przypominam że to Tomasz kupuje klocki

ja wole kasety

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
przypominam że to Tomasz kupuje klocki
O świecie bez krzyża?
dokładnie, w komentarzach nawet napisaliCOFFIN pisze: ↑09-01-2023, 13:39Po zdjęciach to chyba kolejne konto Gazpacho, czy jak mu tam było. Toruń tez się zgadza. No i tutaj np ruski boot:
https://allegro.pl/oferta/dissection-wh ... 3098415166
i tylko nie wal mu bezpośrednio na ty bo się obruszadevastator77 pisze: ↑09-01-2023, 16:39Tak to były Gazpacho,sprzedaje zarówno oryginalne cd jak i piraty.Jak się zapytasz czy to czasami nie pirat to ci odpowie,że cd wygląda na oryginalne wydanie,ale on się za bardzo nie zna więc kupujesz na własną odpowiedzialność,o ile łaskawi ci odpisze.Lepiej małego chujka unikać,ale z drugiej strony można u niego trafić na ciekawe i oryginalne płyty,sam kiedyś kupiłem u niego kilka cd na moją niemurzyńską,bieda półkę.
mi nigdy nie odpisałdevastator77 pisze: ↑09-01-2023, 16:39Tak to były Gazpacho,sprzedaje zarówno oryginalne cd jak i piraty.Jak się zapytasz czy to czasami nie pirat to ci odpowie,że cd wygląda na oryginalne wydanie,ale on się za bardzo nie zna więc kupujesz na własną odpowiedzialność,o ile łaskawi ci odpisze.Lepiej małego chujka unikać,ale z drugiej strony można u niego trafić na ciekawe i oryginalne płyty,sam kiedyś kupiłem u niego kilka cd na moją niemurzyńską,bieda półkę.
Ja kupiłem od niego płytę zespołu Linin Park - Meteora za 10 zł, ale na pudełku miała naklejki viva i popcorn poleca więc chyba oryginał