DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
					Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
	Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- BadBlood
 - weteran forumowych bitew

- 
				Pi
 - zaczyna szaleć
 - Kontakt:

[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
zajebista płyta, generalnie, wielkie FUCK YOU dla całego rynku muzycznego, sceny metalowej jako takiej i wszystkich półgłówków, którym się wydaje, że muzyk/artysta coś POWINIEN. Jaja kurwa mają chłopaki do samej ziemi, respekt! [/quote]
Yep, duży riiiiiiiispeeeekt!

zajebista płyta, generalnie, wielkie FUCK YOU dla całego rynku muzycznego, sceny metalowej jako takiej i wszystkich półgłówków, którym się wydaje, że muzyk/artysta coś POWINIEN. Jaja kurwa mają chłopaki do samej ziemi, respekt! [/quote]
Yep, duży riiiiiiiispeeeekt!
- 
				stary

- Brzachwo Wój
 - w mackach Zła

- 
				Sethe
 - rozkręca się

- Brzachwo Wój
 - w mackach Zła

- Brzachwo Wój
 - w mackach Zła

- 
				stary

- antigod
 - w mackach Zła
 - Kontakt:

- roman
 - zaczyna szaleć

Slucham sobie wlasnie tego longa i... no podoba mi sie zajebiscie. Do bolu klasyczny Darkthrone plus garsc Venom czy tam Kreator z Endless Pain. Poza tym w surowszych momentach czuje "wplyw" Terror Propaganda. Podoba mi sie to wylewanie pomyj na wszytkich malkontentow, ktorzy wiedza lepiej o co chodzi w Darkthrone 
Edit: Mysle, ze Evil Woman moglaby sie zachwycic ta plyta
Edit2: No i zapomnialem o zajebistych wokalach maestro w Graveyard Slut

Edit: Mysle, ze Evil Woman moglaby sie zachwycic ta plyta
Edit2: No i zapomnialem o zajebistych wokalach maestro w Graveyard Slut
- 
				Evil_woman30
 - zaczyna szaleć

Oj Romanie ,Ty masz nosa-zajebiscie mi sie podoba o czym pisalam w temacie  np.czego teraz słuchacie.
To jest kurde mroczny,surowy,ciezki R'N'R-wspaniała płytka,nie chce nic mowic ,ale chyba bedzie sie wyzej plasowac od nowego Celtica(ale ciii-jeszcze troche za mało przemaglowałam nowy twor Tomusia)

To jest kurde mroczny,surowy,ciezki R'N'R-wspaniała płytka,nie chce nic mowic ,ale chyba bedzie sie wyzej plasowac od nowego Celtica(ale ciii-jeszcze troche za mało przemaglowałam nowy twor Tomusia)
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
						z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
- 
				vomit