III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

Re: III Wojna Światowa

11-04-2022, 22:07

tomaszm pisze:
11-04-2022, 21:59
Mariusz Wędliniarz pisze:
11-04-2022, 21:52
A mówiłem, że się coś stanie, a mówiłem? Podobno ruskie zrzuciły jakąś chemie na Mariupol. Słuchajcie mnie, a nie będziecie w zimie w skarpetach chodzić.

Ps.
Moim skromnym zdaniem ruskie zrzucą niedługo też chemię na inne rejony Ukrzainy.
Ja piedole. Nie zesraj się ściero. i Nie dzwoń po nocach na mój telefon. Chcesz mi żałośno spierdoli coś przekazać to dzwoń między 8-a 20 a nie później a nie po nocach. Wtedy śpię.
To nie ja, to babka. Jesteś bardziej Ukraiński od Ukraińców. Twoja wola. Mam to w dupie.
Raz się zje, raz się nie zje.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

tomaszm pisze:
11-04-2022, 21:59
11-04-2022, 21:52
A mówiłem, że się coś stanie, a mówiłem? Podobno ruskie zrzuciły jakąś chemie na Mariupol. Słuchajcie mnie, a nie będziecie w zimie w skarpetach chodzić.

Ps.
Moim skromnym zdaniem ruskie zrzucą niedługo też chemię na inne rejony Ukrzainy.
Ja piedole. Nie zesraj się ściero. i Nie dzwoń po nocach na mój telefon. Chcesz mi żałośno spierdoli coś przekazać to dzwoń między 8-a 20 a nie później - po nocach. Wtedy śpię.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

11-04-2022, 22:08

To nie ja, to babka. Jesteś bardziej Ukraiński od Ukraińców. Twoja wola. Mam to w dupie.
Schizofrenia?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

11-04-2022, 22:10

Slyd pisze:
11-04-2022, 22:04
ozob pisze:
11-04-2022, 21:00
Medard pisze:
11-04-2022, 20:36

Były już przynajmniej trzy bitwy pancerne w starym dobrym stylu.
Nie na taką skalę na jaką zapowiada się ta. Tu może starcie na miarę mielenia z czasów IIWS.
WYPIERDALAJ ROSYJSKA ONUCO...
CHUJU JEBANY...

czy teraz zasłużyłem w końcu na usunięcie konta z tego proputinowskiego forum???

Kurwa ile razy mam pisać i prosić by usunięto mnie z tego jebanego forum?
Sam odejdz pizdo w rurkach. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

Tatuś pisze:
11-04-2022, 22:08

Schizofrenia?
Nie interesuj się, nie twoja sprawa.
tomaszm

11-04-2022, 22:13

Taki obfity strumień pieniędzy zaczął płynąc z USA, że w sumie nawet nie wiem co taki szarak jak ja ma myśleć. To wszystko idzie teraz niezależnymi kanałami między przedsiębiorcami- oligarchami z Ukrainy jeśli można tak to określić- USA i nami. Nawet banki finasujące te przedsiębiorstwa ,które zajmują się obecnie militaryzacją nie wiedzą jak uciec,bo się zwyczajnie obawiają sytuacji. Mi się osobiście wydaje ,że do Polski już się nie chcą wpierdalać ,bo sytuacja poszła za daleko. Przynajmniej takie konkluzje można wysnuć podczas rozmów.

Na głupi przykład Kolega mój dobry ,z którym pije wódkę dzisiaj mi przekazał ,że na Ukrainę posłał prawie 100 zestawów zmilitaryzowanych. Oczywiście u nas nie są zmilitaryzowane ,bo je uzbrajają po przekroczeniu granicy. Fundusz Amerykański płaci za to. Chcą kolejne zamówienia i ośrodki militaryzacyjne USA chce stawiać. Wiem ,bo ziemię chcą kupić ode mnie. I stawiać tam ośrodek. Inaczej- widać po Wielkim Bracie ,ze się wkurwili nie licho.
Ostatnio zmieniony 11-04-2022, 22:23 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Slyd

11-04-2022, 22:21

ozob pisze:
Slyd pisze:
ozob pisze:

Nie na taką skalę na jaką zapowiada się ta. Tu może starcie na miarę mielenia z czasów IIWS.
CHUJU JEBANY...

czy teraz zasłużyłem w końcu na usunięcie konta z tego proputinowskiego forum???

Ty to pizda jesteś na tym forum...

Sam wypierdalaj ruski pachołku...

Na żadne niewygodne pytania nie odpowiedziałeś....

Obrabiasz laskę putinowi od samego początku ty ruska pierdolona ONUCO...

WYPIERDALAJ....
Slyd

11-04-2022, 22:27

ozob pisze:
Slyd pisze:
ozob pisze:

CHUJU JEBANY...

Olej tyłkiem zmieniaj na frytkownicy...
Byś nie truł swoich sołdat
Proputinowska onuca jebana....

PS
Czy już wystarczy mojej "rzezi"
Bo Wiecie ja umiem "rzeź".…....
by usunięto moje konto czy mam jeszcze napierdalać w pizdyryka ozozjeba??!!
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

11-04-2022, 22:30

Ciekawi mnie to, przecież trzeba mieć zjebaną psychikę by fascynować się tym co Putin w Rosji robi. Schiza wszystko tłumaczy, kajtki, babki i robienie kiełby po nocach.
Ozob też ma deficyty społeczne co widać po jego postach.

Ruskie są podejrzewane o zrzucenie Sarinu:
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

11-04-2022, 22:36

Tatuś pisze:

Ciekawi mnie to, przecież trzeba mieć zjebaną psychikę by fascynować się tym co Putin w Rosji robi. Schiza wszystko tłumaczy, kajtki, babki i robienie kiełby po nocach.

A kto tu się fascynuje tym co Putin robi? Za deleko wyciągasz wnioski. To, że napisałem o zrzuceniu broni chemicznej w to znaczy, że się tym fascynuje? Ruskich nie trawię tak samo jak i Ukraińców. Dla mnie oni są tacy sami. Pisałem to już wiele razy.
Slyd

11-04-2022, 22:39

Tatuś pisze:

A kto tu się fascynuje tym co Putin robi? Za deleko wyciągasz wnioski. To, że napisałem o zrzuceniu broni chemicznej w to znaczy, że się tym fascynuje? Ruskich nie trawię tak samo jak i Ukraińców. Dla mnie oni są tacy sami. Pisałem to już wiele razy.
Ty szczególnie ciągniesz putinowi ruska ONUCO.....
tomaszm

11-04-2022, 22:44

Kurwa raptem miesiąc temu wyjebało w zakładach nitrogliceryny na tyle dużo ,że zgineły dwie osoby(w tym mój bdb Kolega). Miesiąc wcześniej porwano nam tir ładunków wybuchowych zdolnych do wysadzenia powierzchni takiego Oslo - kierowca sie odnalazł, ładunek nie. Zawracaliśmy uwagę ,że jesteśmy zbyt słabo chronieni. Każdy nas olał- było co było. Gówno sie rozlało.Dzisiaj gadałem z Pawłem- mówi- pierdole to Tomek, zapopatrujemy w ładunki wybuchowe połowe kraju i amunicję a nikt dobrze transportu nie potrafi chronić. Wycofaliśmy sie z Krupy ,bo dupy nie będziemy nadstawiać. Zawsze jest problem- my jesteśmy ścigani a nieodpowiedzialne władze zacierają ręce. Z Krupy zrezygnowaliśmy- niech teraz władza obiektu weźmie sobie do serca co straciła. Oczywiście za tym poszło ponad 60 zwolnień wśród ludzi. Nikt z nas dupy dalej nie będzie nadstawiać.

Ale jest pozytywny aspekt tej historii- wkurwiłem się i dwa owczarki długowłose wziąłem z Krupy i jeden jest na naszym placu w Kancelarii- Hugo a drugi u naszego Kolegi - Haker. Pomimo przeszkolenia do ochraniania obiektów okazały się zbyt miętkie, bo psy przytulaki i kompletnie nie nadawały się do ochrony:D
Ostatnio zmieniony 11-04-2022, 23:03 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Slyd

11-04-2022, 22:52

ozob pisze:
11-04-2022, 19:38
Brakuje jeszcze rysowania kreda po chodniku. (:
I ty się wypowiadasz w ten sposób??!!!
Putinowski podnóżku??!!
A wypierdalaj z tego forum rosyjski agencie....

Administracja i moderatorzy - długo jeszcze będziecie tolerować proputinowskie myśli na tym forum??!!
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

11-04-2022, 23:00

Slyd pisze:
11-04-2022, 22:52
ozob pisze:
11-04-2022, 19:38
Brakuje jeszcze rysowania kreda po chodniku. (:
I ty się wypowiadasz w ten sposób??!!!
Putinowski podnóżku??!!
A wypierdalaj z tego forum rosyjski agencie....

Administracja i moderatorzy - długo jeszcze będziecie tolerować proputinowskie myśli na tym forum??!!
Slyd dziś przechodzi sam siebie :-) dam ci radę. Już późno jest. Umyj zęby, połóż się pod kołdrę, zwal se konika i idż spać, bo cię w końcu naprawdę wyrzucą z tego forum.
tomaszm

11-04-2022, 23:22

Tak swoją droga służby bezpieczeństwa działają w tym kraju. Ja tam siedziałem cicho jako prawnik, który myśli nad wszytkim. Mój wspólnik Paweł jak szef bezpieczeństwa i ochrony siedział cicho. Właściciel firmy transportującej materiały niebezpieczne(nasz klient) (totalna histeria i rozpętał chwilowe piekło ,które zostało szybko ukrócone) zaczął lament internetowy ,że zajebano nam transport i histerie czy ktoś jest w stanie się z kierowcą skontaktować, bo nie ma z nim kontakty przez FB, Instagram, Twitter aż w końcu wszystkie kanały multimedialne wyłączono na ten temat.Do dzisiaj nikt nikomu zarzutu nie przedstawi, bo transport ładunków niebezpiecznych i amunicji jest totalnie niereglamentowany na co zwracałem wcześniej uwagę, że coś musi ulec zmanie. Na razie wszystkie bijatyki odbywają się na polu stawek za godziny pracy kierowcy i ochrony. Temat bezpieczeństwa jest wysoko dalece odbiegający. 35 i 38 latek odpowiedzialni za strategię transportu głównych źródeł dostawy materiału wybuchowego i amunicji. No nie wiem kurwa. Temat do przemyśleń Służby bezpieczeństwa wyłączyły nadajnik. LOL
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

11-04-2022, 23:37

Mlaskasz nad każdym atakiem ruskich jakbyś śląską na grillu smażył więc twój wybieg o bezstronności jest zupełnie daremny.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

11-04-2022, 23:52

Tatuś pisze:
11-04-2022, 23:37

Mlaskasz nad każdym atakiem ruskich jakbyś śląską na grillu smażył więc twój wybieg o bezstronności jest zupełnie daremny.
Jakie mlaszkasz. A co mam płakać? Albo przedstawiać wiadomości z wojny w sposób który, broń boże aby nie uraził jednej ze stron. I najlepiej w każdym poście dopisywać "jebać ruskie onuce". Każdy ma swój rozum i z niego korzysta. I pisze to co uważa za słuszne.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

12-04-2022, 00:01

Jakie mlaszkasz. A co mam płakać? Albo przedstawiać wiadomości z wojny w sposób który, broń boże aby nie uraził jednej ze stron. I najlepiej w każdym poście dopisywać "jebać ruskie onuce". Każdy ma swój rozum i z niego korzysta. I pisze to co uważa za słuszne.
Tak, trzeba płakać. To normalna reakcja. Ukraina została zaatakowana przez bandę skurwieli. Kwestia czasu i będzie to Polska. Ludzie z zaburzeniami tego nie widzą i nie płaczą bo są wypaczeni.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

12-04-2022, 00:14

Tatuś pisze:
12-04-2022, 00:01

Tak, trzeba płakać. To normalna reakcja. Ukraina została zaatakowana przez bandę skurwieli. Kwestia czasu i będzie to Polska. Ludzie z zaburzeniami tego nie widzą i nie płaczą bo są wypaczeni.
Twierdzisz, że mam zaburzenia, bo nie chcę płakać za Ukrainą... aha. Nie zamierzam płakać. Co do kwesti, że Polska by była następna, a wcześniej np. kraje bałtyckie to bzdura moim zdaniem. I tu się właśnie gruntownie różnimy. Ruskim chodziło o Ukrainę i na niej się zatrzymają no chyba, że się to nieoczekiwanie poroznosi w tym konflikcie na inne kraje, a jest spora na to niestety szansa. Ale wtedy już raczej nikt nad tym nie zapanuje i będzie międzynarodowy rozpierdol.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

12-04-2022, 00:17

Twierdzisz, że mam zaburzenia, bo nie chcę płakać za Ukrainą... aha. Nie zamierzam płakać.
Normalny człowiek jest wrażliwy na krzywdę jaka sie tam dzieje. Nienormalny ma babkę i kajtka w swojej głowie.
Co do kwesti, że Polska by była następna, a wcześniej np. kraje bałtyckie to bzdura moim zdaniem. I tu się właśnie gruntownie różnimy. Ruskim chodziło o Ukrainę i na niej się zatrzymają no chyba, że się to nieoczekiwanie poroznosi w tym konflikcie na inne kraje, a jest spora na to niestety szansa. Ale wtedy już raczej nikt nad tym nie zapanuje i będzie międzynarodowy rozpierdol.
Ruskie się zatrzymają jak dostaną wpierdol i w naszym interesie leży to by wpierdol otrzymali pod Donieckiem a nie pod Berlinem.
ODPOWIEDZ