Jeden z niewielu takich głosów w polskiej przestrzeni publicznej. Myślisz, że gość mówi to co myśli, czy dalej gra role agenta wpływu poprzez notoryczne straszenie Polaków?
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
lys på slutten av lys
A tu czasem jakiś onuc nie próbował jakiejś symetrycznej teorii wcielać w życie? Ta teoria wszystko tłumaczy
-
- mistrz forumowej ceremonii
NIe wiem co tam dzisiaj detonują na jednostce ale srogie rzeczy, jak jebło to się przebudziłem z drzemki Niedzielnej. Idą pełną parą tutaj manewry, mam nadzieję ,że moje dziecko nie urodzi się podczas wojny.
Sorry ,że tak temat powielam ale mi się mocno udziela. Zresztą nie tylko mi. Wszyscy wokół wśród znajomych to praktycznie sami komandosi, nawet w robocie nie u nas innego tematu jak wojna. Tak w sumie u nas wojsko największy pracodawca.
Moment kiedy zdajesz sobie sprawę ,że jak wojna będzie w Polsce to tu pierwsze rakiety spadną, bo jesteśmy celem strategicznym. Mam nadzieję ,że to szaleństwo wojenne się zatrzyma .
Kurwa człowiek całe życie do czegoś dochodził, falki sobie wyruwał. ludzi w chuj zatrudnia, kredyt hipoteczny wisi na głowie, jak będzie bijatyka to się u nas zacznie
Tu są u nas wszyscy tak nagrzani, że ta adrenalina znaleźć ujście gdzieś musi
Sorry ,że tak temat powielam ale mi się mocno udziela. Zresztą nie tylko mi. Wszyscy wokół wśród znajomych to praktycznie sami komandosi, nawet w robocie nie u nas innego tematu jak wojna. Tak w sumie u nas wojsko największy pracodawca.
Moment kiedy zdajesz sobie sprawę ,że jak wojna będzie w Polsce to tu pierwsze rakiety spadną, bo jesteśmy celem strategicznym. Mam nadzieję ,że to szaleństwo wojenne się zatrzyma .
Kurwa człowiek całe życie do czegoś dochodził, falki sobie wyruwał. ludzi w chuj zatrudnia, kredyt hipoteczny wisi na głowie, jak będzie bijatyka to się u nas zacznie
Tu są u nas wszyscy tak nagrzani, że ta adrenalina znaleźć ujście gdzieś musi
Ostatnio zmieniony 27-03-2022, 23:10 przez tomaszm, łącznie zmieniany 10 razy.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Tak się chce dogadywać, że Azerbejdżan nakazał wyjść Armeni z Górnego Karabachu. Ty masz jakaś inną telewizję.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-03-2022, 21:58Już Zelenski wkurwiony na Kaczyńskiego jest, że nie będzie mu tu narzucał jakiś korytarzy pokojowych Nato i że póki co to on jest jeszcze prezydentem Ukrainy. Powinien powiedzieć wprost, że Kaczyńskiemu chodzi o słupki poparcia podczas wyborów Polsce. Zresztą nie wiadomo o co akurat Kaczyńskiemu chodzi i chodziło. Na pewno o nic dobrego.
A Turcja już chce się ugadywać z Rosją. Mówi, że z Rosjanami trzeba rozmawiać I nie popiera na nich zachodnich sankcji.
Pomysl Kaczki był kretyński ale czego się spodziewać po Kaczyńskim. Moradziecki mógłby Kaczyńskiego i Zbiobrę wysadzić z siodła i dogadać się z częścią platformy ale dopóki naszą polityką rządzą stare dziady to będziemy się tak kręcić w kółko.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Ascetic
Oczywiście. Zbieżność identyczna i nieprzypadkowa..
lys på slutten av lys
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Piszą o tym na onetach, interiach i wirtualnych polskach. Turcja zawsze była nie pro-zachodnia. Z moich przemyśleń wynika, że w dłuższej perspektywie czasu Turcja oficjalnie stanie po stronie Rosji i Chin. Ta wojna będzie długa, krwawa i rozległa, a Polska niestety najgorzej na niej wyjdzie. Jak zwykle zresztą.Tatuś pisze: ↑27-03-2022, 22:24Tak się chce dogadywać, że Azerbejdżan nakazał wyjść Armeni z Górnego Karabachu. Ty masz jakaś inną telewizję.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-03-2022, 21:58Już Zelenski wkurwiony na Kaczyńskiego jest, że nie będzie mu tu narzucał jakiś korytarzy pokojowych Nato i że póki co to on jest jeszcze prezydentem Ukrainy. Powinien powiedzieć wprost, że Kaczyńskiemu chodzi o słupki poparcia podczas wyborów Polsce. Zresztą nie wiadomo o co akurat Kaczyńskiemu chodzi i chodziło. Na pewno o nic dobrego.
A Turcja już chce się ugadywać z Rosją. Mówi, że z Rosjanami trzeba rozmawiać I nie popiera na nich zachodnich sankcji.
Pomysl Kaczki był kretyński ale czego się spodziewać po Kaczyńskim. Moradziecki mógłby Kaczyńskiego i Zbiobrę wysadzić z siodła i dogadać się z częścią platformy ale dopóki naszą polityką rządzą stare dziady to będziemy się tak kręcić w kółko.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Znów zaczeli bombardować Łuck. Skład paliw. 100 km od polskiej granicy
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Czy Biden tu przyjedzie, czy nie, czy kto tam inny, Putin i tak zrobi co ma zrobić.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Rosja jest tradycyjnym wrogiem Rosji więc niestety znowu nietrafione
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
Mental Health Crisis Looms in Russia as Sanctions Fuel Drug Shortages, Job Losses
https://www.themoscowtimes.com/2022/03/ ... ses-a77011
https://www.themoscowtimes.com/2022/03/ ... ses-a77011
Guilty of being right
- ozob
- zahartowany metalizator
Wkrótce będą chcieli odciąć Ukrainę od zaopatrzenia z Polski.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-03-2022, 22:35Znów zaczeli bombardować Łuck. Skład paliw. 100 km od polskiej granicy
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Tatuś
- Kontakt:
Masz rozległe braki w historii Turcji. Znasz takiego człowieka jak Mustafa Kemal Atatürk?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-03-2022, 22:33
Piszą o tym na onetach, interiach i wirtualnych polskach. Turcja zawsze była nie pro-zachodnia. Z moich przemyśleń wynika, że w dłuższej perspektywie czasu Turcja oficjalnie stanie po stronie Rosji i Chin. Ta wojna będzie długa, krwawa i rozległa, a Polska niestety najgorzej na niej wyjdzie. Jak zwykle zresztą.
W dłuższej perspektywie czasu Rosja zostanie zupełnie sama. Sami rosjanie zdają sobie z tego sprawę i nie wiem dlaczego rozpuszczasz jako pewnik coś co nawet w Rosji nie jest pewne. To, że zbombardowano bazę paliwową w Łucku nie spowoduje zerwania lańcucha dostaw do Ukrainy.
Skuteczność ruskich rakiet systematycznie spada ale to nie przeszkadza ruskim ich wystrzeliwywać:
Z ciekawych wieści to Rosjanie są spychani na południu i wokół Kijowa ale próbują wykonać okrążenie na wschodzie:
Ostatnio zmieniony 27-03-2022, 23:53 przez Tatuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Też nie jestem orłem w tej dziedzinie. Ale wiem, że jest odpowiedzialny za zmodernizowanie kraju (tak, o zgrozo na modłę zachodnią). Któreś duże lotnisko tureckie jest jego imienia. Dzięki niemu turasy nie są dzikusami jak większość kozo- i wielbłądojebów,
- Tatuś
- Kontakt:
Ta cała operacja pokojowa Kaczyńskiego to dług wdzięczności wobec Rosjan za aferę podsłuchową. Dlatego kacap Antonii tak kręcił głową przy przemówieniu Bidena.
Giertych to w ogóle wysnuł całą teorię:
- uglak
Ja nawet w jego mauzoleum byłem.

Ministerstwo głupich kroków też było.

Guilty of being right
- Tatuś
- Kontakt:
W basenie Morza Czarnego od kilku stuleci istniała rywalizacja między Turcją i Rosją. Do tego Turcja jawnie wspiera Azerbejdżan przeciwko ruskiej Armenii. Będzie jakieś przestępowanie z nogi na nogę ale nie sądzę by doszło do zblizenia z państwem upadłym jakim jest Rosja. Upadłym, ponieważ blef o wielkiej sile ruskiej armii okazał się miażdżący dla Putina. Dlatego ruskie tak skamlą, że to koniec Rosji i że muszą to wygrać. Bo jak przegrają, a każdy traktat z Ukrainą jest dla nich przegraną to nikt już z nimi się nie będzie liczył. Nie ogarnęli nawet swojego sąsiedztwa to jakie mają szanse w konfrontacji z Turcją?uglak pisze: ↑28-03-2022, 00:03Ja nawet w jego mauzoleum byłem.
Ministerstwo głupich kroków też było.
![]()
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Moim zdaniem Ukraina to ma plan, ale względem Polaków. Zalencki nie raz mówił, że między Polską a Ukrainą nie ma granic. Kilka razy to powtarzał. Niby taka przenośnia, ale czy na pewno? Do tego teraz publicznie zjebał Kaczyńskiego i pokazał, kto tu będzie rządził.
Miło że mnie cytujesz MW, ale ja za to skończyłem z czytaniem twojego bełkotu.