To nie ja, to babka. Jesteś bardziej Ukraiński od Ukraińców. Twoja wola. Mam to w dupie.tomaszm pisze: ↑11-04-2022, 21:59Ja piedole. Nie zesraj się ściero. i Nie dzwoń po nocach na mój telefon. Chcesz mi żałośno spierdoli coś przekazać to dzwoń między 8-a 20 a nie później a nie po nocach. Wtedy śpię.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 21:52A mówiłem, że się coś stanie, a mówiłem? Podobno ruskie zrzuciły jakąś chemie na Mariupol. Słuchajcie mnie, a nie będziecie w zimie w skarpetach chodzić.
Ps.
Moim skromnym zdaniem ruskie zrzucą niedługo też chemię na inne rejony Ukrzainy.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- mistrz forumowej ceremonii
tomaszm pisze: ↑11-04-2022, 21:59Ja piedole. Nie zesraj się ściero. i Nie dzwoń po nocach na mój telefon. Chcesz mi żałośno spierdoli coś przekazać to dzwoń między 8-a 20 a nie później - po nocach. Wtedy śpię.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 21:52A mówiłem, że się coś stanie, a mówiłem? Podobno ruskie zrzuciły jakąś chemie na Mariupol. Słuchajcie mnie, a nie będziecie w zimie w skarpetach chodzić.
Ps.
Moim skromnym zdaniem ruskie zrzucą niedługo też chemię na inne rejony Ukrzainy.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Schizofrenia?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 22:07
To nie ja, to babka. Jesteś bardziej Ukraiński od Ukraińców. Twoja wola. Mam to w dupie.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ozob
- zahartowany metalizator
Sam odejdz pizdo w rurkach. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nie interesuj się, nie twoja sprawa.Tatuś pisze: ↑11-04-2022, 22:08Schizofrenia?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 22:07
To nie ja, to babka. Jesteś bardziej Ukraiński od Ukraińców. Twoja wola. Mam to w dupie.
-
Taki obfity strumień pieniędzy zaczął płynąc z USA, że w sumie nawet nie wiem co taki szarak jak ja ma myśleć. To wszystko idzie teraz niezależnymi kanałami między przedsiębiorcami- oligarchami z Ukrainy jeśli można tak to określić- USA i nami. Nawet banki finasujące te przedsiębiorstwa ,które zajmują się obecnie militaryzacją nie wiedzą jak uciec,bo się zwyczajnie obawiają sytuacji. Mi się osobiście wydaje ,że do Polski już się nie chcą wpierdalać ,bo sytuacja poszła za daleko. Przynajmniej takie konkluzje można wysnuć podczas rozmów.
Na głupi przykład Kolega mój dobry ,z którym pije wódkę dzisiaj mi przekazał ,że na Ukrainę posłał prawie 100 zestawów zmilitaryzowanych. Oczywiście u nas nie są zmilitaryzowane ,bo je uzbrajają po przekroczeniu granicy. Fundusz Amerykański płaci za to. Chcą kolejne zamówienia i ośrodki militaryzacyjne USA chce stawiać. Wiem ,bo ziemię chcą kupić ode mnie. I stawiać tam ośrodek. Inaczej- widać po Wielkim Bracie ,ze się wkurwili nie licho.
Na głupi przykład Kolega mój dobry ,z którym pije wódkę dzisiaj mi przekazał ,że na Ukrainę posłał prawie 100 zestawów zmilitaryzowanych. Oczywiście u nas nie są zmilitaryzowane ,bo je uzbrajają po przekroczeniu granicy. Fundusz Amerykański płaci za to. Chcą kolejne zamówienia i ośrodki militaryzacyjne USA chce stawiać. Wiem ,bo ziemię chcą kupić ode mnie. I stawiać tam ośrodek. Inaczej- widać po Wielkim Bracie ,ze się wkurwili nie licho.
Ostatnio zmieniony 11-04-2022, 22:23 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Ty to pizda jesteś na tym forum...
Sam wypierdalaj ruski pachołku...
Na żadne niewygodne pytania nie odpowiedziałeś....
Obrabiasz laskę putinowi od samego początku ty ruska pierdolona ONUCO...
WYPIERDALAJ....
Olej tyłkiem zmieniaj na frytkownicy...
Byś nie truł swoich sołdat
Proputinowska onuca jebana....
PS
Czy już wystarczy mojej "rzezi"
Bo Wiecie ja umiem "rzeź".…....
by usunięto moje konto czy mam jeszcze napierdalać w pizdyryka ozozjeba??!!
- Tatuś
- Kontakt:
Ciekawi mnie to, przecież trzeba mieć zjebaną psychikę by fascynować się tym co Putin w Rosji robi. Schiza wszystko tłumaczy, kajtki, babki i robienie kiełby po nocach.
Ozob też ma deficyty społeczne co widać po jego postach.
Ruskie są podejrzewane o zrzucenie Sarinu:
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A kto tu się fascynuje tym co Putin robi? Za deleko wyciągasz wnioski. To, że napisałem o zrzuceniu broni chemicznej w to znaczy, że się tym fascynuje? Ruskich nie trawię tak samo jak i Ukraińców. Dla mnie oni są tacy sami. Pisałem to już wiele razy.Tatuś pisze: ↑11-04-2022, 22:30Ciekawi mnie to, przecież trzeba mieć zjebaną psychikę by fascynować się tym co Putin w Rosji robi. Schiza wszystko tłumaczy, kajtki, babki i robienie kiełby po nocach.
Ty szczególnie ciągniesz putinowi ruska ONUCO.....Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 22:36A kto tu się fascynuje tym co Putin robi? Za deleko wyciągasz wnioski. To, że napisałem o zrzuceniu broni chemicznej w to znaczy, że się tym fascynuje? Ruskich nie trawię tak samo jak i Ukraińców. Dla mnie oni są tacy sami. Pisałem to już wiele razy.Tatuś pisze: ↑11-04-2022, 22:30Ciekawi mnie to, przecież trzeba mieć zjebaną psychikę by fascynować się tym co Putin w Rosji robi. Schiza wszystko tłumaczy, kajtki, babki i robienie kiełby po nocach.
-
Kurwa raptem miesiąc temu wyjebało w zakładach nitrogliceryny na tyle dużo ,że zgineły dwie osoby(w tym mój bdb Kolega). Miesiąc wcześniej porwano nam tir ładunków wybuchowych zdolnych do wysadzenia powierzchni takiego Oslo - kierowca sie odnalazł, ładunek nie. Zawracaliśmy uwagę ,że jesteśmy zbyt słabo chronieni. Każdy nas olał- było co było. Gówno sie rozlało.Dzisiaj gadałem z Pawłem- mówi- pierdole to Tomek, zapopatrujemy w ładunki wybuchowe połowe kraju i amunicję a nikt dobrze transportu nie potrafi chronić. Wycofaliśmy sie z Krupy ,bo dupy nie będziemy nadstawiać. Zawsze jest problem- my jesteśmy ścigani a nieodpowiedzialne władze zacierają ręce. Z Krupy zrezygnowaliśmy- niech teraz władza obiektu weźmie sobie do serca co straciła. Oczywiście za tym poszło ponad 60 zwolnień wśród ludzi. Nikt z nas dupy dalej nie będzie nadstawiać.
Ale jest pozytywny aspekt tej historii- wkurwiłem się i dwa owczarki długowłose wziąłem z Krupy i jeden jest na naszym placu w Kancelarii- Hugo a drugi u naszego Kolegi - Haker. Pomimo przeszkolenia do ochraniania obiektów okazały się zbyt miętkie, bo psy przytulaki i kompletnie nie nadawały się do ochrony:D
Ale jest pozytywny aspekt tej historii- wkurwiłem się i dwa owczarki długowłose wziąłem z Krupy i jeden jest na naszym placu w Kancelarii- Hugo a drugi u naszego Kolegi - Haker. Pomimo przeszkolenia do ochraniania obiektów okazały się zbyt miętkie, bo psy przytulaki i kompletnie nie nadawały się do ochrony:D
Ostatnio zmieniony 11-04-2022, 23:03 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Slyd dziś przechodzi sam siebieSlyd pisze: ↑11-04-2022, 22:52I ty się wypowiadasz w ten sposób??!!!
Putinowski podnóżku??!!
A wypierdalaj z tego forum rosyjski agencie....
Administracja i moderatorzy - długo jeszcze będziecie tolerować proputinowskie myśli na tym forum??!!

-
Tak swoją droga służby bezpieczeństwa działają w tym kraju. Ja tam siedziałem cicho jako prawnik, który myśli nad wszytkim. Mój wspólnik Paweł jak szef bezpieczeństwa i ochrony siedział cicho. Właściciel firmy transportującej materiały niebezpieczne(nasz klient) (totalna histeria i rozpętał chwilowe piekło ,które zostało szybko ukrócone) zaczął lament internetowy ,że zajebano nam transport i histerie czy ktoś jest w stanie się z kierowcą skontaktować, bo nie ma z nim kontakty przez FB, Instagram, Twitter aż w końcu wszystkie kanały multimedialne wyłączono na ten temat.Do dzisiaj nikt nikomu zarzutu nie przedstawi, bo transport ładunków niebezpiecznych i amunicji jest totalnie niereglamentowany na co zwracałem wcześniej uwagę, że coś musi ulec zmanie. Na razie wszystkie bijatyki odbywają się na polu stawek za godziny pracy kierowcy i ochrony. Temat bezpieczeństwa jest wysoko dalece odbiegający. 35 i 38 latek odpowiedzialni za strategię transportu głównych źródeł dostawy materiału wybuchowego i amunicji. No nie wiem kurwa. Temat do przemyśleń Służby bezpieczeństwa wyłączyły nadajnik. LOL
- Tatuś
- Kontakt:
Mlaskasz nad każdym atakiem ruskich jakbyś śląską na grillu smażył więc twój wybieg o bezstronności jest zupełnie daremny.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 22:36
A kto tu się fascynuje tym co Putin robi? Za deleko wyciągasz wnioski. To, że napisałem o zrzuceniu broni chemicznej w to znaczy, że się tym fascynuje? Ruskich nie trawię tak samo jak i Ukraińców. Dla mnie oni są tacy sami. Pisałem to już wiele razy.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jakie mlaszkasz. A co mam płakać? Albo przedstawiać wiadomości z wojny w sposób który, broń boże aby nie uraził jednej ze stron. I najlepiej w każdym poście dopisywać "jebać ruskie onuce". Każdy ma swój rozum i z niego korzysta. I pisze to co uważa za słuszne.Tatuś pisze: ↑11-04-2022, 23:37Mlaskasz nad każdym atakiem ruskich jakbyś śląską na grillu smażył więc twój wybieg o bezstronności jest zupełnie daremny.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 22:36
A kto tu się fascynuje tym co Putin robi? Za deleko wyciągasz wnioski. To, że napisałem o zrzuceniu broni chemicznej w to znaczy, że się tym fascynuje? Ruskich nie trawię tak samo jak i Ukraińców. Dla mnie oni są tacy sami. Pisałem to już wiele razy.
- Tatuś
- Kontakt:
Tak, trzeba płakać. To normalna reakcja. Ukraina została zaatakowana przez bandę skurwieli. Kwestia czasu i będzie to Polska. Ludzie z zaburzeniami tego nie widzą i nie płaczą bo są wypaczeni.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 23:52
Jakie mlaszkasz. A co mam płakać? Albo przedstawiać wiadomości z wojny w sposób który, broń boże aby nie uraził jednej ze stron. I najlepiej w każdym poście dopisywać "jebać ruskie onuce". Każdy ma swój rozum i z niego korzysta. I pisze to co uważa za słuszne.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Twierdzisz, że mam zaburzenia, bo nie chcę płakać za Ukrainą... aha. Nie zamierzam płakać. Co do kwesti, że Polska by była następna, a wcześniej np. kraje bałtyckie to bzdura moim zdaniem. I tu się właśnie gruntownie różnimy. Ruskim chodziło o Ukrainę i na niej się zatrzymają no chyba, że się to nieoczekiwanie poroznosi w tym konflikcie na inne kraje, a jest spora na to niestety szansa. Ale wtedy już raczej nikt nad tym nie zapanuje i będzie międzynarodowy rozpierdol.Tatuś pisze: ↑12-04-2022, 00:01Tak, trzeba płakać. To normalna reakcja. Ukraina została zaatakowana przez bandę skurwieli. Kwestia czasu i będzie to Polska. Ludzie z zaburzeniami tego nie widzą i nie płaczą bo są wypaczeni.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-04-2022, 23:52
Jakie mlaszkasz. A co mam płakać? Albo przedstawiać wiadomości z wojny w sposób który, broń boże aby nie uraził jednej ze stron. I najlepiej w każdym poście dopisywać "jebać ruskie onuce". Każdy ma swój rozum i z niego korzysta. I pisze to co uważa za słuszne.
- Tatuś
- Kontakt:
Normalny człowiek jest wrażliwy na krzywdę jaka sie tam dzieje. Nienormalny ma babkę i kajtka w swojej głowie.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑12-04-2022, 00:14
Twierdzisz, że mam zaburzenia, bo nie chcę płakać za Ukrainą... aha. Nie zamierzam płakać.
Ruskie się zatrzymają jak dostaną wpierdol i w naszym interesie leży to by wpierdol otrzymali pod Donieckiem a nie pod Berlinem.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑12-04-2022, 00:14Co do kwesti, że Polska by była następna, a wcześniej np. kraje bałtyckie to bzdura moim zdaniem. I tu się właśnie gruntownie różnimy. Ruskim chodziło o Ukrainę i na niej się zatrzymają no chyba, że się to nieoczekiwanie poroznosi w tym konflikcie na inne kraje, a jest spora na to niestety szansa. Ale wtedy już raczej nikt nad tym nie zapanuje i będzie międzynarodowy rozpierdol.