Nie dyskutuje, pogardzam.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
No tak jest. Drzwi nie wyważają, bo w sumie dawno wywalona nawet nie futryna, ale cała ściana. Potrafi wychodzić bardzo OK, czyli dobrze, że wydają. Gdyby spinali się na jakieś poszukiwania, których nie czują, albo z drugiej strony próbowali na siłę odtwarzać stary styl, mogłoby wyjść marnie. Oni już niczego nie muszą udowadniać, mogą się bawić.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Skald av Satans Sol"
Przaśny trans... nuda... jedno tempo.... nuda...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ozob
- zahartowany metalizator
Ale ja tego odpustu z TH już nie słucham dobrych paru lat. Ostatnio próbowałem, ale nie mogę przez to przebrnąć nie czując zażenowania, więc gdzieś odpuściłem w połowie. Przejadła mi się ta płyta okrutnie, choć uważam, że to jednak dobre granko, ale to pewnie głównie przez sentyment do czasów gdy zdzieralem taśmę. Nie przetrwała próby czasu. Nie jest mu przykro, że ktoś poczuł się urażony. (:
Dodam jeszcze, że sam "To Walk the Infernal Fields" kasuje całe TH jednym pierdolnięciem w strunę. Przepaść.
Dodam jeszcze, że sam "To Walk the Infernal Fields" kasuje całe TH jednym pierdolnięciem w strunę. Przepaść.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- KKK
- postuje jak opętany!
Ale nikt nie poczuł się urażony. Po prostu się z tych twoich bredni śmiejemy : )ozob pisze: ↑28-10-2022, 11:57Ale ja tego odpustu z TH już nie słucham dobrych paru lat. Ostatnio próbowałem, ale nie mogę przez to przebrnąć nie czując zażenowania, więc gdzieś odpuściłem w połowie. Przejadła mi się ta płyta okrutnie, choć uważam, że to jednak dobre granko, ale to pewnie głównie przez sentyment do czasów gdy zdzieralem taśmę. Nie przetrwała próby czasu. Nie jest mu przykro, że ktoś poczuł się urażony. (:.
- ozob
Gust obiektywny nie istnieje. Po lekturze forume musisz to już wiedzieć. Także pisząc, że TH to przerwklamowane przaśne granko dwóch gumisiow, mam rację. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Teraz to mnie uraziłeś, ciężko się będzie z tego wygrzebać, pierdolone to życie eh
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- trup
Ted i pan Thomas z Mork.

- trup
Swoją drogą... nowy MORK jest świetny!
- hcpig
No właśnie nie bardzo, odkąd czapkują to stracili swój sznyt i cechą wspólną większości ich nowych płyt jest FOLLOWERS NOT LEADERS.
Teraz sprzedali melodyjki pod In Flames i rzewny 'death' / doomik z klawiszem - pelikany pewnie i to łykną skoro weszedł taki żenadix jak 'Circle the Baboons' albo 'Valkyrie'.
Yare Yare Daze
-
Wypierdalaj dżester słuchać guano apes i artrosis. Zostaw METAL dla koneserów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
V, od kiedy jesteś nagle fanem metalu? Tak serio abstrahując od tematu - miałeś już tyle metamorfoz, miłośnik awangardy i Prodigy, potem czegośtam, potem wszystkie płyty do kosza i metal to gówno, teraz nagle okazujesz się fanem Darkthrone i odkrywasz metal? Serio, bez złośliwości, masz jakieś stałe poglądy muzyczne?
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
No nie wiem. Pierwsze dwa okrążenia i zakwalifikowałbym tę płytę na nadająca się do łóżka - piżamka, kołderka, Astral Fortress w tle i aniołki na noc. Chrap chrapp... 
- ozob
W sumie to Darkthrone od zawsze był koniunkturalny. Nastała moda na BM, to porzucili DM i zrobili rebranding. Gdy po 2000 roku przyszła zajawka na jakieś retro, to oni znów zwrot w tym kierunku. Później mamy jeno przyzwoity powrót do BM na AT i OS, ale jak się okazało, że teraz trendy jest doom black lub doom death, to panowie znów zwrot czego owocami są EH i AF. Różnica między tymi zmianami stylu jest taka, że za pierwszym razem oni rzeczywiście na coś wpłynęli, coś stworzyli, ale kolejne, to już tylko odtwórstwo powszechnie nazywane luzem.
Drugi utwor to jest taka zrzynka z CF, że się kurwa już chyba bardziej nie da.
Drugi utwor to jest taka zrzynka z CF, że się kurwa już chyba bardziej nie da.
Ostatnio zmieniony 28-10-2022, 19:21 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
Jebać Darkthrone ! Po całości!
-
Skoro kólturalnie pytaż: nie ustrzegłem się błędów młodości ( okres fascynacji Korn np) ale metyl był podstawą. Phosze mi nie zarzucać ze nagle stałem się fanem Darkthrone bo ta miłość trwa od lat.( przypominam tesz kto robił wywiade z nimi x lat temu choćby tutaj czy dla 7g). Dalej lubię pojebane niemetalowe granie jak i Prodigy bo moja muzyczna pasja sięga gzie wzrok nie sięga (viva megalomania)a sprzedanie płyt było jedną z lepszych decyzji,bo nie musze muzyki posiadać,wole ją przeżywać i jebie mnie nośnik. Nic nie jest stałe,ale mój gust od dłuższego czasu jest tam gdzie napierdala staromodny metal.Seta jester.hcpig pisze: ↑28-10-2022, 18:57V, od kiedy jesteś nagle fanem metalu? Tak serio abstrahując od tematu - miałeś już tyle metamorfoz, miłośnik awangardy i Prodigy, potem czegośtam, potem wszystkie płyty do kosza i metal to gówno, teraz nagle okazujesz się fanem Darkthrone i odkrywasz metal? Serio, bez złośliwości, masz jakieś stałe poglądy muzyczne?