowu coś pierdoli, że pis=po. Nie dziwne, że nie rozróżnia, wcześniej nie odróżniał wirusów od bakterii.
Nie dziwne, że nie rozróżnia, wcześniej nie odróżniał wirusów od bakterii.
Tak było u Ciebie. Pisałeś tu, że maseczki zatrzymują wirusy, a chodziło o bakterie i tylko niektóre.
O ja pierdolę. Koleś, naprawdę się nie znasz, wielu próbowało ci wytłumaczyć i nawet filmy ci wklejałem. Nie moja wina, że brakuje ci aparatu rozumowego aby to ogarnąć.
chuj w dupe popisowcom, ale lansowałeś Pawełka.. więc wiesz co zrobićXD
Trzepał aż furczało pod jedynego antysystemowego. Fakt. Bez rękawiczek hehe
I antysystemowiec trochę go wyruchał w dupę, choć tamten mu bimbere z chujele wysłał. Może tak lubi, a teraz znowu coś pierdoli, że pis=po. Nie dziwne, że nie rozróżnia, wcześniej nie odróżniał wirusów od bakterii.
Napisal koles, fachowiec, ktory twierdzi, ze "alkohol wspomaga trawenie", "fruktoza to naprawde zdradliwy cukier", "owoce przestawiaja metabolizm na akumulacje tluszczow" a "jak siedzisz na dupie nawet tydzień to jesteś kompletnie bez formy bo inne jest choćby napięcie mięśni" oraz "każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu"
xhehe, oddal sie chudy pizdolocie, koniec rozmowy xhehe
Ostatnio zmieniony 22-12-2021, 17:17 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiadomo cieciu, że w dupie byłeś i gówno wiesz, choć wklejałem ci artykuły, ale ty jak twój pacjentowy kochanek - jesteś tępy jak kijek od siekiery. Biologu z kukizowej wolki. xdexde.
Ta, wklejales, chyba w pizde swojej starej, oballilem cieciu punkt po punkcie te twoje urojenia, i wtedy skleiles morde,
byle dietetyk po licencjacie, by to obalil lajzo, bo tego ucza na pierwszym roku fizjologii zywienia. Ale szkoda czasu na te przepychanki z toba, koniec rozmowy.
Obalałeś co najwyżej kolejną porcję bimbru wyszczekany piso-kukizowy piesku. Ale fakt koniec dyskusji, bo znowu mnie podpierdolisz konfidencie. XDeXDe.
Nie dziwne, że nie rozróżnia, wcześniej nie odróżniał wirusów od bakterii.
Tak było u Ciebie. Pisałeś tu, że maseczki zatrzymują wirusy, a chodziło o bakterie i tylko niektóre.
O ja pierdolę. Koleś, naprawdę się nie znasz, wielu próbowało ci wytłumaczyć i nawet filmy ci wklejałem. Nie moja wina, że brakuje ci aparatu rozumowego aby to ogarnąć.
Skompromitowałeś się tym. Tak jak idiotyzmem o pluciu na maseczkę. Zamiatanie podłogi w laboratorium nie czyni Cię autorytetem w tej sprawie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Obalałeś co najwyżej kolejną porcję bimbru wyszczekany piso-kukizowy piesku. Ale fakt koniec dyskusji, bo znowu mnie podpierdolisz konfidencie. XDeXDe.
No na tyle cie stac, Trenerze Jarzombku od napiecia miesniowego, nie zapominajmy, ze na sporcie silowym tez sie znasz, bo "kiedys uprawiales sport", Tylko to o heroinie mnie martwi, z autopsji to bylo? xhehe. Aha , koniec dyskusji po raz trzeci xD