POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

05-01-2022, 21:02

nicram pisze:
05-01-2022, 20:57
Ascetic pisze:
05-01-2022, 20:55
nicram pisze:
05-01-2022, 20:52

Doczytałem za co. Ano za sianie fałszywych informacji o pandemii i koronawirusie. BDB. Szurów trzeba tępić, choć w tym przypadku lepsza byłaby trutka na szczury. :-D
A tu dalej wyrywają się bezkarnie z opowieściami dot. zapalenia mięśnia sercowego. W dziele RIP ...
Bo tutaj nie banują za poglądy. Lepiej przecież wierzyć w czary i wstawanie z grobu, niż fakty i naukę. :-) Bądźmy wyrozumiali dla niedorozwiniętych braci, nie ich wina, że porodzili się bez mózgów. :-)
Z tego co pamiętam dostałeś bana za poglądy i te drugie konto pacjenta też.

Poza tym to jednak nie poglądy, a w co najmniej jedynym przypadku działalność polityczna, a nawet dezinformacja na zlecenie. Sporo niekonsekwencji tutaj mamy.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

05-01-2022, 21:03

Hatefire pisze:
Ascetic pisze:
05-01-2022, 20:53
Komedio trwaj

Obrazek

Z tych konfpederastów to jakieś komuchy xD Kurwa coby było jakby wprowadzili odpłatność, za "platformę" a nie uslugi LOL
Obrazek

Też dobre :D
Kurwa, lewaczeją z godziny na godzinę. Tylko czekać na komingałty.
Poro
Awatar użytkownika
nicram

05-01-2022, 21:05

Ascetic pisze:
nicram pisze:
Ascetic pisze:
05-01-2022, 20:55

A tu dalej wyrywają się bezkarnie z opowieściami dot. zapalenia mięśnia sercowego. W dziele RIP ...
Bo tutaj nie banują za poglądy. Lepiej przecież wierzyć w czary i wstawanie z grobu, niż fakty i naukę. :-) Bądźmy wyrozumiali dla niedorozwiniętych braci, nie ich wina, że porodzili się bez mózgów. :-)

Poza tym to jednak nie poglądy, a w co najmniej jedynym przypadku działalność polityczna, a nawet dezinformacja na zlecenie. Sporo niekonsekwencji tutaj mamy.
Co zrobić? Natomiast FB najwyraźniej stwierdził, że takie poglądy oraz ich sianie są szkodliwe społecznie. A może nawet są szkodliwe dla zdrowia i życia innych idiotów, które w nie wierzą. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Ascetic

05-01-2022, 21:06

nicram pisze:
05-01-2022, 21:05
Ascetic pisze:
nicram pisze:

Co zrobić? Natomiast FB najwyraźniej stwierdził, że takie poglądy oraz ich sianie są szkodliwe społecznie. A może nawet są szkodliwe dla zdrowia i życia innych idiotów, które w nie wierzą. :-)
Kompletnie niezrozumiałe xD
Poro
Pacjent

05-01-2022, 21:07

nicram pisze:
05-01-2022, 20:54
Pacjent pisze:
05-01-2022, 20:50
nicram pisze:
05-01-2022, 20:31

Wiadomość dnia. Piękne. I ten płacz masterfulowych konfederpedałów. :-D
Serio? Których?
Nie udawaj Robert głupa, przecież wiemy, że płaczesz w zaciszu maminej piwnicy...
To wszystko dzieje się w Twojej głowie. Niezły masz tam rozpierdol i bawisz się tym doskonale. :D Twoje zdrowie, a jakbyś chciał poznać moje zdanie to masz je w komentarzu pod wpisem kol. Hatefire.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

05-01-2022, 21:21

Robcio, ja oczywiście dobrze się bawię czytając te bzdury i chętnie napiję się za twoje zdrowie, bo jeżeli faktycznie się nie zaczipowałeś, to przyda ci się trochę szczęścia w tej rosyjskiej ruletce z wirusem. :-)
Pacjent

05-01-2022, 21:24

nicram pisze:
Robcio, ja oczywiście dobrze się bawię czytając te bzdury i chętnie napiję się za twoje zdrowie, bo jeżeli faktycznie się nie zaczipowałeś, to przyda ci się trochę szczęścia w tej rosyjskiej ruletce z wirusem. :-)
Spoko. Dziękuję. Miłego wieczoru!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-01-2022, 22:50

Żarty i heheszkowanie się skończyły. Meta się obsra, jak już się nie obsrała ze strachu, przepraszam, śmiechu.
Będzie POZEW, powtarzam, będzie POZEW!

Obrazek

Jednym słowem karuzela spierdolenia trwa w najlepsze. Poproszę o więcej.
Poro
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

05-01-2022, 22:59

nicram pisze:
De facto nie szczepiac się ryzyko zgonu na Covid-19 ma mniejsze niż podczas jazdy samochodem. Liczby nie kłamią. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

05-01-2022, 23:23

ozob pisze:
05-01-2022, 22:59
nicram pisze:
De facto nie szczepiac się ryzyko zgonu na Covid-19 ma mniejsze niż podczas jazdy samochodem. Liczby nie kłamią. (:
Tak, ale pod warunkiem, że nie jeździsz samochodem. Przyznaj się, nie za bardzo ogarniasz statystykę?
https://statystyka.policja.pl/st/ruch-d ... oczne.html
Guilty of being right
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

05-01-2022, 23:46

Masz i płacz. (:

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... id-19.html

Czy może Sir z Cambridge University się myli?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
uglak

05-01-2022, 23:59

Aaa... czyli teraz zawężamy do pierwszej fali i określonego wieku? Coś jeszcze? Pełnia księżyca wygląda obiecująco względem udowadniania swojej racji.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

06-01-2022, 00:24

Pierwsza fala, która odpowiada za blisko połowę wszystkich zgonów na Covid-19 w UK. Myślisz, że podczas kolejnych fal było inaczej i nagle zaczeli umierać ci zdrowi, bez chorób współtowarzyszacych i ponizej 50 roku życia? Polecam se sprawdzić i przejrzeć na własne oczy. (:
tomaszm

06-01-2022, 02:03

Hehe mój stary nieźle sie wkurwił bo z 2 mln zł za gaz co płaci jego spólka teraz mają do zapłaty 3,5 mln. Rocznie.Ciekaw jestem co się dalej wydarzy. Pogadam z Nim w piątek na spacerze ale żeby przyjebać 1,5 ml więcej za gaz to nawet na dupna spółkę to jest troche dużo. NIe wiem kurwa tak se myślę.

Stary jest jaki jest ale kurwa te podwyżki gazu są i dla ich śmiertelne. Będzie burta jak chuj.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
535

06-01-2022, 08:14

W kwestii podwyżek i tego co podają tak zwane media. Średnie , przeciętne itepe. Akurat dostałem fakturę. Czarno na białym. Stawka w pozycji paliwo stałe zmieniła się z 0,10895 na 0,20017. Być może matematyki uczył mnie wuefista, ale nijak nie wychodzi 54 procent o których słyszę tu i ówdzie. Wychodzi na to, że gdyby ceny się nie zmieniły i gdyby liczyć normalnie po czystych stawkach bez obniżek vatu , to za grudzień zapłaciłbym 288 zyla. Natomiast gdyby ten sam miesiąc policzyć po nowych stawkach , także bez uwzględnienia obniżki vatu to całość zamknęłaby się w kwocie 605 złotych. Także sami se przeliczcie , czy to jest 54 procent. Dla porządku dodam, że umowę mam bezpośrednio z pgnig, gaz użytkowany do gotowania, podgrzewania wody i ogrzewania wolnostojącego budynku. Oczywiście nie piszę tego, by epatować liczbami , czy się żalić, licząc na wsparcie, lecz po to, by po raz kolejny zwrócić uwagę, że jeżeli kłamią w sprawach, które jest w stanie zweryfikować bardzo łatwo każda małpa z kalkulatorem, to w sprawach innych kłamią po stokroć. Pozostaje tylko zapytać jak ludzie będą płacić te rachunki, tam gdzie budżet jest napięty jak plandeka na żuku, a potrzeby dużo większe, niż w moim przypadku? Tym bardziej, że to jest tylko część prawdy o nadchodzących kosztach. Zdziwię się mocno jeżeli to nie pierdolnie. I to jest dobra informacja. Miłego dnia życzę.
Awatar użytkownika
nicram

06-01-2022, 08:36

535 pisze:
06-01-2022, 08:14
W kwestii podwyżek i tego co podają tak zwane media. Średnie , przeciętne itepe. Akurat dostałem fakturę. Czarno na białym. Stawka w pozycji paliwo stałe zmieniła się z 0,10895 na 0,20017. Być może matematyki uczył mnie wuefista, ale nijak nie wychodzi 54 procent o których słyszę tu i ówdzie. Wychodzi na to, że gdyby ceny się nie zmieniły i gdyby liczyć normalnie po czystych stawkach bez obniżek vatu , to za grudzień zapłaciłbym 288 zyla. Natomiast gdyby ten sam miesiąc policzyć po nowych stawkach , także bez uwzględnienia obniżki vatu to całość zamknęłaby się w kwocie 605 złotych. Także sami se przeliczcie , czy to jest 54 procent. Dla porządku dodam, że umowę mam bezpośrednio z pgnig, gaz użytkowany do gotowania, podgrzewania wody i ogrzewania wolnostojącego budynku. Oczywiście nie piszę tego, by epatować liczbami , czy się żalić, licząc na wsparcie, lecz po to, by po raz kolejny zwrócić uwagę, że jeżeli kłamią w sprawach, które jest w stanie zweryfikować bardzo łatwo każda małpa z kalkulatorem, to w sprawach innych kłamią po stokroć. Pozostaje tylko zapytać jak ludzie będą płacić te rachunki, tam gdzie budżet jest napięty jak plandeka na żuku, a potrzeby dużo większe, niż w moim przypadku? Tym bardziej, że to jest tylko część prawdy o nadchodzących kosztach. Zdziwię się mocno jeżeli to nie pierdolnie. I to jest dobra informacja. Miłego dnia życzę.
W alternatywnej pisiej rzeczywistości to 54%, czego nie rozumiesz? To tak jak ludzie, którzy dostają mniejsze pensje. Pisie kurwy mówią, że to wina księgowych i kadrowych a nie ich MEGAPODATKU p.t. "pisi ład". Zastanawia mnie gdzie się podział mad? On by Ci to Michał wszystko wytłumaczył...na pewno jak korzystać z tego kalkulatora. :-D
535

06-01-2022, 08:40

Tak. Akcja z księgowymi to znak firmowy tych rządów. Wszyscy winni tylko nie ich chujowa polityka. Najważniejsze, że pedały nie seksualizujo zwolenników dobrej zmiany.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

06-01-2022, 08:43

Gdy słyszę Polski Ład i widzę jak ludzie żalą się na podwyżki, ogromne podwyżki rachunków, to myślę sobie, że budżet państwa leży i kwiczy. Do tego doprowadził PiS. Chyba żadna partia w Polsce nie wyruchcala ludzi na kasę jaka partia tej kurwy Kaczyńskiego. Oby zdechł. (:
Awatar użytkownika
nicram

06-01-2022, 08:44

Wyjątkowo zgadzam się z ozobem. Świat się kończy...:-)
535

06-01-2022, 08:53

Przypominam , że od samego początku było jasne czym się skończy taka polityka. Od samego początku bylo oczywiste czym skutkuje demoralizacja ludności rozdawnictwem i "tanim" pieniądzem. Szkoda, że ludzie odpuścili, nie tak przecież odległą historię. Uwierzyli, że można bezkarnie drukować , rozdawać i że z tego bierze się dobrobyt.
ODPOWIEDZ