WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
					Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
	Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 
				stary
- 
				mara
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez KelThuz[/i]
[url=http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=135676]4. Poprzez Złociste Wrota Chwalebnej Swargi[/url]
[/quote]
ok, wiem, ze mialam sie nie ruszac poza moje getto "o wszystkim i o niczym" ale nie daje mi to spokoju... co to do chuja jest ta SWARGA?
swoja droga sciagnelam ta chwalebna swarge i powiem tyle- lepszy soundtrack byl w narnii ale pan kleks by sie tego nie powstydzil.
zastanawiamy sie ze starym czy nie zapuscimy sobie tego w urzedzie stanu cywilnego przy ceremonii zaslubin...

[url=http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=135676]4. Poprzez Złociste Wrota Chwalebnej Swargi[/url]
[/quote]
ok, wiem, ze mialam sie nie ruszac poza moje getto "o wszystkim i o niczym" ale nie daje mi to spokoju... co to do chuja jest ta SWARGA?
swoja droga sciagnelam ta chwalebna swarge i powiem tyle- lepszy soundtrack byl w narnii ale pan kleks by sie tego nie powstydzil.
zastanawiamy sie ze starym czy nie zapuscimy sobie tego w urzedzie stanu cywilnego przy ceremonii zaslubin...
- 
				Evil_woman30
- zaczyna szaleć
- 
				mara
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez maels[/i]
to proste. skrot od "sromowa warga" [/quote]
 [/quote]
tak tez myslalam... hehe
evil, dzieki za wyjasnienie, niestety slowianska tradycja nie pasjonuje mnie wiec wystarczy mi tylko wytlumaczenie swargi
swoja droga- przesluchalam jeszcze raz i zlapalam sie na tym, ze czekalam na okrzyk "na potege posepnego czerepu!!!"

to proste. skrot od "sromowa warga"
 [/quote]
 [/quote]tak tez myslalam... hehe
evil, dzieki za wyjasnienie, niestety slowianska tradycja nie pasjonuje mnie wiec wystarczy mi tylko wytlumaczenie swargi

swoja droga- przesluchalam jeszcze raz i zlapalam sie na tym, ze czekalam na okrzyk "na potege posepnego czerepu!!!"
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Evil_woman30[/i]
Swarga to symbol oznaczała przychylność bogów, dążenie do sukcesu, zwycięstwo w walce, dobre plony.[/quote]
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych...

Swarga to symbol oznaczała przychylność bogów, dążenie do sukcesu, zwycięstwo w walce, dobre plony.[/quote]
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych...
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
						- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- 
				stary
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych... [/quote]
ja się kulthuz zastanawiam cały czas czy ty tak na powaznie czy to jest tylko taka zgrywa...

no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych... [/quote]
ja się kulthuz zastanawiam cały czas czy ty tak na powaznie czy to jest tylko taka zgrywa...
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- 
				Evil_woman30
- zaczyna szaleć
Ja napisalam ogolnie ,bo w piesn sie nie wsłuchiwalam,poza tym i tak wole mit skandynawska:P

Ja napisalam ogolnie ,bo w piesn sie nie wsłuchiwalam,poza tym i tak wole mit skandynawska:P
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
						z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
moi praprzodkowie pędzili skandynawców jak bydło przez fiordy i fieldy, i tak powstala mitologia skandynawska. Nie musze dodawac, ze jeden z moich praprzodkow nosil imie Odhinn, rozkazujacy azerskiej (Aesir) hordzie wojowników stepowych, którzy postanowili podbic ten ledwo wychodzacy z epoki kamienia łupanego koczowniczy lud skański, nie znający ni żelaza, ni koła, ni konia.

tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
						- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Przegladalem sobie forum i trafilem na to... Az sie zjebalem z fotela ze smiechu  Tutaj Wszybłąd też dotarł? Widzieliście jego filmiki na youtube?
 Tutaj Wszybłąd też dotarł? Widzieliście jego filmiki na youtube? 
Hicior!!!!!
A to mistrz mistrzow

Tutaj Wszybłąd też dotarł? Widzieliście jego filmiki na youtube?
 Tutaj Wszybłąd też dotarł? Widzieliście jego filmiki na youtube? Hicior!!!!!
A to mistrz mistrzow

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
						- 
				Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
Eeeee stare. Myślałem że to jakis nowy odcinek tej komedii.

KVLT lizania CZASZKI
						- Necrotrup
- rozkręca się
Wersja z wesela jest całkiem sympatyczna, może tylko gestykulacja nieco zbyt namiętna.

- paluch
- rozkręca się
chudziutki ten woj KelThuz. biedak łapek sobie nie połamie przy tym śpiewaniu lub graniu? pewnie nie skoro jest wojem! KelThuz Ty idioto! Twoi przodkowie mają z Ciebie na pewno polewke i co najwyżej mógłbyś im służyć jako błazen

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
uwielbiam ludzi, którzy biorą na poważnie KelThuza...paluch pisze:chudziutki ten woj KelThuz. biedak łapek sobie nie połamie przy tym śpiewaniu lub graniu? pewnie nie skoro jest wojem! KelThuz Ty idioto! Twoi przodkowie mają z Ciebie na pewno polewke i co najwyżej mógłbyś im służyć jako błazen
- kocurejro
- postuje jak opętany!
ja tam mam duzo smiechu z racji umieszczenia mnie na jego Kill List na profilu Harjatugon