Nie wiem dlaczego kolegów razi moja prawdziwie black metalowa postawa???

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Nie bój się, nie raz Ci napluli do talerzaAscetic pisze: ↑22-02-2022, 10:59Ja pierdole. Kurwa normalnie stracha złapałem. Nie dalej jak kilka dni temu gadałem z żoną. Tacy mili, niepijący, dzieci zawsze czyste (jak przełamią wątpliwą barierę językową, to naweł, ładnie i śpiewnie "dziń dobri" powiedzą). Widać, że rabotają od rana do wieczora, jak kiedyś vietnamce u nas, bo tu dla nich prawie zachód (debile xD). Nawet jakieś firmy zakłądają. O Bosze, o nie! Dzieci do szkół wroga, czytaj Polaka posyłają. A tu takie kwiatki ...
Dzisiaj jak się wybiorę po odbiór delicji, to normalnie musze siekiere naostrzyć. Rezun tu. Rezun tam. Starch się k.bać.
Ja im nie ufam. I tyle.tomaszm pisze: ↑22-02-2022, 10:31
Eee przesadzasz. Serio tak nie ma. 8-9 lat temu jak miałem delegację na Ukrainę(prawie 2 tygodnie w trasie ) to poza rozjebanym zawieszeniem w samochodzie i wątrobą nigdy nie uświadczyłem niczego chamskiego. Spałem od szop na mega biednych wsiach po 4 gwiazdkowych hotelach gdzie był limit............................... ciepłej wody na klienta. Przyjaźnie, wspólne grille, picie po restauracjach i dyskoteka w Winnicy gdzie przy stoliku siedziało 6 Ukrainek i rozmowy zeszły na tor ,że na tych dyskotekach jest 80% procent pięknych kobiet .............................bo się z tej biedy chcą wyrwać i szukają na męża obcokrajowców. To było w chuj smutne ale tak to wyglądało. Mój wspólnik znalazł żonę na tym wyjeździe, dzisiaj mają córkę ukraińsko-polskiej krwi.
Policja skorumpowana na maksa. Po drugiej stronie mieliśmy Ukraińskiego pułkownika wiec co nas dybli to był telefon ,że mają nas puścić. W sądach ukraińskich ciemniota straszna. Na zasadzie współpracy polsko-ukraińskiego sądownictwa na kanwie ustawy o pomocy prawnej między Ukrainą a Polską tłumaczyliśmy po co jesteśmy i co tu robimy ale bez tłumacza nic byśmy nie załatwili.
Ukraina to jest świat zupełnie inny od naszego Można historii ciekawych mnożyć ale na pewno nie można powiedzieć ,że są wrogo nastawieni. Kurwa wręcz przeciwnie. z 4 razy mnie tam swatali.
W naszym rejonie są trochę inne opinie..tomaszm pisze: ↑22-02-2022, 11:26W budowlance, gastronowi i wśród kelnerów jeśli chodzi o podejscie do pracy Ukraińcy biją nagłowę roszczeniowych i rozleniwionych Polaków. Największa firma i potentant jeśli chodzi o budowę dróg w województwie sląskim u nas ze wsi Larix zatrudnia w tej chwili 50% Ukraińców jest ich ponad 200. Są wydajniejsi, pracują za mniejsze pieniądze a jak przyjedziesz do Lublińca to nawet jest parę obiektów przerobionych na to żeby mieli gdzie mieszkać.
K-wa planowałem coś w dostawie zamówić. Teraz się muszę zastanowićSATYROS pisze: ↑22-02-2022, 11:22Nie bój się, nie raz Ci napluli do talerzaAscetic pisze: ↑22-02-2022, 10:59Ja pierdole. Kurwa normalnie stracha złapałem. Nie dalej jak kilka dni temu gadałem z żoną. Tacy mili, niepijący, dzieci zawsze czyste (jak przełamią wątpliwą barierę językową, to naweł, ładnie i śpiewnie "dziń dobri" powiedzą). Widać, że rabotają od rana do wieczora, jak kiedyś vietnamce u nas, bo tu dla nich prawie zachód (debile xD). Nawet jakieś firmy zakłądają. O Bosze, o nie! Dzieci do szkół wroga, czytaj Polaka posyłają. A tu takie kwiatki ...
Dzisiaj jak się wybiorę po odbiór delicji, to normalnie musze siekiere naostrzyć. Rezun tu. Rezun tam. Starch się k.bać.![]()
Mylisz się. Zabić to pójście na łatwiznę. Tani , emocjonalny odruch. Nie przynosi żadnych realnych korzyści. Dać nadzieję i bez skrupułów wykorzystywać to jest prawdziwy blek metal. Powtarzam. Zamiast histeryzować uczmy się od najlepszych.
Rozsądne podejście.535 pisze: ↑22-02-2022, 10:50Spójrz na to cynicznie. Ukraińcy mają powszechną świadomość, że przez politykę są w totalnej dupie. Widzą jak wygląda Polska. Wiedzą jak smakuje życie w kraju destabilizowanym przez ruskie onuce. Strzelam, że całkiem spora gromada już kombinuje jak stamtąd spierdolić. I to nie na chwilę, lecz na zawsze. Ci ludzie nie będą kombinować. Wóz, albo przewóz. Władze bantustanu powinny trzymać rękę na pulsie. Milion, albo dwa miliony zmotywowanych, a nawet zdesperowanych podatników jest do wzięcia. Dla nich już jesteśmy zachodem. Bez barier kulturowych, a co najważniejsze językowych,a do tego z mocno przetartym szlakiem. Ja już pomijam, że tych ludzi można elegancko wykorzystać politycznie w negocjacjach z unią. Uczmy się od najlepszych, zamiast do końca życia grzebać się w bieszczadzkim, czy w lubelskim błotku. Zwracam uwagę, że tu nie ma mowy o żadnej miłości i wchodzeniu im w dupę. To są zwyczajne interesy.
Kolejnym razem trzeba będzie sprawdzić, czy "paciesz" znają po polskiemu, ewentualnie inwokacje z pana tadzia (tutaj trzeba uważać, bo jak się kurwa trafi na Litwina, to może być grubsza imba, zamiast zakupu pieczywa). Jebnąłbym im też jakąś gwiazdę na ramię, coby od razu w piekarni wiadomo było, kto jest kto i jak niecne zamiary ma.Hatefire pisze: ↑22-02-2022, 11:11Ja wyplułem bułkę, co mi rano Banderówa sprzedała w piekarni. Pewnie zatruta.Ascetic pisze: ↑22-02-2022, 10:59Ja pierdole. Kurwa normalnie stracha złapałem. Nie dalej jak kilka dni temu gadałem z żoną. Tacy mili, niepijący, dzieci zawsze czyste (jak przełamią wątpliwą barierę językową, to naweł, ładnie i śpiewnie "dziń dobri" powiedzą). Widać, że rabotają od rana do wieczora, jak kiedyś vietnamce u nas, bo tu dla nich prawie zachód (debile xD). Nawet jakieś firmy zakłądają. O Bosze, o nie! Dzieci do szkół wroga, czytaj Polaka posyłają. A tu takie kwiatki ...
Dzisiaj jak się wybiorę po odbiór delicji, to normalnie musze siekiere naostrzyć. Rezun tu. Rezun tam. Starch się k.bać.
Coraz zabawniej tu na Forume. Jeden chodzi kanałami bo się boi, że go geje zgwałcą, drugi sobie wyrobił fałszywą kenkartę w obawie przed igłą, trzeci cały czas się ogląda za siebie, czy tam Banderowiec nie czyha z widłami. Wesoło tu.Ascetic pisze: ↑22-02-2022, 11:46Kolejnym razem trzeba będzie sprawdzić, czy "paciesz" znają po polskiemu, ewentualnie inwokacje z pana tadzia (tutaj trzeba uważać, bo jak się kurwa trafi na Litwina, to może być grubsza imba, zamiast zakupu pieczywa). Jebnąłbym im też jakąś gwiazdę na ramię, coby od razu w piekarni wiadomo było, kto jest kto i jak niecne zamiary ma.
Zresztą o czym my mówimy. Jak się spełni mokry sen Satyrosa, wbije tutaj jak nie setka, to może mln tych braci mniejszych. Takich zupełnie nie zainteresowanych robotą. Może nawet nie mogących robić. Bez ręki, nogi, albo stare baby ze starymi dziadami. Wówczas się dopiero zacznie charanie do zupy w barze mlecznym.
Wziąłem sobie ekpie z Ukrainy do ocieplenia domu. Policzyli mnie 30 zł za metr. Zrobili to perfekcyjnie. A roboty było dużo. Ekipa od nas chciała 50. Wykończeniowców tez biorę z Ukrainy. Wchodzą na przełomie czerwca/lipca. Robili już parę domów po znajomych-wszyscy zachwyceni.SATYROS pisze: ↑22-02-2022, 11:28W naszym rejonie są trochę inne opinie..tomaszm pisze: ↑22-02-2022, 11:26W budowlance, gastronowi i wśród kelnerów jeśli chodzi o podejscie do pracy Ukraińcy biją nagłowę roszczeniowych i rozleniwionych Polaków. Największa firma i potentant jeśli chodzi o budowę dróg w województwie sląskim u nas ze wsi Larix zatrudnia w tej chwili 50% Ukraińców jest ich ponad 200. Są wydajniejsi, pracują za mniejsze pieniądze a jak przyjedziesz do Lublińca to nawet jest parę obiektów przerobionych na to żeby mieli gdzie mieszkać.
Żebyś nie trafił na wykończeniowców w innym sensietomaszm pisze: ↑22-02-2022, 11:52Wziąłem sobie ekpie z Ukrainy do ocieplenia domu. Policzyli mnie 30 zł za metr. Zrobili to perfekcyjnie. A roboty było dużo. Ekipa od nas chciała 50. Wykończeniowców tez biorę z Ukrainy. Wchodzą wna przełomie czerwca/lipca. Robili już parę domów po znajomych-wszyscy zachwyceni.SATYROS pisze: ↑22-02-2022, 11:28W naszym rejonie są trochę inne opinie..tomaszm pisze: ↑22-02-2022, 11:26W budowlance, gastronowi i wśród kelnerów jeśli chodzi o podejscie do pracy Ukraińcy biją nagłowę roszczeniowych i rozleniwionych Polaków. Największa firma i potentant jeśli chodzi o budowę dróg w województwie sląskim u nas ze wsi Larix zatrudnia w tej chwili 50% Ukraińców jest ich ponad 200. Są wydajniejsi, pracują za mniejsze pieniądze a jak przyjedziesz do Lublińca to nawet jest parę obiektów przerobionych na to żeby mieli gdzie mieszkać.
A mówiono, że po zaszczepieniu różne niepożądane reakcje będą się pojawiać. A tu proszę, jak stresik wpływa na ludzi. Normalnie nie wiadomo komu ufać!Hatefire pisze: ↑22-02-2022, 11:52Coraz zabawniej tu na Forume. Jeden chodzi kanałami bo się boi, że go geje zgwałcą, drugi sobie wyrobił fałszywą kenkartę w obawie przed igłą, trzeci cały czas się ogląda za siebie, czy tam Banderowiec nie czyha z widłami. Wesoło tu.Ascetic pisze: ↑22-02-2022, 11:46Kolejnym razem trzeba będzie sprawdzić, czy "paciesz" znają po polskiemu, ewentualnie inwokacje z pana tadzia (tutaj trzeba uważać, bo jak się kurwa trafi na Litwina, to może być grubsza imba, zamiast zakupu pieczywa). Jebnąłbym im też jakąś gwiazdę na ramię, coby od razu w piekarni wiadomo było, kto jest kto i jak niecne zamiary ma.
Zresztą o czym my mówimy. Jak się spełni mokry sen Satyrosa, wbije tutaj jak nie setka, to może mln tych braci mniejszych. Takich zupełnie nie zainteresowanych robotą. Może nawet nie mogących robić. Bez ręki, nogi, albo stare baby ze starymi dziadami. Wówczas się dopiero zacznie charanie do zupy w barze mlecznym.
Tym bardziej, że mogą to być tzw. "śpiochy". Dzisiaj wytapetuje, jutro zaszlachtuje.
To pojedyncze przypadki. Tymczasem działa tu cała armia, która twierdzi, że ciągle czuje smród ruskich onuc. Proponuję jednak wyprać te skarpety i nie obwiniać putinowskiego reżimu za swoją awersję do higienyHatefire pisze: ↑22-02-2022, 11:52Coraz zabawniej tu na Forume. Jeden chodzi kanałami bo się boi, że go geje zgwałcą, drugi sobie wyrobił fałszywą kenkartę w obawie przed igłą, trzeci cały czas się ogląda za siebie, czy tam Banderowiec nie czyha z widłami. Wesoło tu.Ascetic pisze: ↑22-02-2022, 11:46Kolejnym razem trzeba będzie sprawdzić, czy "paciesz" znają po polskiemu, ewentualnie inwokacje z pana tadzia (tutaj trzeba uważać, bo jak się kurwa trafi na Litwina, to może być grubsza imba, zamiast zakupu pieczywa). Jebnąłbym im też jakąś gwiazdę na ramię, coby od razu w piekarni wiadomo było, kto jest kto i jak niecne zamiary ma.
Hatefire. Czujesz to co ja? Coś znów zajebało. Co tak tutaj wani (wania)?Pacjent pisze: ↑22-02-2022, 12:12To pojedyncze przypadki. Tymczasem działa tu cała armia, która twierdzi, że ciągle czuje smród ruskich onuc. Proponuję jednak wyprać te skarpety i nie obwiniać putinowskiego reżimu za swoją awersję do higienyHatefire pisze: ↑22-02-2022, 11:52Coraz zabawniej tu na Forume. Jeden chodzi kanałami bo się boi, że go geje zgwałcą, drugi sobie wyrobił fałszywą kenkartę w obawie przed igłą, trzeci cały czas się ogląda za siebie, czy tam Banderowiec nie czyha z widłami. Wesoło tu.Ascetic pisze: ↑22-02-2022, 11:46Kolejnym razem trzeba będzie sprawdzić, czy "paciesz" znają po polskiemu, ewentualnie inwokacje z pana tadzia (tutaj trzeba uważać, bo jak się kurwa trafi na Litwina, to może być grubsza imba, zamiast zakupu pieczywa). Jebnąłbym im też jakąś gwiazdę na ramię, coby od razu w piekarni wiadomo było, kto jest kto i jak niecne zamiary ma.
Zresztą o czym my mówimy. Jak się spełni mokry sen Satyrosa, wbije tutaj jak nie setka, to może mln tych braci mniejszych. Takich zupełnie nie zainteresowanych robotą. Może nawet nie mogących robić. Bez ręki, nogi, albo stare baby ze starymi dziadami. Wówczas się dopiero zacznie charanie do zupy w barze mlecznym.![]()