Wrzuć jakąś fotkę tego wywiadu, bo ciekawość mnie teraz zżera.TheDude pisze: ↑05-10-2023, 09:40A co z Archgoat?
BTW. Wywiad dla Shades of Darkness to było kuriozalne wydarzenie. Ja bym mu zajebał w pysk za takie zachowanie. Ktoś przychodzi, chce pogadać, do magazynu (zina?) wrzucić ciekawą rozmowę a gość przyjmuje pozę arcy-znawcy czarnej sztuki i poplecznika diabła. No kurwa, to była żenada w chuj. Wielki cmentarny gwiazdor. Not.
TOP 3 - Black Metal
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TOP 3 - Black Metal
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Kto ma odsiewać pozerów, być elitystą i udzielać jednowyrazowych odpowiedzi jak nie Archgoat?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-10-2023, 19:07Wrzuć jakąś fotkę tego wywiadu, bo ciekawość mnie teraz zżera.TheDude pisze: ↑05-10-2023, 09:40A co z Archgoat?
BTW. Wywiad dla Shades of Darkness to było kuriozalne wydarzenie. Ja bym mu zajebał w pysk za takie zachowanie. Ktoś przychodzi, chce pogadać, do magazynu (zina?) wrzucić ciekawą rozmowę a gość przyjmuje pozę arcy-znawcy czarnej sztuki i poplecznika diabła. No kurwa, to była żenada w chuj. Wielki cmentarny gwiazdor. Not.

Nie czytałem tego wywiadu, ale zawsze podczas lektury takowych z J. Readem z Revenge bawiłem się wyśmienicie. Przykład (z pamięci):
- Podobno mieliście problem z realizatorem dźwięku podczas nagrywania "Attack. Blood. Revenge". O co chodziło?
- Po prostu nie mógł zrozumieć, że mój werbel miał brzmieć jak miażdżona czaszka, więc mieliśmy problem.

Tysiąc razy lepsza odpowiedź niż obecne lamusy z Ameryki, którzy przepraszają każdą pizdę, która poczuje się urażona. Tak jak ten frędzel z tego gejowskiego Thy Art is Murder.
-
- postuje jak opętany!
Ee, nie zestawiałbym jakichś Revenge czy innych Sadistik Exekution z tym co odjebał Archgoat w tym wywiadzie. Ci pierwsi przynajmniej nie silą się na jakichś ideologów. Bezkompromisowość i rubaszne poczucie humoru to jedno, nieumiejętność odniesienia się do nieco bardziej przemyślanych pytań i dostawanie sraczki gdy fakty nie pokrywają się z czyimś życzeniowym myśleniem, to już inna sprawa.DST pisze: ↑05-10-2023, 20:04Kto ma odsiewać pozerów, być elitystą i udzielać jednowyrazowych odpowiedzi jak nie Archgoat?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-10-2023, 19:07Wrzuć jakąś fotkę tego wywiadu, bo ciekawość mnie teraz zżera.TheDude pisze: ↑05-10-2023, 09:40A co z Archgoat?
BTW. Wywiad dla Shades of Darkness to było kuriozalne wydarzenie. Ja bym mu zajebał w pysk za takie zachowanie. Ktoś przychodzi, chce pogadać, do magazynu (zina?) wrzucić ciekawą rozmowę a gość przyjmuje pozę arcy-znawcy czarnej sztuki i poplecznika diabła. No kurwa, to była żenada w chuj. Wielki cmentarny gwiazdor. Not.![]()
Nie czytałem tego wywiadu, ale zawsze podczas lektury takowych z J. Readem z Revenge bawiłem się wyśmienicie. Przykład (z pamięci):
- Podobno mieliście problem z realizatorem dźwięku podczas nagrywania "Attack. Blood. Revenge". O co chodziło?
- Po prostu nie mógł zrozumieć, że mój werbel miał brzmieć jak miażdżona czaszka, więc mieliśmy problem.![]()
Tysiąc razy lepsza odpowiedź niż obecne lamusy z Ameryki, którzy przepraszają każdą pizdę, która poczuje się urażona. Tak jak ten frędzel z tego gejowskiego Thy Art is Murder.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Wklejajcie, sam poczytam.sanctusdiavolos pisze: ↑05-10-2023, 20:09Ee, nie zestawiałbym jakichś Revenge czy innych Sadistik Exekution z tym co odjebał Archgoat w tym wywiadzie. Ci pierwsi przynajmniej nie silą się na jakichś ideologów. Bezkompromisowość i rubaszne poczucie humoru to jedno, nieumiejętność odniesienia się do nieco bardziej przemyślanych pytań i dostawanie sraczki gdy fakty nie pokrywają się z czyimś życzeniowym myśleniem, to już inna sprawa.DST pisze: ↑05-10-2023, 20:04Kto ma odsiewać pozerów, być elitystą i udzielać jednowyrazowych odpowiedzi jak nie Archgoat?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-10-2023, 19:07
Wrzuć jakąś fotkę tego wywiadu, bo ciekawość mnie teraz zżera.![]()
- Po prostu nie mógł zrozumieć, że mój werbel miał brzmieć jak miażdżona czaszka, więc mieliśmy problem.![]()