POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Wielgus i tak wypadła lepiej niż się spodziewałem, ale poza chłopami to spokojnie ADB w pierwszej kolejności przed nią mogli puścić.
rzułf
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Tak właśnie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- dzik
- zahartowany metalizator
Przecież pis i konfa to takie samo guvno dla pedałów.
dobry kościół to kościół spalony
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
czy ja wiem, patrząc jak wypadła na tle reszty to nie tak źle. ADB czy Zandberg to by takim Bosakiem podłoge wytarli, ale w debacie, a tu to był bardziej gównoquiz.
rzułf
- ozob
- zahartowany metalizator
Bosak mnie przekonał. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Wiadomka, że o to chodziło żeby była kobieta. Ogólnie nie było tragedii chociaż chyba była najbardziej zestresowana.shagwest pisze: ↑09-10-2023, 20:51Nie mogli, opozycja nie ma tu za bardzo pola manewru. KO wiadomo, że musi być Tusk, TD - jeden z tych dwóch, a ktoś musi wystawić kobietę, żeby nie było gadania "tyle mówicie, że walczycie o głosy kobiet, a w debacie same chłopy ". Więc musiała to zrobić Lewica.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 20:38No coś w tym jest, nie myślałem o tym wcześniej, ale ci ,,neutralni" prowadzący mówiący wprost o tym że ileś lat temu PO i SLD chciałby zrobić to i to niedobrego... Cóż... A Zandberga faktycznie mogliby wystawić zamiast tej pultającej się babki bez przebicia. Wysoki chłop, wykształcony, mówić potrafi, wygląd chada. aż szkoda go chować w tak kluczowej chwili.
Mogli inną kandydatkę wybrać, to tak.
Niezależnie od moich antypatii politycznych (sympatii specjalnie nie mam) najlepiej wypadł Bosak i ten od Bezpartyjnych. Może jeszcze Hołownia. Na Bosaka wiadomo, że nigdy nie zagłosuję ale trzeba mu oddać, że wie jak w mówienie.
Najgorzej Tusk i Morawiecki. Ten drugi po prostu otwarcie przemawia do pospólstwa a ten pierwszy prawie zero konkretów. Te rymowanki z Rudym to po to, żeby chamy mogły się śmiać "hehe, ale dojebał"

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ROTFL dobre z tym dzbankiem. Bosak faktycznie potrafi mowic, zresztą na poprzedniej debacie tez potrafil. Konfa ma te wade ze o gospodarce mowia tylko przed wyborami, a po wyborach zostaje tylko Chrystus.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- w mackach Zła
Nie moge zrozumiec gdzie, na kiedy I dlaczego chowaja Zandberga - Przeciez on w tym dzisiejszym kabarecie wszystkich by zaoral merytoryka. Gosc sie nadaje jak malo kto na takiego medialnego lidera, chyba ze odbiorcy sa juz tak sprani i gotowi na kretynsko-dziecinne przepychanki Tuska z Pinokio (Donald rozdalTriceratops pisze: ↑09-10-2023, 20:30Hehe no, i chce wybudowac 300 mieszkan...ambitnaMaruder pisze: ↑09-10-2023, 19:38Przeciez to jest kuriozum co ten dziennikarz pierdolil...mogli chocoaz jakies pozory bezstronniczosci pokazac, a tutaj kolo niczym przydupas mateuszka tuskowi dosrywal. Taki tam nieudany stand up ta debata, babka z lewicy pograzyla ich iluzoryczne szanse.frankmullen pisze: ↑09-10-2023, 19:24Qrwa, tych prowadzących bym zajebał. Co za cymbały. Jawna prostytucja zawodu dziennikarza.Nie bardzo rozumiem ten ruch przeciez Zandberg jest w miare niezlym i opanowanym mowca, 4 lata temu pociagnal lewicy debate, Konieczny umie gadac, czy chocby Czerwony Wolodia, no prawie ktokolwiek, to wybrali prymitywna krzykaczke...nie to, ze mnie to boli, ale tak jak piszesz, chyba odpalila lewicowy protokol Korwina xD
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
ale co oni takiego o gospodarce mówią poza narzekaniem na innych i że zniosą podatki?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 22:11ROTFL dobre z tym dzbankiem. Bosak faktycznie potrafi mowic, zresztą na poprzedniej debacie tez potrafil. Konfa ma te wade ze o gospodarce mowia tylko przed wyborami, a po wyborach zostaje tylko Chrystus.
rzułf
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ten kraj należy zlikwidować, przecież to obraża resztki mojego intelektu. Jakaś popierdolona debata, popierdolony Kłeczek, Rachoń i inne mendy. Oni myślą, że robią na złość Tuskowi. Oni pogrążają ten kraj bo manipulują ludźmi celem napychania swoich brzuchów. Chuj tam obchodzą ludzie, chuj ich obchodzi ten kraj, ważna własna zagroda. To zdechnie.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Bosak dzis mowil o ograniczeniu socjalu i szukaniu oszczędności podczas gdy wszyscy inni tylko przerzucali sie tym kto wyda wiecej.wonsz pisze: ↑09-10-2023, 22:13ale co oni takiego o gospodarce mówią poza narzekaniem na innych i że zniosą podatki?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 22:11ROTFL dobre z tym dzbankiem. Bosak faktycznie potrafi mowic, zresztą na poprzedniej debacie tez potrafil. Konfa ma te wade ze o gospodarce mowia tylko przed wyborami, a po wyborach zostaje tylko Chrystus.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dobrze, że nie widziałeś ostatniej debaty Trump vs Biden. Poziom patologii przebił polską debatę o kilka leveli. To nie tylko domena Polski. To tak na pocieszenie (lub nie, zależy jak odbierzesz).Tatuś pisze: ↑09-10-2023, 22:24Ten kraj należy zlikwidować, przecież to obraża resztki mojego intelektu. Jakaś popierdolona debata, popierdolony Kłeczek, Rachoń i inne mendy. Oni myślą, że robią na złość Tuskowi. Oni pogrążają ten kraj bo manipulują ludźmi celem napychania swoich brzuchów. Chuj tam obchodzą ludzie, chuj ich obchodzi ten kraj, ważna własna zagroda. To zdechnie.
-
- rasowy masterfulowicz
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Szczuł na Ukraińców, Polaka tylko własna zagroda obchodzi i nic więcej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 22:27
Bosak dzis mowil o ograniczeniu socjalu i szukaniu oszczędności podczas gdy wszyscy inni tylko przerzucali sie tym kto wyda wiecej.
Dwóch się wyzywa jak w przedszkolu, dwóch kolejnych obiecuje bez pokrycia albo jakieś okrągłe zdania daje z których nic nie wynika. Polska mistrzem Polski normalnie.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
grabarka w sensie, że będą mieć mniej niż Konfederacja? szczerze wątpię.
chyba tylko dla ukraińców.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 22:27
Bosak dzis mowil o ograniczeniu socjalu i szukaniu oszczędności podczas gdy wszyscy inni tylko przerzucali sie tym kto wyda wiecej.
https://x.com/krzysztofbosak/status/105 ... 69666?s=20
Ostatnio zmieniony 09-10-2023, 22:51 przez wonsz, łącznie zmieniany 1 raz.
rzułf
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Czy mogło być inaczej? Brawa dla towarzyszy. Nie wiem czym sie kierowali, zeby posłać na debatę najgłupszą z całej stawiki.
Wiadomo, tam gzie kończy sie logika zaczyna sie lewica

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zawsze mowili o ograniczeniu socjalu, teraz po prostu temat Ukraincow jest na topie to ich sie chwycili. Wiadomo że glosowac na nich nie bede. Raczej w ogole nie bede - siadlem, rozpisalem.sobie, co dla mnie sie liczy i jak się maja do tego obecne partie i z 3 rzeczy na ktorych mi zalezy, zadna nie ma nawet 2, a kazda ma jakies wielkie ALE.wonsz pisze: ↑09-10-2023, 22:48grabarka w sensie, że będą mieć mniej niż Konfederacja? szczerze wątpię.
chyba tylko dla ukraińców.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 22:27
https://x.com/krzysztofbosak/status/105 ... 69666?s=20
- wonsz
- rasowy masterfulowicz