O i jest ruska onuca.Pacjent pisze: ↑11-02-2022, 21:59Tu mieliśmy taką pojedynczą akcję. Jeden chujek kolportował tutaj putinowską bajkę o polskich obozach koncentracyjnych gdzie mordowano bolszewickich jeńców.Lukass pisze: ↑11-02-2022, 21:38Nie napiszę. Czytałem o tym i widziałem jakieś przykłady, ale było to już jakiś czas temu. Nie pamiętam gdzie, googlowanie przynosi jakieś tam wyniki. Trudno ocenić, jak szeroko zakrojona to akcja. W szwedzki nie umiem ni w ząb, więc nie sprawdzę, co (i czy) się o tym pisze na miejscu.
EDIT: Ok, tu jakaś sensowna analiza, że są to raczej pojedyncze filmy i chyba trudno mówić o skoordynowanej akcji (...)
Co tam popierdujesz kacapie? Jak nie znasz historii to się kutasiarzu cofnij do normalnych książek*, wyciągnij po prostu swój zasrany kacapski łeb z książek o pedale dmowskim
Zacznij agenturo konfituro od tego:

Pocztaj też parówo zasrana zajebana w dupę wiesz co, w jakich warunkach byli przetrzymywani, i z jakich decyzji politycznych to wynikało. Bo historia nie jest faszystowsko konfiarsko zerojedynkowa jak ci tumanie piszą po tych twoich pedalskich pejach. xD
--------
*Zresztą gadanie z gościem, który historię, jak po wpisach widać, zna na poziomie mojego dziecka nie ma sensu. Przy czym ona się chce uczyć, a typ zatrzymał się w zamknięty kręgu onrowskiej retoryki. Nieuk to nic nie powiedzieć.