Aleś wymyślił tą drugą część, zazwyczaj tak wygląda ewolucja muzyki iż w danym gatunku ktoś nagra jakiś oryginalny nowy element, tak jak np. Bitelsi w "Helter Skelter" (pierwsze co przyszło mi do głowy), a potem ktoś inny go rozwija w pełną formułę i powstaje inny gatunek, i z tym gatunkiem dzieje się tak samo.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATHSPELL OMEGA
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- nicram
No nie śmiej się z człowieka upośledzonego. To nieładnie tak.

all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
- zahartowany metalizator
Tak na poważnie, jeżeli miałbym wybierac między Hollywood BM z "PEM", a matematyczno-fikozfifznym "FAS" z automatem perkusyjnym, to stawiam na Norwegów. Granie ze 3 ligii wyżej.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- TheDude
Wyjdzie płyta to się obada. Jak będzie spoko to fajnie, a jak nie to trudno i cześć.
-
- zaczyna szaleć
Zakładajac, że nie rżniesz głupa - cytat z wywiadu w Bardo Methodology po premierze "Furnaces...":ozob pisze:"FAS" z automatem perkusyjnym
During the course of my research I came across quite a few forum debates whether your post-“SMRC” drums were performed by a human or not, with “Mass Grave Aesthetics” being the foremost referenced example. Could you shed some light over the matter – to what extent has your output featured humanoid percussion?
The only DEATHSPELL OMEGA recording to ever have featured a drum-machine were the four songs on side A of “Infernal Battles”. Isn’t that obvious?"
- nicram
On niestety nie musi rżnąć głupa. Jest głupkiem. W każdym temacie.NihilSubSole pisze: ↑18-03-2022, 10:56Zakładajac, że nie rżniesz głupa - cytat z wywiadu w Bardo Methodology po premierze "Furnaces...":ozob pisze:"FAS" z automatem perkusyjnym
During the course of my research I came across quite a few forum debates whether your post-“SMRC” drums were performed by a human or not, with “Mass Grave Aesthetics” being the foremost referenced example. Could you shed some light over the matter – to what extent has your output featured humanoid percussion?
The only DEATHSPELL OMEGA recording to ever have featured a drum-machine were the four songs on side A of “Infernal Battles”. Isn’t that obvious?"
all the monsters will break your heart
- ozob
Przecież to słychać, że to jest automat. Kogo chcecie zrobić w chuja? Chyba siebie. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nie ma to żadnego znaczenia w przypadku FAS. Nie wiem na 100% czy automat, czy nie. Wszyscy chyba zdajemy sobie sprawę, że płyta ta nie została nagrana "na żywioł".
Kerosene keeps me warm.
- ozob
To jest na pewno skrupulatnie przemyślany towar. Oczywistosc.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- DST
- rasowy masterfulowicz
- ozob
No tak, bo przecież to ciężko wychwycić, że coś zaprogramowane lub nie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Myślę, że nie ma takiego tematu, który dla ozoba nie byłby oczywisty;-)
If you do everything right, there will be no struggle.
-
- rasowy masterfulowicz
Gdyby każdy towar wzbudzał w kliencie tyle emocji to było by fajnie, przynajmniej jeśli mówimy o muzyce
Bo kupując pyry nie muszą nam aż takie emocje towarzyszyć
Stay clean! 

- uglak
Oczywiście, że są - widać na koncertach. Po prostu minęła ich faza pod tytułem "forum internetowe".
Guilty of being right
- ozob
DSO może się podobać lub nie. No, ale oddajmy komputerowi co jego. Żywy perkusista na FAS nie grał.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-03-2022, 21:46Myślę, że nie ma takiego tematu, który dla ozoba nie byłby oczywisty;-)
-
- rasowy masterfulowicz
Ale tu już nie ma takiej niezdrowe fascynacji wszystkim co złe I zgniłe np ja od małolata znałem tezy cztery kapele i szukałem po forach wszelakich podobnych tworów i tak to się kręciło, rówieśnicy zaś słuchają tego co modne bardziej

Stay clean! 

- pr0metheus
Wirusolog, analityk wojenny, historyk, inżynier dźwięku i herszt black metalu. Znakomity skrzypek. Wzorowy mąż, ojciec i dziad.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- rasowy masterfulowicz