no, do chuja Wacława - przecież o tym właśnie kurwa mówię Szanowny Kolego!Triceratops pisze: ↑01-06-2022, 11:46Ja tam lubie przeklinac, to swiadczy o umilowaniu naszego jezyka co juz wspolnie z plastkiem ustalilismy dawno temu. Co innego jak ktos kurwe traktuje jak obelge i z uporem maniaka wyzywa kogos od kurew, to fakt, bywa meczace choc jednoczesnie swiadczy o intelektualnym ubostwie i zasobie slow bluzgajacego
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: Ostrzezenia/Bany
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- ozob
- zahartowany metalizator
To prawda. Zgoda.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Myślałem, że to oczywiste.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Moj pies jak szczekal (juz go nie ma, bo znalazlem kuedys dziada zagryzionego na skraju lasu) to wystarczylo wyjsc i tupnac noga zeby zamknal morde.Olo pisze: ↑01-06-2022, 11:57no, do chuja Wacława - przecież o tym właśnie kurwa mówię Szanowny Kolego!Triceratops pisze: ↑01-06-2022, 11:46Ja tam lubie przeklinac, to swiadczy o umilowaniu naszego jezyka co juz wspolnie z plastkiem ustalilismy dawno temu. Co innego jak ktos kurwe traktuje jak obelge i z uporem maniaka wyzywa kogos od kurew, to fakt, bywa meczace choc jednoczesnie swiadczy o intelektualnym ubostwie i zasobie slow bluzgajacego
woodpecker from space
- SODOMOUSE
Triceps ty kurviuuu !
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Triceratops
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- empir
Można.
Nie będzie chlewu od Pacjenta to mnie żyłka nie będzie nakurwiać.
- uglak
Wydaję mi się, że da się ograniczać posty i ankiety tylko dla użytkowników powyżej dajmy na to 1000 postów - ani asia66 ani żadna inna czarownica nie nabije tyle w krótkim okresie czasuTriceratops pisze: ↑01-06-2022, 11:38Dawaj olo, bedzie ciekawie, zobaczymy co bedzie, na chuj ci sondy, znowu asia66 wypelnie z nory zeby zaglosowac i inni "aktywni" uzytkownicy tez sie nagle zaloguja

Guilty of being right
-
Zgodnie z podejrzeniami są to jednak poważne problemy zdrowotne.
Nie róbmy z forum sanatorium, ani domu spokojnej starości.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Kiedys dawno temu na forach panowala niepisana zasada, ze swiezak zanim zabierze glos w dyskusjach z doroslymi, najpierw musi najebac troche postow w tematach typu „NP” zeby okrzepnac i decydowac o czymkolwiek. Dzisiaj wbija „swiezak„ typu asia66 czy czarodziejka i pierwsze co zaczyna to od jebania forum za chujowosc i zglaszania ozoba z pacjentem do bana znajac ich historie lata wstecz i wdzystko o nich wiedzac. Podobno dorosli ludzie robia takie rzeczyuglak pisze: ↑01-06-2022, 14:11Wydaję mi się, że da się ograniczać posty i ankiety tylko dla użytkowników powyżej dajmy na to 1000 postów - ani asia66 ani żadna inna czarownica nie nabije tyle w krótkim okresie czasuTriceratops pisze: ↑01-06-2022, 11:38Dawaj olo, bedzie ciekawie, zobaczymy co bedzie, na chuj ci sondy, znowu asia66 wypelnie z nory zeby zaglosowac i inni "aktywni" uzytkownicy tez sie nagle zaloguja![]()
woodpecker from space
- empir
Wystarczy, że ty z niego próbujesz zrobić dom wariatów. Oczywiście jako pacjent.
Nieuleczalny.
-
Łatwa i prosta riposta.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
Napisał ktoś kto wszędzie widzi trole. XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
i dalej ma za autorytet skompromitowanego Nicrama.

- Żułek
mam poważne wątpliwościuglak pisze: ↑01-06-2022, 14:11Wydaję mi się, że da się ograniczać posty i ankiety tylko dla użytkowników powyżej dajmy na to 1000 postów - ani asia66 ani żadna inna czarownica nie nabije tyle w krótkim okresie czasuTriceratops pisze: ↑01-06-2022, 11:38Dawaj olo, bedzie ciekawie, zobaczymy co bedzie, na chuj ci sondy, znowu asia66 wypelnie z nory zeby zaglosowac i inni "aktywni" uzytkownicy tez sie nagle zaloguja![]()

zobacz na szanownego kolege Bonecrushera który od marca najebał ponad 500 postów w samym "Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.4"

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- bartwa
Tez o tym pomyślałem. Liczba postów, albo staż, dajmy na to 5 lat.uglak pisze: ↑01-06-2022, 14:11Wydaję mi się, że da się ograniczać posty i ankiety tylko dla użytkowników powyżej dajmy na to 1000 postów - ani asia66 ani żadna inna czarownica nie nabije tyle w krótkim okresie czasuTriceratops pisze: ↑01-06-2022, 11:38Dawaj olo, bedzie ciekawie, zobaczymy co bedzie, na chuj ci sondy, znowu asia66 wypelnie z nory zeby zaglosowac i inni "aktywni" uzytkownicy tez sie nagle zaloguja![]()
PLASTIK NIE JEST METALEM
- uglak
No tak, ale zakładam, że to jego jedyne konto - najebanie 1000 na drugim, trzecim czy czwartym koncie wymagałoby już sporej determinacji.Żułek pisze: ↑01-06-2022, 15:04mam poważne wątpliwościuglak pisze: ↑01-06-2022, 14:11Wydaję mi się, że da się ograniczać posty i ankiety tylko dla użytkowników powyżej dajmy na to 1000 postów - ani asia66 ani żadna inna czarownica nie nabije tyle w krótkim okresie czasuTriceratops pisze: ↑01-06-2022, 11:38Dawaj olo, bedzie ciekawie, zobaczymy co bedzie, na chuj ci sondy, znowu asia66 wypelnie z nory zeby zaglosowac i inni "aktywni" uzytkownicy tez sie nagle zaloguja![]()
zobacz na szanownego kolege Bonecrushera który od marca najebał ponad 500 postów w samym "Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.4"a to tylko 1 temat
![]()
Guilty of being right
- ozob
Przeca to jest czyjs dubel.
- empir