nie doskoczył do moich oczekiwań, może jestem za stary i nie umiem utożsamiać się z "problemami" młodych albo scenariusz jest zbyt kanciasty. Ostatecznie takie 6/10
Zamknięty w szpitalu psychiatrycznym Léo Milan (Dany Boon) bezskutecznie próbuje przekonać lekarzy, że jest tajnym agentem o pseudonimie Lew. Zajmujący się jego terapią doktor Romain (Philippe Katerine) podchodzi do tych rewelacji z dystansem. Cierpiący na mitomanię pacjenci, którym wydaje się, że są kimś innym, to w końcu jego codzienność... Kiedy jednak narzeczona psychiatry zostaje w dramatycznych okolicznościach uprowadzona, nie ma wyjścia. Musi zaufać swemu podopiecznemu i wraz z nim rusza tropem tajemniczych porywaczy.
dobre wariaty
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
"Historia Jasona Dereka Browna, który finansuje swoje ekstrawaganckie i luksusowe życie serią oszustw. Gdy dopadają go wierzyciele, obmyśla plan pozbycia się problemów"
Film o najbardziej poszukiwanym oszuście przez FBI,film niestety słaby.Omijać!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Jeśli przebrniecie przez nudny i chujowy początek to czeka was przyjemny komediowy seans z lekką, komuszą nutką.
Dobra satyra na współczesne społeczeństwo.
Woody Harrelson!
Poletzam.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
Jeśli przebrniecie przez nudny i chujowy początek to czeka was przyjemny komediowy seans z lekką, komuszą nutką.
Dobra satyra na współczesne społeczeństwo.
Woody Harrelson!
Poletzam.
Jakim chujem to gówno dostało złotą palmę to nie wiem. Chociaż rok temu dostało "Titane", to tłumaczy sumie kto to ocenia. Chociaż w "Titane" było widać przynajmniej jakieś aktorstwo. Tu nie ma w zasadzie nic poza propagandą komunizmu xD