III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

Re: III Wojna Światowa

22-02-2022, 11:19

nicram pisze:
22-02-2022, 10:25
Ja też nie. Kolega Satyros chyba ma początki jakieś encefalopatii. Nie poznaję go.
Nie wiem dlaczego kolegów razi moja prawdziwie black metalowa postawa??? :D :D
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

22-02-2022, 11:22

Ascetic pisze:
22-02-2022, 10:59
Ja pierdole. Kurwa normalnie stracha złapałem. Nie dalej jak kilka dni temu gadałem z żoną. Tacy mili, niepijący, dzieci zawsze czyste (jak przełamią wątpliwą barierę językową, to naweł, ładnie i śpiewnie "dziń dobri" powiedzą). Widać, że rabotają od rana do wieczora, jak kiedyś vietnamce u nas, bo tu dla nich prawie zachód (debile xD). Nawet jakieś firmy zakłądają. O Bosze, o nie! Dzieci do szkół wroga, czytaj Polaka posyłają. A tu takie kwiatki ...

Dzisiaj jak się wybiorę po odbiór delicji, to normalnie musze siekiere naostrzyć. Rezun tu. Rezun tam. Starch się k.bać.
Nie bój się, nie raz Ci napluli do talerza :D
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

22-02-2022, 11:26

W budowlance, gastronomi i wśród kelnerów jeśli chodzi o podejscie do pracy Ukraińcy biją na głowę roszczeniowych i rozleniwionych Polaków. Największa firma i potentat jeśli chodzi o budowę dróg w województwie śląskim u nas ze wsi Larix zatrudnia w tej chwili 50% Ukraińców jest ich ponad 200. Są wydajniejsi, pracują za mniejsze pieniądze a jak przyjedziesz do Lublińca to nawet jest parę obiektów przerobionych na to żeby mieli gdzie mieszkać.
Ostatnio zmieniony 22-02-2022, 11:34 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

tomaszm pisze:
22-02-2022, 10:31
SATYROS pisze:
22-02-2022, 10:10
uglak pisze:
22-02-2022, 10:08

Sprawdź lepiej szafę. Nie wiadomo czy nie czai się tam właśnie na Twoje gardło jakiś Ukrainiec. Oczywiście z Twoim nożem, bo wszyscy wiemy, że chcą nas nie tylko wymordować, ale i okraść!
Sprawdziłem. Dzisiaj czysto :D

Eee przesadzasz. Serio tak nie ma. 8-9 lat temu jak miałem delegację na Ukrainę(prawie 2 tygodnie w trasie ) to poza rozjebanym zawieszeniem w samochodzie i wątrobą nigdy nie uświadczyłem niczego chamskiego. Spałem od szop na mega biednych wsiach po 4 gwiazdkowych hotelach gdzie był limit............................... ciepłej wody na klienta. Przyjaźnie, wspólne grille, picie po restauracjach i dyskoteka w Winnicy gdzie przy stoliku siedziało 6 Ukrainek i rozmowy zeszły na tor ,że na tych dyskotekach jest 80% procent pięknych kobiet .............................bo się z tej biedy chcą wyrwać i szukają na męża obcokrajowców. To było w chuj smutne ale tak to wyglądało. Mój wspólnik znalazł żonę na tym wyjeździe, dzisiaj mają córkę ukraińsko-polskiej krwi.

Policja skorumpowana na maksa. Po drugiej stronie mieliśmy Ukraińskiego pułkownika wiec co nas dybli to był telefon ,że mają nas puścić. W sądach ukraińskich ciemniota straszna. Na zasadzie współpracy polsko-ukraińskiego sądownictwa na kanwie ustawy o pomocy prawnej między Ukrainą a Polską tłumaczyliśmy po co jesteśmy i co tu robimy ale bez tłumacza nic byśmy nie załatwili.

Ukraina to jest świat zupełnie inny od naszego Można historii ciekawych mnożyć ale na pewno nie można powiedzieć ,że są wrogo nastawieni. Kurwa wręcz przeciwnie. z 4 razy mnie tam swatali.
Ja im nie ufam. I tyle.
Dwa lata temu zmarł dziadek.
Przeżył bo z siostrą schował się w krzakach. Resztę rodziny zajebali na ich oczach. I to kto? Znajomi z wioski obok.
A historia lubi się powtarzać....
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

22-02-2022, 11:28

tomaszm pisze:
W budowlance, gastronowi i wśród kelnerów jeśli chodzi o podejscie do pracy Ukraińcy biją nagłowę roszczeniowych i rozleniwionych Polaków. Największa firma i potentant jeśli chodzi o budowę dróg w województwie sląskim u nas ze wsi Larix zatrudnia w tej chwili 50% Ukraińców jest ich ponad 200. Są wydajniejsi, pracują za mniejsze pieniądze a jak przyjedziesz do Lublińca to nawet jest parę obiektów przerobionych na to żeby mieli gdzie mieszkać.
W naszym rejonie są trochę inne opinie..
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-02-2022, 11:29

SATYROS pisze:
22-02-2022, 11:22
Ascetic pisze:
Ja pierdole. Kurwa normalnie stracha złapałem. Nie dalej jak kilka dni temu gadałem z żoną. Tacy mili, niepijący, dzieci zawsze czyste (jak przełamią wątpliwą barierę językową, to naweł, ładnie i śpiewnie "dziń dobri" powiedzą). Widać, że rabotają od rana do wieczora, jak kiedyś vietnamce u nas, bo tu dla nich prawie zachód (debile xD). Nawet jakieś firmy zakłądają. O Bosze, o nie! Dzieci do szkół wroga, czytaj Polaka posyłają. A tu takie kwiatki ...

Dzisiaj jak się wybiorę po odbiór delicji, to normalnie musze siekiere naostrzyć. Rezun tu. Rezun tam. Starch się k.bać.
Nie bój się, nie raz Ci napluli do talerza :D
K-wa planowałem coś w dostawie zamówić. Teraz się muszę zastanowić :lol:
Poro
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

22-02-2022, 11:29

Obrazek
Już czas...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
535

22-02-2022, 11:30

SATYROS pisze:
22-02-2022, 11:19
nicram pisze:
22-02-2022, 10:25
Ja też nie. Kolega Satyros chyba ma początki jakieś encefalopatii. Nie poznaję go.
Nie wiem dlaczego kolegów razi moja prawdziwie black metalowa postawa??? :D :D
Mylisz się. Zabić to pójście na łatwiznę. Tani , emocjonalny odruch. Nie przynosi żadnych realnych korzyści. Dać nadzieję i bez skrupułów wykorzystywać to jest prawdziwy blek metal. Powtarzam. Zamiast histeryzować uczmy się od najlepszych. Obrazek
Slyd

22-02-2022, 11:39

535 pisze:
22-02-2022, 10:50
SATYROS pisze:
22-02-2022, 10:08
Oby tak było jak mówisz 535...
Ale ja szczerze w to wątpię
Kiedyś ta strefa naszego komfortu rozpierdoli się w pizdu
I to raczej wcześniej niż później
Spójrz na to cynicznie. Ukraińcy mają powszechną świadomość, że przez politykę są w totalnej dupie. Widzą jak wygląda Polska. Wiedzą jak smakuje życie w kraju destabilizowanym przez ruskie onuce. Strzelam, że całkiem spora gromada już kombinuje jak stamtąd spierdolić. I to nie na chwilę, lecz na zawsze. Ci ludzie nie będą kombinować. Wóz, albo przewóz. Władze bantustanu powinny trzymać rękę na pulsie. Milion, albo dwa miliony zmotywowanych, a nawet zdesperowanych podatników jest do wzięcia. Dla nich już jesteśmy zachodem. Bez barier kulturowych, a co najważniejsze językowych,a do tego z mocno przetartym szlakiem. Ja już pomijam, że tych ludzi można elegancko wykorzystać politycznie w negocjacjach z unią. Uczmy się od najlepszych, zamiast do końca życia grzebać się w bieszczadzkim, czy w lubelskim błotku. Zwracam uwagę, że tu nie ma mowy o żadnej miłości i wchodzeniu im w dupę. To są zwyczajne interesy.
Rozsądne podejście.
Awatar użytkownika
Ascetic

22-02-2022, 11:46

Hatefire pisze:
22-02-2022, 11:11
Ascetic pisze:

Ja wyplułem bułkę, co mi rano Banderówa sprzedała w piekarni. Pewnie zatruta.
Kolejnym razem trzeba będzie sprawdzić, czy "paciesz" znają po polskiemu, ewentualnie inwokacje z pana tadzia (tutaj trzeba uważać, bo jak się kurwa trafi na Litwina, to może być grubsza imba, zamiast zakupu pieczywa). Jebnąłbym im też jakąś gwiazdę na ramię, coby od razu w piekarni wiadomo było, kto jest kto i jak niecne zamiary ma.

Zresztą o czym my mówimy. Jak się spełni mokry sen Satyrosa, wbije tutaj jak nie setka, to może mln tych braci mniejszych. Takich zupełnie nie zainteresowanych robotą. Może nawet nie mogących robić. Bez ręki, nogi, albo stare baby ze starymi dziadami. Wówczas się dopiero zacznie charanie do zupy w barze mlecznym. I ten taki, przymuszony, zniechęcony, pewnie też właśnie niechętny lachowi zrealizuje to w co gra JE Puthitler. Tak jak banderyzm nabierze teraz na sile, jak w latach 30', dobrze podlany niemiecką benzyną pseudo narodowo wyzwoleńczą, tak teraz, po agresji ruskiej swołoczy, będzie to turbo przyspieszenie tych nastrojów. Tym samym, zostaje podziękować, Panu Wojna. xD Bo się będzie mieć, tego co się nie chce mieć. Albo może i chce. Bo się spełnią mokre sny i zwykłe urojenia.
Ostatnio zmieniony 22-02-2022, 11:54 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

22-02-2022, 11:52

Ascetic pisze:
Kolejnym razem trzeba będzie sprawdzić, czy "paciesz" znają po polskiemu, ewentualnie inwokacje z pana tadzia (tutaj trzeba uważać, bo jak się kurwa trafi na Litwina, to może być grubsza imba, zamiast zakupu pieczywa). Jebnąłbym im też jakąś gwiazdę na ramię, coby od razu w piekarni wiadomo było, kto jest kto i jak niecne zamiary ma.

Zresztą o czym my mówimy. Jak się spełni mokry sen Satyrosa, wbije tutaj jak nie setka, to może mln tych braci mniejszych. Takich zupełnie nie zainteresowanych robotą. Może nawet nie mogących robić. Bez ręki, nogi, albo stare baby ze starymi dziadami. Wówczas się dopiero zacznie charanie do zupy w barze mlecznym.
Coraz zabawniej tu na Forume. Jeden chodzi kanałami bo się boi, że go geje zgwałcą, drugi sobie wyrobił fałszywą kenkartę w obawie przed igłą, trzeci cały czas się ogląda za siebie, czy tam Banderowiec nie czyha z widłami. Wesoło tu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
tomaszm

SATYROS pisze:
tomaszm pisze:
W budowlance, gastronowi i wśród kelnerów jeśli chodzi o podejscie do pracy Ukraińcy biją nagłowę roszczeniowych i rozleniwionych Polaków. Największa firma i potentant jeśli chodzi o budowę dróg w województwie sląskim u nas ze wsi Larix zatrudnia w tej chwili 50% Ukraińców jest ich ponad 200. Są wydajniejsi, pracują za mniejsze pieniądze a jak przyjedziesz do Lublińca to nawet jest parę obiektów przerobionych na to żeby mieli gdzie mieszkać.
Wziąłem sobie ekpie z Ukrainy do ocieplenia domu. Policzyli mnie 30 zł za metr. Zrobili to perfekcyjnie. A roboty było dużo. Ekipa od nas chciała 50. Wykończeniowców tez biorę z Ukrainy. Wchodzą na przełomie czerwca/lipca. Robili już parę domów po znajomych-wszyscy zachwyceni.
Awatar użytkownika
Ubzdur
w mackach Zła

22-02-2022, 11:54

tomaszm pisze:
SATYROS pisze:
tomaszm pisze:
Wziąłem sobie ekpie z Ukrainy do ocieplenia domu. Policzyli mnie 30 zł za metr. Zrobili to perfekcyjnie. A roboty było dużo. Ekipa od nas chciała 50. Wykończeniowców tez biorę z Ukrainy. Wchodzą wna przełomie czerwca/lipca. Robili już parę domów po znajomych-wszyscy zachwyceni.
Żebyś nie trafił na wykończeniowców w innym sensie ;)
tomaszm

Sprawdzona ekipa- nie jestem lekkomyślny.:)
Awatar użytkownika
Ascetic

22-02-2022, 12:01

Hatefire pisze:
Ascetic pisze:

Zresztą o czym my mówimy. Jak się spełni mokry sen Satyrosa, wbije tutaj jak nie setka, to może mln tych braci mniejszych. Takich zupełnie nie zainteresowanych robotą. Może nawet nie mogących robić. Bez ręki, nogi, albo stare baby ze starymi dziadami. Wówczas się dopiero zacznie charanie do zupy w barze mlecznym.
Coraz zabawniej tu na Forume. Jeden chodzi kanałami bo się boi, że go geje zgwałcą, drugi sobie wyrobił fałszywą kenkartę w obawie przed igłą, trzeci cały czas się ogląda za siebie, czy tam Banderowiec nie czyha z widłami. Wesoło tu.
A mówiono, że po zaszczepieniu różne niepożądane reakcje będą się pojawiać. A tu proszę, jak stresik wpływa na ludzi. Normalnie nie wiadomo komu ufać!
Ostatnio zmieniony 22-02-2022, 12:05 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

22-02-2022, 12:02

tomaszm pisze:
żadnych ostrych narzędzi bym im do rąk nie dawał.bo wicie..dziadek ledwo przeżył.
Awatar użytkownika
Ascetic

22-02-2022, 12:05

nagrobek pisze:
22-02-2022, 12:02
tomaszm pisze:
żadnych ostrych narzędzi bym im do rąk nie dawał.bo wicie..dziadek ledwo przeżył.
Tym bardziej, że mogą to być tzw. "śpiochy". Dzisiaj wytapetuje, jutro zaszlachtuje.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

22-02-2022, 12:09

Tak z innej beczki.

Bym zapomniał. Obstawiam, że farelki, grzejniki olejowe, koce i pierzyny obciążeniowe i inne dawacze ciepła zdrożeją. Niby zima za rok, może nawet spędzona w piwnicy/ bunkrze, ale ja bym się tam jednak rozejrzał. Bo banderowcy!
Poro
Pacjent

22-02-2022, 12:12

Hatefire pisze:
Ascetic pisze:

To pojedyncze przypadki. Tymczasem działa tu cała armia, która twierdzi, że ciągle czuje smród ruskich onuc. Proponuję jednak wyprać te skarpety i nie obwiniać putinowskiego reżimu za swoją awersję do higieny :D
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

22-02-2022, 12:14

Pacjent pisze:
22-02-2022, 12:12
Hatefire pisze:
Ascetic pisze:

To pojedyncze przypadki. Tymczasem działa tu cała armia, która twierdzi, że ciągle czuje smród ruskich onuc. Proponuję jednak wyprać te skarpety i nie obwiniać putinowskiego reżimu za swoją awersję do higieny :D
Hatefire. Czujesz to co ja? Coś znów zajebało. Co tak tutaj wani (wania)?
Poro
ODPOWIEDZ