Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

Re: Ostrzezenia/Bany

12-03-2022, 00:11

Sybir pisze:
11-03-2022, 23:49
Kuriozalna sytuacja - czemu tylko kol. 535 otrzymał ostrzeżenie, a inny bdb forumowy Kolega bana, podczas gdy reszta zgrai wylewająca w (częściowo) usuniętych postach obornik w wątku wojennym (oraz innych) pozostała bezkarna? Kol. 535 nie był w mojej ocenie przodownikiem tej grupy bojowej. Nie chcę, by ten wpis stawiał mnie w pozycji adwokata kol. 535 (jak widać powyżej, potrafi bronić się sam) - chodzi mi o to, że nie widzę tutaj przejawu jakichś jasnych wytycznych (pomijając brak uprawnień moderatorów do banowania).

EDIT: ostatni post w tym temacie to jednak gruba przesada.
Odpowiedz jest prosta, ja kasowalem, Olo banowal, nie dzialalismy w porozumieniu, kazdy na wlasna reke.
Nie skasowalem wszystkiego, bo nie wszystko wychwycilem, banowac nie planowalem.
Moze Olo zstąpił juz po moim kasowaniu i zbanowal tylko za to, co sie ostało, nie wiem.
Wiem natomiast,ze dosc mam twardoglowych upardzie wszechwiedzacych kto jest zly.
Dzisiejsza sytuacja pokazala, ze mimo uwag administracji i namawiania do powrocenia do clue tematu, sa tacy, dla ktorych ich racja jest najichniejsza i w dupie maja tresc rozmowy, niosa ich nerwy i wyzywaja.
Slowem daja sie sprowokowac.
Co do posiadania jaj i kasowania kont, powiedzialnym bylo juz,ze nie robimy takich rzeczy, miales odwage sie zarejestrowac, to i miej odwage odejsc.
A jak chcesz sobie jeden z drugim zarządzać czy przekazem z dyskusji czy trescia newsow, to sobie to czyn na swoim instasramie, albo strone załoz.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

12-03-2022, 00:15

Sybir pisze:
12-03-2022, 00:08
Towarzyszu, znając naturę Forume oraz antycypując zachowania niektórych jego Użytkowników nie widzę szans na skuteczne wdrożenie powyższego scenariusza. :D
Pewnie dlatego, że tylko banuje się, a nie rozstrzeliwuje 😔
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Sybir

12-03-2022, 00:18

@Analripper: Trochę mnie wyręczyliście tym kasowaniem, planowałem to zrobić pod osłoną ciemności, bo trochę się tego nazbierało. Jak i Ciebie, zastanawia mnie ten uporczywy brak wzglądu we własne działania, prezentowany przez niektórych Kolegów, i notoryczne powtarzanie zachowań, na które zwracało się już uwagę.

@Hatefire: Wtedy nie byłoby banów i nikt by z tego powodu nie płakał. ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

12-03-2022, 00:29

Sybir pisze:
12-03-2022, 00:18
Jak i Ciebie, zastanawia mnie ten uporczywy brak wzglądu we własne działania, prezentowany przez niektórych Kolegów, i notoryczne powtarzanie zachowań, na które zwracało się już uwagę.
Musi kwestia wieku. Stare uparte chlopy.
Bedzie po mojemu, albo cala wies spale.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

12-03-2022, 06:39

Stop banowaniu! Przywrócić 535 i v.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
est

12-03-2022, 08:47

Zamiast banować za poważne rzeczy typu: używanie "tą" zamiast "tę", to administracja, ta administracja! czeka tylko, aż się komuś uleje trochę z betoniary. O 535 w ogóle się nie martwię bo pewnie i tak będzie mógł czytać i pisać skoro pomimo ignora dla ozoba mógł z nim "rozmawiać" i czytać jego wpisy. Bana dla vulture'a też kompletnie nie rozumiem bo od razu widać, że to miły chłopak i tylko udaje wrednego sukinkota. Jestem oburzony!
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-03-2022, 08:59

Też jestem... toleruje się tutaj kacapskich śmieci, które jak słusznie pisał 535, cieszą się ze śmierci niewinnych ludzi, a bana dostaje koleś, który ma czelność kurwy nazywać kurwami.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Sybir

12-03-2022, 09:09

est pisze:Zamiast banować za poważne rzeczy typu: używanie "tą" zamiast "tę", to administracja, ta administracja! czeka tylko, aż się komuś uleje trochę z betoniary. O 535 w ogóle się nie martwię bo pewnie i tak będzie mógł czytać i pisać skoro pomimo ignora dla ozoba mógł z nim "rozmawiać" i czytać jego wpisy. Bana dla vulture'a też kompletnie nie rozumiem bo od razu widać, że to miły chłopak i tylko udaje wrednego sukinkota. Jestem oburzony!
+1
nicram pisze:Też jestem... toleruje się tutaj kacapskich śmieci, które jak słusznie pisał 535, cieszą się ze śmierci niewinnych ludzi, a bana dostaje koleś, który ma czelność kurwy nazywać kurwami.
-1
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Pacjent

12-03-2022, 09:12

maciek z klanu pisze:
12-03-2022, 06:39
Stop banowaniu! Przywrócić 535 i v.
Popieram.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
hcpig

12-03-2022, 09:28

Nie banujcie ludzi lecz posty.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

12-03-2022, 09:29

nicram pisze:
12-03-2022, 08:59
cieszą się ze śmierci niewinnych
Poważnie coś takiego tu wczoraj było?
Skasowane, bo nie widzę?
Kilka razy zerkałem w pracy i biba była sroga.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

12-03-2022, 09:30

hcpig pisze:
12-03-2022, 09:28
Nie banujcie ludzi lecz posty.
Nie usuwajcie postów tylko ludzi
Awatar użytkownika
Hatefire

12-03-2022, 09:32

Dobra tak popatrzyłem sobie co tu się ostatnio odpierdalało i podjąłem decyzję. Rozumiem różne opinie (do tej kategorii można zaliczyć Ozoba), ale nie po drodze mi z miejscem gdzie lata rosyjska propaganda żywcem spisana z Podręcznika Pożytecznego Idioty Putina i administracja to toleruje. Nie gdy widzę co się dzieje w TV i na żywo na katowickim dworcu. Dziękuję wszystkim za moc świetnej muzyki którą poznałem i ciekawe dyskusje, w których uczestniczyłem. To mój ostatni wpis tutaj. Może kiedyś, ale nie prędko, bo niesmak olbrzymi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

12-03-2022, 09:36

Piękne bagno zrobili z tego forum admini. Takie na miarę tego co mają w głowach. 👌
Awatar użytkownika
Sybir

12-03-2022, 09:39

Hatefire pisze:To mój ostatni wpis tutaj. Może kiedyś, ale nie prędko, bo niesmak olbrzymi.
Sztandar wyprowadzić. ;)
Powodzenia, Towarzyszu.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

12-03-2022, 09:41

Hatefire pisze:
Dobra tak popatrzyłem sobie co tu się ostatnio odpierdalało i podjąłem decyzję. Rozumiem różne opinie (do tej kategorii można zaliczyć Ozoba), ale nie po drodze mi z miejscem gdzie lata rosyjska propaganda żywcem spisana z Podręcznika Pożytecznego Idioty Putina i administracja to toleruje. Nie gdy widzę co się dzieje w TV i na żywo na katowickim dworcu. Dziękuję wszystkim za moc świetnej muzyki którą poznałem i ciekawe dyskusje, w których uczestniczyłem. To mój ostatni wpis tutaj. Może kiedyś, ale nie prędko, bo niesmak olbrzymi.
Jaka rosyjska propaganda? To, że ktoś ma szerszy pogląd na pewne kwestie nie oznacza, że szerzy ruska propagandę. Nie ma to jak się okopać metr na metr, a wszystko inne traktować jako Ruskie wpływy. Dorośli ludzie niby.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Ascetic

12-03-2022, 09:57

Hatefire pisze:
Bardzo dobra decyzja. Jedyna słuszna. Każdy kto ma choć trochę w sobie empatii w stosunku do uchodźców , brzydzi się promowaniem tutaj proruskich, troll-onucowych postaw, powinien dać sobie na luz z tym miejscem. Po tym jak zbanowali 535, jeden ... nic nie robi z wycinaniem postów trolli, po tym jak Ty i ja przestajemy tutaj pisać (może kiedyś, ale nieprędko), będą mieć czego sobie życzą.
Poro
tomaszm

12-03-2022, 09:58

Hatefire pisze:
Kurcze mocno szkoda - zawsze było eleganco poczytać mądrzejszego Kolegę od siebie po Uniwerku Śląskim. Ja sobie robie odtrutkę od forume, bo też mi się zwoje ostatnio zagotowały.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

12-03-2022, 10:05

Wreszcie forum stanie się miejscem gdzie będzie można spokojnie i kulturalnie podyskutować. Idźcie i nie wracajcie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Pacjent

12-03-2022, 10:39

Mimo wszystko kol. Hatefire szkoda.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ODPOWIEDZ