Ban na publikację poglądów
Moderator: Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Ban na publikację poglądów
warto by sprawdzić czy to nie duble które zarejestrowały się tylko po to by zagłosować. jeśli tak to jebac w ogóle taką ankietę.
Ostatnio zmieniony 18-05-2022, 12:47 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie było tematu. Kasuję część postu, do którego się odnosisz. Niech się dzieje to co się ma dziać.
Poro
- Najprzewielebniejszy
sprawdzam
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Najprzewielebniejszy
Ankieta z 16 maja, a nowe konta tworzone jak poniżej więc na razie ganc pomada

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Ascetic
Czyli wyglada na to, że jednemu się nagle niemalże zatrzymało, jeden względnie proporcjonalnie dobiera, trzeci leci jak wariat. Z 20 lubimisiów się ocknęło i leci z koksem. Tak od wczoraj od południa zaczęło się dziać. Taktycy ...Najprzewielebniejszy pisze: ↑18-05-2022, 12:52Ankieta z 16 maja, a nowe konta tworzone jak poniżej więc na razie ganc pomada
![]()
Dzisiaj co ciekawe stoi całkowicie. Nie wiem, czy mój głos nie jest jedyny. Wczoraj miałem wrażenie, że był nagły skok. Jakieś to takie nierówne, mało logiczne i rozchwiane. Choć zapewne na początku była duża dynamika, teraz będą głosować wpadający okazjonalnie.
Swoją drogą ciekawe jak to zadziałało, jak zależy niektórym i w jakim kierunku to idzie.
A i jeszcze jedno. Głosów przybyło, więc raczej nie jest to sprawa przesunięcia głosów w ramach wcześniejszego zagłosowania. Ten skok u nicrama, nie ma odzwierciedlenia w spadku u innych.
Ostatnio zmieniony 18-05-2022, 12:59 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Faktycznie. W takim razie zmiany głosów, albo wykorzystanie trzech głosów zamiast jednego jak sam zrobiłem. Tak czy siak na razie wygrywa opcja ogólna. Jeśli wygra, to chyba nie będzie działać wstecz?
- Żułek
a ten myk co pisał Maciek z logowaniem działa czy nie działa ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic
Jakby była kwestia zmiany głosów jednym by ubyło innym przybyło. Tak nie jest. Przepływ nie miał miejsce. Fluktuacja? Według tego, dwa obozy musiałby działać według odmiennej dynamiki. Dalej nie wyjaśnia to jebitnego skoku u nicrama a np. nie u mnie przy mocnym hamowaniu u trzech naszych wesołych koleżków. Ja tam nie widzę w tym logiki.
Jeszcze raz. Głosowanie jest głosowanie. Nie ma mowy o żadnej "reasumpcji" i zmiany warunków. Trzeba będzie uszanować każdy werdykt. Nawet jak się ma jakieś tam oceny sytuacji.
Poro
- ozob
40-latkowie tworzą duble, że dopychac kolanem w ankiecie. Upadek! XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nie, Olo zmienił ankietę i dlatego można było oddać głos raz jeszcze. Wcześniejszy się ponoc kasował.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
spoczko 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie powstało żadne nowe konto w ostatnich dniach. Wiem bo osobiście każde nowe zatwierdzam (99,9% to boty spamerskie). Taka ciekawostka - 25-30% tych wszystkich świeżych /tzn. nieaktywowanych/ kont spamerskich, które trzeba kasować jest od jakiegoś czasu w domenie ru - pojawiło się wśród nich m.in. konto o nazwie PutinCesar

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- ozob
Nie uważam żeby ban dla jakiegoś użytkownika na tematy forumowe był jakims penaceum. Hejt po prostu znajdzie ujście w innym obszarze. Ba, niepochlebna opinia na temat jakiejś płyty bądź zespołu była już w przeszlisci powodem otrzymania kilku kurw, życzeniami gwałtu a nawet śmierci. Nic się nie zmieni.
Jedyna słuszna droga jest ban na bluzgi. To się zawsze sprawdza.
Jedyna słuszna droga jest ban na bluzgi. To się zawsze sprawdza.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
O kurwa, ozdobny robi z siebie ofiarę hejtu xD Dobre, warto było zajrzeć po kilku dniach żeby to zobaczyć.
Cóż... o ile zawsze byłem zwolennikiem opcji "róbta co chceta", tak paru osobników skutecznie wyleczyło mnie z tego liberalnego podejścia. Ozdob w jednym ma rację, ban na tematy swiatopogladowe nic tu nie da. Tym bardziej, że w innych tematach za wiele się nie dzieje. Wyjebac całkowicie xD
Cóż... o ile zawsze byłem zwolennikiem opcji "róbta co chceta", tak paru osobników skutecznie wyleczyło mnie z tego liberalnego podejścia. Ozdob w jednym ma rację, ban na tematy swiatopogladowe nic tu nie da. Tym bardziej, że w innych tematach za wiele się nie dzieje. Wyjebac całkowicie xD
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Zaczniecie od wyjebania ludzki za poglądy, potem wywalicie tematy niemuzyczne, z muzycznych wyjebiecie niemetal - czekać tylko aż pojawi się dopisek Death&Black Magazine.
Yare Yare Daze
-
Kiedy koniec tej farsy?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
jak sie zesrasz oplatkiem
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
31 maja to może zbyt odległy termin. Ustalmy, że w ten weekend (zapewne niedziela rano) zamykam temat i konsekwentnie wdrażamy wynik w życie.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Rumburak
Nie bądź naiwny, nikt tu nikogo i z niczego nie wyjebie, chyba że dosłownie, za obopólną zgodą. Żeby było sprawiedliwie, to ban należałby się połowie tu wymienionych. Brakuje jednak pewnego zdechlaka, któremu forum muzyczne pojebało się z permanentnym, politycznym wiecem. Głosowałbym. Na ten moment wyjebane.