DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
zajebista płyta, generalnie, wielkie FUCK YOU dla całego rynku muzycznego, sceny metalowej jako takiej i wszystkich półgłówków, którym się wydaje, że muzyk/artysta coś POWINIEN. Jaja kurwa mają chłopaki do samej ziemi, respekt! [/quote]
Yep, duży riiiiiiiispeeeekt!
zajebista płyta, generalnie, wielkie FUCK YOU dla całego rynku muzycznego, sceny metalowej jako takiej i wszystkich półgłówków, którym się wydaje, że muzyk/artysta coś POWINIEN. Jaja kurwa mają chłopaki do samej ziemi, respekt! [/quote]
Yep, duży riiiiiiiispeeeekt!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
-
- rozkręca się
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- roman
- zaczyna szaleć
Slucham sobie wlasnie tego longa i... no podoba mi sie zajebiscie. Do bolu klasyczny Darkthrone plus garsc Venom czy tam Kreator z Endless Pain. Poza tym w surowszych momentach czuje "wplyw" Terror Propaganda. Podoba mi sie to wylewanie pomyj na wszytkich malkontentow, ktorzy wiedza lepiej o co chodzi w Darkthrone 
Edit: Mysle, ze Evil Woman moglaby sie zachwycic ta plyta
Edit2: No i zapomnialem o zajebistych wokalach maestro w Graveyard Slut

Edit: Mysle, ze Evil Woman moglaby sie zachwycic ta plyta

Edit2: No i zapomnialem o zajebistych wokalach maestro w Graveyard Slut

-
- zaczyna szaleć
Oj Romanie ,Ty masz nosa-zajebiscie mi sie podoba o czym pisalam w temacie np.czego teraz słuchacie.
To jest kurde mroczny,surowy,ciezki R'N'R-wspaniała płytka,nie chce nic mowic ,ale chyba bedzie sie wyzej plasowac od nowego Celtica(ale ciii-jeszcze troche za mało przemaglowałam nowy twor Tomusia)
To jest kurde mroczny,surowy,ciezki R'N'R-wspaniała płytka,nie chce nic mowic ,ale chyba bedzie sie wyzej plasowac od nowego Celtica(ale ciii-jeszcze troche za mało przemaglowałam nowy twor Tomusia)
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "