Odpowiedz jest prosta, ja kasowalem, Olo banowal, nie dzialalismy w porozumieniu, kazdy na wlasna reke.Sybir pisze: ↑11-03-2022, 23:49Kuriozalna sytuacja - czemu tylko kol. 535 otrzymał ostrzeżenie, a inny bdb forumowy Kolega bana, podczas gdy reszta zgrai wylewająca w (częściowo) usuniętych postach obornik w wątku wojennym (oraz innych) pozostała bezkarna? Kol. 535 nie był w mojej ocenie przodownikiem tej grupy bojowej. Nie chcę, by ten wpis stawiał mnie w pozycji adwokata kol. 535 (jak widać powyżej, potrafi bronić się sam) - chodzi mi o to, że nie widzę tutaj przejawu jakichś jasnych wytycznych (pomijając brak uprawnień moderatorów do banowania).
EDIT: ostatni post w tym temacie to jednak gruba przesada.
Nie skasowalem wszystkiego, bo nie wszystko wychwycilem, banowac nie planowalem.
Moze Olo zstąpił juz po moim kasowaniu i zbanowal tylko za to, co sie ostało, nie wiem.
Wiem natomiast,ze dosc mam twardoglowych upardzie wszechwiedzacych kto jest zly.
Dzisiejsza sytuacja pokazala, ze mimo uwag administracji i namawiania do powrocenia do clue tematu, sa tacy, dla ktorych ich racja jest najichniejsza i w dupie maja tresc rozmowy, niosa ich nerwy i wyzywaja.
Slowem daja sie sprowokowac.
Co do posiadania jaj i kasowania kont, powiedzialnym bylo juz,ze nie robimy takich rzeczy, miales odwage sie zarejestrowac, to i miej odwage odejsc.
A jak chcesz sobie jeden z drugim zarządzać czy przekazem z dyskusji czy trescia newsow, to sobie to czyn na swoim instasramie, albo strone załoz.