Naszło mnie coś na przypomnienie sobie tej serii.
W sumie powinno być w starych serialach.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jest chyba na Netflix,ja ją ściągnąłem już jakiś czas temu z Vora.hungry_slave pisze: ↑20-09-2023, 12:17gdzie to można obejrzeć?devastator77 pisze: ↑20-09-2023, 11:51Specyficzna choć bardziej pasuje tu słowo posrana duńska komedia o pewnej małolacie która chce popełnić samobójstwo.
oby nie, najsłabszy ze wszystkich ten sezon. irracjonalne wątek Jacq, irlandczycy, którzy zniknęli szybciej niż się pojawili i zakończenie to takie trochę bieda Sopranos. swoją drogą fajnie to aktorsko wypadało patrząc na to, że duża część obsady to raperzy/ki z UK.
Z czyjej dupy wyciagnales ta 'cebulowa' odpowiedz na Californication? To serial kompletnie o czym innym pomimo podobienstw miedzy glownymi bohaterami. No ale dobra, nie chce mi sie rozbijac tej 'recenzji' na czesci pierwsze bo serial jest jednak sredni chociaz od polowy w gore duzo lepszy niz pierwsza czesc. W zalewie gowien i srak ktore sie tu oglada i z upodobaniem postuje mysle ze to nie najgorsza opcja na spedzenie kilku wieczorow.devastator77 pisze: ↑26-09-2023, 12:25
Ten serial to miała być cebulowa odpowiedź na "Californication",ale nie wyszło,są wprawdzie momenty ciekawe i zabawne,ale ich jak na 11 odcinków stanowczo za mało.
Główny bohater to pisarzyna,zdolny,ale dużo pije,pali,wciąga i dupczy wszystko co nie ma kolców między nogami i nie ucieka na drzewo,wiecznie bez kasy no i dużo,stanowczo za dużo filozofuje.Filozofię którą można sobie o kant dupy rozbić,coś jak niektóre murzyny-filozofy z tego forum którzy ubzdurali sobie,że jak nakupują kilogramy płyt to z miejsca staną się znawcami muzyki,albo jak obejrzą jeden film Bergmana to już są znawcami kina.
Najlepszy jest tutaj Skolimowski,który gra ojca naszego bohatera,pod koniec pojawia się mamusia,grana przez Jandę,też jest niezła,jest Peszko gra wujka z Chicago,tylko,że mało go,reszta słaba,na czele z Szycem,aktorki wyjątkowo słabe,coś bełkoczą i latają głównie z gołą dupą,a ta Ostrowska to już dramat,gra jakby ciągle była na planie "Rancza".
Serial tylko dla wielbicieli talentu Szyca oraz dla tych co chcą zobaczyć jak się bawi posrana warszawka.
Było w internetach zanim się ukazał,że powstaje nowy serial i to będzie cebulowy Californikation,ja tego nie wymyśliłem.Bless this tongue pisze: ↑26-09-2023, 15:01Z czyjej dupy wyciagnales ta 'cebulowa' odpowiedz na Californication? To serial kompletnie o czym innym pomimo podobienstw miedzy glownymi bohaterami. No ale dobra, nie chce mi sie rozbijac tej 'recenzji' na czesci pierwsze bo serial jest jednak sredni chociaz od polowy w gore duzo lepszy niz pierwsza czesc. W zalewie gowien i srak ktore sie tu oglada i z upodobaniem postuje mysle ze to nie najgorsza opcja na spedzenie kilku wieczorow.devastator77 pisze: ↑26-09-2023, 12:25
Ten serial to miała być cebulowa odpowiedź na "Californication",ale nie wyszło,są wprawdzie momenty ciekawe i zabawne,ale ich jak na 11 odcinków stanowczo za mało.
Główny bohater to pisarzyna,zdolny,ale dużo pije,pali,wciąga i dupczy wszystko co nie ma kolców między nogami i nie ucieka na drzewo,wiecznie bez kasy no i dużo,stanowczo za dużo filozofuje.Filozofię którą można sobie o kant dupy rozbić,coś jak niektóre murzyny-filozofy z tego forum którzy ubzdurali sobie,że jak nakupują kilogramy płyt to z miejsca staną się znawcami muzyki,albo jak obejrzą jeden film Bergmana to już są znawcami kina.
Najlepszy jest tutaj Skolimowski,który gra ojca naszego bohatera,pod koniec pojawia się mamusia,grana przez Jandę,też jest niezła,jest Peszko gra wujka z Chicago,tylko,że mało go,reszta słaba,na czele z Szycem,aktorki wyjątkowo słabe,coś bełkoczą i latają głównie z gołą dupą,a ta Ostrowska to już dramat,gra jakby ciągle była na planie "Rancza".
Serial tylko dla wielbicieli talentu Szyca oraz dla tych co chcą zobaczyć jak się bawi posrana warszawka.
Pachnie bardzo mocno (moze material zrodlowy jest ten sam, to brzmi dosc prawdopodobnie) tymze filmem (naprawde niezlym) "Dobry Opiekun"devastator77 pisze: ↑27-09-2023, 12:52
Bardzo dobry duński serial!
Coś dla wielbicieli seriali i filmów szpitalnych,pewna pielęgniarka rozpoczyna pracę w szpitalu i szybko zauważa,że pewna bardzo popularna i lubiana dziwnie się zachowuje podczas wspólnych dyżurów i,że na jej zmianach umierają pacjenci,którzy czują się całkiem nieźle,a tu serce staje...
Serial oparty na faktach,4 odcinki.Polecam!