III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: III Wojna Światowa
Odcięcie Ruskich od SWiFT, to kryzyz w pogrążonej i tak w kryzysie Europie. Tylko jacyś optymiści mogli liczyć, że to przejdzie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Jaka prawda pajacu? To, że jesteś pakistańską parówą ? To niby ma mnie boleć? Wyzywasz mnie od kolaborantów sam będąc faktycznym dezerterem, który spierdolił zanim zaczął zarabiać? Dobrze sie czujesz cieciu bez szkoły? Obywateli obcych państw spoza ue uprasza się o znalezienie sobie innego forum. Przykładowo coś o pakistańskim rapie, albo forum kulinarne, frytki na tysiąc sposobów. Dowiem się w końcu czego nie mam za grosz i co mnie dobrze nie budzi?ozob pisze: ↑24-02-2022, 18:40Prawda zawsze boli. A ciebie boli i to bardzo. (:
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Aleście postów najebali... 535 rozumiem, bo się opieprza. Ozdobowi pewnie Paki dalej nie ufa i robi tylko na nocki, ale reszta? Wy pracy nie macie? Ja ledwo co zdążałem newsy przeglądać, a co dopiero w dyskusje wchodzić 
A propos newsów - Niemcy jak zwykle bez RiGCZu:
Nawet po rosyjskiej inwazji na Ukrainę niemiecki rząd wyklucza dostawy broni na Ukrainę
https://www.dw.com/pl/wicekanclerz-niem ... a-60903985

Nawet po rosyjskiej inwazji na Ukrainę niemiecki rząd wyklucza dostawy broni na Ukrainę
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
" Jak sprzedacie broń, nie dostaniecie gazu." I po temacie.uglak pisze: ↑24-02-2022, 19:26
Celem życia nie jest przeżycie.
- Hatefire
Ja korzystam z tego że pracodawcy bardziej póki co opłaca się mnie trzymać niż szukać nowego na moje miejsceuglak pisze: ↑24-02-2022, 19:26Aleście postów najebali... 535 rozumiem, bo się opieprza. Ozdobowi pewnie Paki dalej nie ufa i robi tylko na nocki, ale reszta? Wy pracy nie macie? Ja ledwo co zdążałem newsy przeglądać, a co dopiero w dyskusje wchodzić
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
Przecież Ty związkowiec teraz jesteś... Da się Ciebie pozbyć bez rażącego naruszenia obowiązków pracowniczych?
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
chyba dzisiaj posiedzę dłużej w nocy bo wygląda na to, że będzie konkretne natarcie na kijów.Ciekaw jestem jak to sie potoczy.Rozpierdala mnie to pierdolenie o sankcjach, Putin słucha rozjebany na kanapie i dłubie w nosie.W chuju to ma
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O przepraszam. Ja od siódmej zrobiłem kupę, wziąłem prysznic,wypilem kawę potem poszedłem na plac kupić jaj, kiełbasy oraz kiszonej kapusty, facet od kiszonej powiedział do handlarza pietruchą, że on by wyprzedzająco jebnął atomówką, o trzynastej zjadłem śniadanie.potem znowu wypiłem kawę, zrobiłem 35 na bicyklu, teraz wypiłem sok z kiszonej kapusty i coś zjem. Urobiłem się jak ozob przy płukaniu frytkownicy. Zaraz się położę. Jutro pewnie będzie podobnie. No chyba, że mnie weźmie na odkurzanie w aucie, bo jest tak jakbym pakiemu luzem kartofle prosto z pola woził. Matce miałem półkę powiesić. Może jutro? Zobacz ile roboty.
- Ascetic
Widziałem dzisiaj zupełnie przeciwne informacje. Jaki masz cel w dezinformacji?uglak pisze: ↑24-02-2022, 19:26Aleście postów najebali... 535 rozumiem, bo się opieprza. Ozdobowi pewnie Paki dalej nie ufa i robi tylko na nocki, ale reszta? Wy pracy nie macie? Ja ledwo co zdążałem newsy przeglądać, a co dopiero w dyskusje wchodzić
Poro
- uglak
Dzisiejszy artykuł na Deutsche Welle to słabe źródło i dezinformacja?
Guilty of being right
- Ascetic
- Ascetic
Poszukasz też informacje mówiące, że będą dostarczać, czy będziesz koncentrował się na dezinformacji i jątrzeniu?
Poro
- Hatefire
Póki co jeszcze nie dochrapałem się funkcji dającej ochronę z ustawy. Serio to nawet nie chciałem i głosowałem na walnym za kim innym. To nie dla mnie. Ja się do tego nie nadaję i z związku zostałby proch i pył po moim prezesowaniu. Jestem w zarządzie, czasem coś pomogę i tyle mi wystarcza.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
Podrzuć te lepsze, niemieckie źródła, bo ja na razie widziałem to, ale nie wykluczam, że w ostatnich godzinach (wreszcie!) zmienili zdanie.
Ok, myślałem, że już włączyli Ci kod na nieśmiertelność.Hatefire pisze: ↑24-02-2022, 19:40Póki co jeszcze nie dochrapałem się funkcji dającej ochronę z ustawy. Serio to nawet nie chciałem i głosowałem na walnym za kim innym. To nie dla mnie. Ja się do tego nie nadaję i z związku zostałby proch i pył po moim prezesowaniu. Jestem w zarządzie, czasem coś pomogę i tyle mi wystarcza.
Guilty of being right
- ozob
- zahartowany metalizator
Chyba matuszce rassiji, a niemcom to być się za piwo oddał.535 pisze: ↑24-02-2022, 19:35O przepraszam. Ja od siódmej zrobiłem kupę, wziąłem prysznic,wypilem kawę potem poszedłem na plac kupić jaj, kiełbasy oraz kiszonej kapusty, facet od kiszonej powiedział do handlarza pietruchą, że on by wyprzedzająco jebnął atomówką, o trzynastej zjadłem śniadanie.potem znowu wypiłem kawę, zrobiłem 35 na bicyklu, teraz wypiłem sok z kiszonej kapusty i coś zjem. Urobiłem się jak ozob przy płukaniu frytkownicy. Zaraz się położę. Jutro pewnie będzie podobnie. No chyba, że mnie weźmie na odkurzanie w aucie, bo jest tak jakbym pakiemu luzem kartofle prosto z pola woził. Matce miałem półkę powiesić. Może jutro? Zobacz ile roboty.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
Nie no niemiecki rząd faktycznie prezentuje taką postawę, że wkurwia nawet sporą część niemieckiej opinii publicznej. Zresztą akurat ta broń ma najmniejsze znaczenie. W sprawie SWIFT stanęli razem z Węgrami. DW poza tym to naprawdę wiarygodne źródło.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Skupie się na czym innym.uglak pisze: ↑24-02-2022, 19:43Podrzuć te lepsze, niemieckie źródła, bo ja na razie widziałem to, ale nie wykluczam, że w ostatnich godzinach (wreszcie!) zmienili zdanie.
Ok, myślałem, że już włączyli Ci kod na nieśmiertelność.Hatefire pisze: ↑24-02-2022, 19:40Póki co jeszcze nie dochrapałem się funkcji dającej ochronę z ustawy. Serio to nawet nie chciałem i głosowałem na walnym za kim innym. To nie dla mnie. Ja się do tego nie nadaję i z związku zostałby proch i pył po moim prezesowaniu. Jestem w zarządzie, czasem coś pomogę i tyle mi wystarcza.
Poro
- Ascetic
Tu jest kwestia, co, kto notorycznie pompuje.
SWIFT. Dobrze teraz rozumiem, że wbrew Niemcom Bajden mówi, że odcina kacapie od Swifta?
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
podziwiam tych ludzi, niektórzy wyjeżdzają z polski specjalnie by bronić swoich ziem.