DARK FUNERAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: DARK FUNERAL
Przecież było wiadome, że to będzie gówno.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- dzik
Płyta oczywiście jest bdb. Wysoki poziom utrzymany.
dobry kościół to kościół spalony
-
- weteran forumowych bitew
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
może dzik miał na myśli wysoki poziom gówna ?

no mi się nie podoba raczej

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Ta płyta to jest totalna porażka, to wręcz tsunami z gówna.
Widły i piec.
- nicram
Niestety taka jest prawda. Przesłuchałem 3 razy. Próbowałem 4 i wyłączyłem. Nie ma sensu. Nawet taki fanboy jak ja musi stanąć w prawdzie odnośnie tej płyty.Wódka i Piwo pisze: ↑27-03-2022, 14:53Ta płyta to jest totalna porażka, to wręcz tsunami z gówna.
Widły i piec.
all the monsters will break your heart
-
Dla mnie to rozczarowanie roku. Nie sądzę aby mógł ktoś to przebić. A wydawało się że poprzednią, bardzo dobra płytą wrócili na odpowiednie tory. A tu teraz taki balas im wyszedł.
- ozob
Gówna w uszach?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Nie jestem pewny czy będzie to rozczarowanie roku, bowiem 2022 jeszcze dość młodym jest - 3/4 przed nami.Wódka i Piwo pisze: ↑27-03-2022, 20:08Dla mnie to rozczarowanie roku. Nie sądzę aby mógł ktoś to przebić. A wydawało się że poprzednią, bardzo dobra płytą wrócili na odpowiednie tory. A tu teraz taki balas im wyszedł.
Pozostała część posta jest tą pod którą wszystkimi odnóżami się podpisuję.
Również po wydaniu "Where Shadows Forever Reign" miałem cichą nadzieję, że na kolejne lata pozostaną na podobnym poziomie ze swoimi nagraniami. A tu taki szajs.....trudno.
-
Owszem rok jeszcze młody, ale raczej nie spodziewam się takich kompromitacji. Chociaż kto wie...Ogre pisze: ↑27-03-2022, 20:37Nie jestem pewny czy będzie to rozczarowanie roku, bowiem 2022 jeszcze dość młodym jest - 3/4 przed nami.Wódka i Piwo pisze: ↑27-03-2022, 20:08Dla mnie to rozczarowanie roku. Nie sądzę aby mógł ktoś to przebić. A wydawało się że poprzednią, bardzo dobra płytą wrócili na odpowiednie tory. A tu teraz taki balas im wyszedł.
Pozostała część posta jest tą pod którą wszystkimi odnóżami się podpisuję.
Również po wydaniu "Where Shadows Forever Reign" miałem cichą nadzieję, że na kolejne lata pozostaną na podobnym poziomie ze swoimi nagraniami. A tu taki szajs.....trudno.
- nicram
Dla mnie także, choć jeszcze Golghothan Remains nagrał niezłe kupsko.Wódka i Piwo pisze: ↑27-03-2022, 20:08Dla mnie to rozczarowanie roku. Nie sądzę aby mógł ktoś to przebić. A wydawało się że poprzednią, bardzo dobra płytą wrócili na odpowiednie tory. A tu teraz taki balas im wyszedł.

- dzik
Póki co, to najchętniej słuchana przeze mnie płyta z tego roku.
Zwyczajnie mi się podoba. Zresztą tak jak każda poprzednia w sumie.
Zwyczajnie mi się podoba. Zresztą tak jak każda poprzednia w sumie.
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
Dzisiaj wróciłem do tej płyty. Weszło jakby lepiej. Nie jest to porywający materiał, ale swoje momenty ma. Klimat w jakiś sposób nawiązuje do "Where Shadows Forever Reign". Chyba jednak kupię, bo mam wyjątkową słabość do tego zespołu. Może za bardzo napompowałem balonik swoich oczekiwań, a to przecież tylko rozrywka jest. I jako taka "We are the Apocalypse" się sprawdza, albo to tylko sprawka wyjątkowo ładnego, majowego dnia. 

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Do nowej płyty podszedłem bez czytania opinii z masterula, bez oglądania teledysków na Yt.
Dostałem to co chciałem, wysokiej jakości, szybki i dobrze wyprodukowany szwedzki BM, wolny numer tradycyjnie pomijam.
Nowy wokalista bardzo mi odpowiada.
Dostałem to co chciałem, wysokiej jakości, szybki i dobrze wyprodukowany szwedzki BM, wolny numer tradycyjnie pomijam.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
U mnie sprawa ma się zupełnie inaczej. O ile na początku uważałem że po mimo mielizn są na tej płycie momenty , które mi odpowiadają. Tak w chwili obecnej nie jestem w stanie przebrnąć przez płytę mając świadomość co to za zespół i jakie płyty ma na swym koncie. Nie takich klimatów oczekiwałem po nich. Liczyłem na nutkę zapachu siarki
a nie zapach lukru jak z cukierni.
Mimo wszystko, jest kilka załóg które rozczarowały mnie w przeszłości dużo bardziej niż DF na nowej płycie. Ale jest to jednak rozczarowanie. Nie mój klimat, nie w przypadku tego zespołu.
Mimo wszystko, jest kilka załóg które rozczarowały mnie w przeszłości dużo bardziej niż DF na nowej płycie. Ale jest to jednak rozczarowanie. Nie mój klimat, nie w przypadku tego zespołu.
- ozob
XDOnly_True_Believers pisze: ↑05-05-2022, 12:01Do nowej płyty podszedłem bez czytania opinii z masterula, bez oglądania teledysków na Yt.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Only_True_Believers pisze: ↑05-05-2022, 12:01Do nowej płyty podszedłem bez czytania opinii z masterula, bez oglądania teledysków na Yt.

- ozob
Podobna wielka horda nagrywająca same bardzo dobre albumy. Nie mogę odpuścić. (:
The Secrets of the Black Arts 7/10
Vobiscum Satanas 6/10
Diabolis Interium 5/10
Attera Totus Sanctus 3/10
Angelus Exuro pro Eternus 3/10
Where Shadows Forever Reign 5/10
We Are the Apocalypse 2/10
The Secrets of the Black Arts 7/10
Vobiscum Satanas 6/10
Diabolis Interium 5/10
Attera Totus Sanctus 3/10
Angelus Exuro pro Eternus 3/10
Where Shadows Forever Reign 5/10
We Are the Apocalypse 2/10
- Rumburak
Ja odpuszczam. Kładę na nich lache. Od zawsze. Debiut ujdzie, przedostatnia da się przesłuchać. Reszta do dołu z wapnem. Ostatnia to idealne podsumowanie ich dorobku.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie nie jestem pewien czy którejkolwiek kiedyś słuchałem, nadrobię coś dzisiaj.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.