Nowe seriale

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

Re: Nowe seriale

20-09-2023, 22:08

Obrazek
Naszło mnie coś na przypomnienie sobie tej serii.
W sumie powinno być w starych serialach.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-09-2023, 00:09

Obrazek

taki tam średniak z pechową laską którą jak nie chcą zabić to przelecieć i tak na zmiane ;) 2 sezon se daruje ;)

skupiam się na starociach ale jeszcze bede tu wracał ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
ggfh
w mackach Zła

21-09-2023, 08:20

Wasyl pisze:
20-09-2023, 22:08
Obrazek
Naszło mnie coś na przypomnienie sobie tej serii.
W sumie powinno być w starych serialach.
Wkur**** bylo to, ze wydano u nas dwa sezony tego serialu na dvd, ale trzeciego juz nie. Glupie **uje
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

21-09-2023, 12:20

hungry_slave pisze:
20-09-2023, 12:17
devastator77 pisze:
20-09-2023, 11:51
Specyficzna choć bardziej pasuje tu słowo posrana duńska komedia o pewnej małolacie która chce popełnić samobójstwo.
gdzie to można obejrzeć?
Jest chyba na Netflix,ja ją ściągnąłem już jakiś czas temu z Vora.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
Gumiak
weteran forumowych bitew

23-09-2023, 15:37

Obrazek

Krótka, niemiecka produkcja - tylko 6 odcinków, w sam raz na jedno - dwa posiedzenia. Można obejrzeć, imo nic szczególnego, jest płytko, prosto, bez wdawania się w szczegóły. Za mało treści, już lepiej byłoby z tego zrobić film.
szczylun
weteran forumowych bitew

23-09-2023, 20:13

...pierwszy sezon obejrzany, dość duże zaskoczenie-in plus, jechane dalej...
Obrazek
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

24-09-2023, 12:55

Obrazek

Sezon I i II
Duński średniak.Pierwszy sezon jest o handlu niemowlakami,tropy prowadzą do Polski,drugi sezon o handlu dorosłymi,do roboty i burdeli,głównie z Rumuni i Wietnamu.Najjaśniejszym punktem tego serialu jest nasza śliczna Zofia Wichłacz.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-09-2023, 00:54

2 sezon
Obrazek

super dalej ale troche lipa jednak
1 sezon miał 10 odcinków i był sezon 1979-1980 + jakieś tam wspomnienia wyjaśniające o co kaman
2 sezon to już tylko 7 odcinków i lata 1980-1984
ja już się ciesze na ciąg dalszy a na napisach końcowych gadają co było dalej czyli to KONIEC :evil:
ciule skasowali serial nawet nie w połowie bo powinni dopiero po skończeniu kariery przez Magica w 1991 :roll:
podejrzewam że to przez złą opinie byłych zawodników/trenerów itp bo się im ponoć nie podobało, a jebać ich :sarcasm1:
sie wkurwiłem :evil:

skupiam się na starociach ale jeszcze bede tu wracał ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
est
mistrz forumowej ceremonii

25-09-2023, 08:34

Parę dni temu obejrzałem ostatnią serię Top Boy i zastanawiam się czy będzie kontynuacja i kto kropnął Sully'ego.
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

25-09-2023, 10:36

est pisze:
25-09-2023, 08:34
Parę dni temu obejrzałem ostatnią serię Top Boy i zastanawiam się czy będzie kontynuacja i kto kropnął Sully'ego.
oby nie, najsłabszy ze wszystkich ten sezon. irracjonalne wątek Jacq, irlandczycy, którzy zniknęli szybciej niż się pojawili i zakończenie to takie trochę bieda Sopranos. swoją drogą fajnie to aktorsko wypadało patrząc na to, że duża część obsady to raperzy/ki z UK.
rzułf
est

25-09-2023, 21:05

Właśnie przez te kilka wymienionych przez ciebie wątków zastanawiałem się czy będzie kontynuacja, bo są niedokończone albo pourywane i ogólnie mocno niemrawa ta końcówka.
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

26-09-2023, 12:25

Obrazek

Ten serial to miała być cebulowa odpowiedź na "Californication",ale nie wyszło,są wprawdzie momenty ciekawe i zabawne,ale ich jak na 11 odcinków stanowczo za mało.
Główny bohater to pisarzyna,zdolny,ale dużo pije,pali,wciąga i dupczy wszystko co nie ma kolców między nogami i nie ucieka na drzewo,wiecznie bez kasy no i dużo,stanowczo za dużo filozofuje.Filozofię którą można sobie o kant dupy rozbić,coś jak niektóre murzyny-filozofy z tego forum którzy ubzdurali sobie,że jak nakupują kilogramy płyt to z miejsca staną się znawcami muzyki,albo jak obejrzą jeden film Bergmana to już są znawcami kina.
Najlepszy jest tutaj Skolimowski,który gra ojca naszego bohatera,pod koniec pojawia się mamusia,grana przez Jandę,też jest niezła,jest Peszko gra wujka z Chicago,tylko,że mało go,reszta słaba,na czele z Szycem,aktorki wyjątkowo słabe,coś bełkoczą i latają głównie z gołą dupą,a ta Ostrowska to już dramat,gra jakby ciągle była na planie "Rancza".
Serial tylko dla wielbicieli talentu Szyca oraz dla tych co chcą zobaczyć jak się bawi posrana warszawka.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
est

26-09-2023, 12:30

Skąd ty masz chłopie czas i nerwy na te wszystkie średniej jakości seriale i filmy?
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

26-09-2023, 12:39

Lubię sobie wieczorem posiedzieć,jakiś dobry film obejrzeć najczęściej na Cinemax,jak słabizna to kończę po 15 minutach i wtedy przechodzę do seriali,2-3 odcinki wieczorem obejrzę,jak chujowy to po pierwszym odcinku stop,a jak jakiś ciekawy serial i odcinki po 30 minut to wciągam cały,oto i cała tajemnica.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Bless this tongue
weteran forumowych bitew

26-09-2023, 15:01

devastator77 pisze:
Obrazek

Ten serial to miała być cebulowa odpowiedź na "Californication",ale nie wyszło,są wprawdzie momenty ciekawe i zabawne,ale ich jak na 11 odcinków stanowczo za mało.
Główny bohater to pisarzyna,zdolny,ale dużo pije,pali,wciąga i dupczy wszystko co nie ma kolców między nogami i nie ucieka na drzewo,wiecznie bez kasy no i dużo,stanowczo za dużo filozofuje.Filozofię którą można sobie o kant dupy rozbić,coś jak niektóre murzyny-filozofy z tego forum którzy ubzdurali sobie,że jak nakupują kilogramy płyt to z miejsca staną się znawcami muzyki,albo jak obejrzą jeden film Bergmana to już są znawcami kina.
Najlepszy jest tutaj Skolimowski,który gra ojca naszego bohatera,pod koniec pojawia się mamusia,grana przez Jandę,też jest niezła,jest Peszko gra wujka z Chicago,tylko,że mało go,reszta słaba,na czele z Szycem,aktorki wyjątkowo słabe,coś bełkoczą i latają głównie z gołą dupą,a ta Ostrowska to już dramat,gra jakby ciągle była na planie "Rancza".
Serial tylko dla wielbicieli talentu Szyca oraz dla tych co chcą zobaczyć jak się bawi posrana warszawka.
Z czyjej dupy wyciagnales ta 'cebulowa' odpowiedz na Californication? To serial kompletnie o czym innym pomimo podobienstw miedzy glownymi bohaterami. No ale dobra, nie chce mi sie rozbijac tej 'recenzji' na czesci pierwsze bo serial jest jednak sredni chociaz od polowy w gore duzo lepszy niz pierwsza czesc. W zalewie gowien i srak ktore sie tu oglada i z upodobaniem postuje mysle ze to nie najgorsza opcja na spedzenie kilku wieczorow.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

26-09-2023, 17:08

Nie taki zły ten serial Warszawianka. Całkiem fajnie mi się ogląda. Został mi jeszcze ostatni odcinek.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

27-09-2023, 12:45

Bless this tongue pisze:
26-09-2023, 15:01
devastator77 pisze:
Obrazek

Z czyjej dupy wyciagnales ta 'cebulowa' odpowiedz na Californication? To serial kompletnie o czym innym pomimo podobienstw miedzy glownymi bohaterami. No ale dobra, nie chce mi sie rozbijac tej 'recenzji' na czesci pierwsze bo serial jest jednak sredni chociaz od polowy w gore duzo lepszy niz pierwsza czesc. W zalewie gowien i srak ktore sie tu oglada i z upodobaniem postuje mysle ze to nie najgorsza opcja na spedzenie kilku wieczorow.
Było w internetach zanim się ukazał,że powstaje nowy serial i to będzie cebulowy Californikation,ja tego nie wymyśliłem.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

27-09-2023, 12:52

Obrazek

Bardzo dobry duński serial!
Coś dla wielbicieli seriali i filmów szpitalnych,pewna pielęgniarka rozpoczyna pracę w szpitalu i szybko zauważa,że pewna bardzo popularna i lubiana dziwnie się zachowuje podczas wspólnych dyżurów i,że na jej zmianach umierają pacjenci,którzy czują się całkiem nieźle,a tu serce staje...
Serial oparty na faktach,4 odcinki.Polecam!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Bless this tongue
weteran forumowych bitew

27-09-2023, 13:11

devastator77 pisze:
27-09-2023, 12:52
Obrazek

Bardzo dobry duński serial!
Coś dla wielbicieli seriali i filmów szpitalnych,pewna pielęgniarka rozpoczyna pracę w szpitalu i szybko zauważa,że pewna bardzo popularna i lubiana dziwnie się zachowuje podczas wspólnych dyżurów i,że na jej zmianach umierają pacjenci,którzy czują się całkiem nieźle,a tu serce staje...
Serial oparty na faktach,4 odcinki.Polecam!
Pachnie bardzo mocno (moze material zrodlowy jest ten sam, to brzmi dosc prawdopodobnie) tymze filmem (naprawde niezlym) "Dobry Opiekun"

https://www.imdb.com/title/tt4273800/
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

30-09-2023, 12:21

Obrazek

Pierwszy sezon tego serialu o popapranej angielskiej młodzieży był zabawny,drugi też,choć już mniej,trzeci to już słabo,a tego czwartego to już kurwa nie da się oglądać,takiej ilość pedalstwa,transów i murzyństwa na jeden metr kwadratowy to ja dawno w żadnym serialu czy filmie nie widziałem,właściwie w tym sezonie to mamy jedną wielką reklamę lgbt.
Ja odpuszczam,obejrzałem 2 i pół odcinka i więcej nie dam rady.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
ODPOWIEDZ