WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez KelThuz[/i]
[url=http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=135676]4. Poprzez Złociste Wrota Chwalebnej Swargi[/url]
[/quote]
ok, wiem, ze mialam sie nie ruszac poza moje getto "o wszystkim i o niczym" ale nie daje mi to spokoju... co to do chuja jest ta SWARGA?
swoja droga sciagnelam ta chwalebna swarge i powiem tyle- lepszy soundtrack byl w narnii ale pan kleks by sie tego nie powstydzil.
zastanawiamy sie ze starym czy nie zapuscimy sobie tego w urzedzie stanu cywilnego przy ceremonii zaslubin...
[url=http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=135676]4. Poprzez Złociste Wrota Chwalebnej Swargi[/url]
[/quote]
ok, wiem, ze mialam sie nie ruszac poza moje getto "o wszystkim i o niczym" ale nie daje mi to spokoju... co to do chuja jest ta SWARGA?
swoja droga sciagnelam ta chwalebna swarge i powiem tyle- lepszy soundtrack byl w narnii ale pan kleks by sie tego nie powstydzil.
zastanawiamy sie ze starym czy nie zapuscimy sobie tego w urzedzie stanu cywilnego przy ceremonii zaslubin...
-
- zaczyna szaleć
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez maels[/i]
to proste. skrot od "sromowa warga"
[/quote]
tak tez myslalam... hehe
evil, dzieki za wyjasnienie, niestety slowianska tradycja nie pasjonuje mnie wiec wystarczy mi tylko wytlumaczenie swargi
swoja droga- przesluchalam jeszcze raz i zlapalam sie na tym, ze czekalam na okrzyk "na potege posepnego czerepu!!!"
to proste. skrot od "sromowa warga"

tak tez myslalam... hehe
evil, dzieki za wyjasnienie, niestety slowianska tradycja nie pasjonuje mnie wiec wystarczy mi tylko wytlumaczenie swargi

swoja droga- przesluchalam jeszcze raz i zlapalam sie na tym, ze czekalam na okrzyk "na potege posepnego czerepu!!!"
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Evil_woman30[/i]
Swarga to symbol oznaczała przychylność bogów, dążenie do sukcesu, zwycięstwo w walce, dobre plony.[/quote]
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych...
Swarga to symbol oznaczała przychylność bogów, dążenie do sukcesu, zwycięstwo w walce, dobre plony.[/quote]
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych...
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych... [/quote]
ja się kulthuz zastanawiam cały czas czy ty tak na powaznie czy to jest tylko taka zgrywa...
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych... [/quote]
ja się kulthuz zastanawiam cały czas czy ty tak na powaznie czy to jest tylko taka zgrywa...
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
Ja napisalam ogolnie ,bo w piesn sie nie wsłuchiwalam,poza tym i tak wole mit skandynawska:P
Ja napisalam ogolnie ,bo w piesn sie nie wsłuchiwalam,poza tym i tak wole mit skandynawska:P
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
moi praprzodkowie pędzili skandynawców jak bydło przez fiordy i fieldy, i tak powstala mitologia skandynawska. Nie musze dodawac, ze jeden z moich praprzodkow nosil imie Odhinn, rozkazujacy azerskiej (Aesir) hordzie wojowników stepowych, którzy postanowili podbic ten ledwo wychodzacy z epoki kamienia łupanego koczowniczy lud skański, nie znający ni żelaza, ni koła, ni konia.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Przegladalem sobie forum i trafilem na to... Az sie zjebalem z fotela ze smiechu
Tutaj Wszybłąd też dotarł? Widzieliście jego filmiki na youtube?
Hicior!!!!!
A to mistrz mistrzow

Hicior!!!!!
A to mistrz mistrzow

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
- rasowy masterfulowicz
Eeeee stare. Myślałem że to jakis nowy odcinek tej komedii.
KVLT lizania CZASZKI
- Necrotrup
- rozkręca się
Wersja z wesela jest całkiem sympatyczna, może tylko gestykulacja nieco zbyt namiętna.
- paluch
- rozkręca się
chudziutki ten woj KelThuz. biedak łapek sobie nie połamie przy tym śpiewaniu lub graniu? pewnie nie skoro jest wojem! KelThuz Ty idioto! Twoi przodkowie mają z Ciebie na pewno polewke i co najwyżej mógłbyś im służyć jako błazen
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
uwielbiam ludzi, którzy biorą na poważnie KelThuza...paluch pisze:chudziutki ten woj KelThuz. biedak łapek sobie nie połamie przy tym śpiewaniu lub graniu? pewnie nie skoro jest wojem! KelThuz Ty idioto! Twoi przodkowie mają z Ciebie na pewno polewke i co najwyżej mógłbyś im służyć jako błazen
- kocurejro
- postuje jak opętany!
ja tam mam duzo smiechu z racji umieszczenia mnie na jego Kill List na profilu Harjatugon