HECATE ENTHRONED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Zaiste wielki to zespół, skolekcjonowałem ich wszytkie płyty na CD, LP, PicLP, MC i szpulowcu. Mam też (pochwalę się) taśmę z legendarnej tajemniczej próby, na której grali w corpse-paintcie z koziego mleka , zjadali surowe ślimaki i popijali czarną jak w habicie ksiądz coca-colą (pepsi cola jest dla pozerów). Jestem równiez w posiadaniu niezwykle mrocznego videoclipu, na której członki tej mrocznej blackmetalowej, nie bójmy się powiedzieć, KULTOWEJ hordy biegają po stumilowym lesie w poszukiwaniu czarnych jagód i jeszcze czarniejszych jeżyn i wrzucają je do pogańskiego, praceltyckiego wiklinowego koszyka. Na kolana
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez boroowa[/i]
Jestem równiez w posiadaniu niezwykle mrocznego videoclipu, na której członki tej mrocznej blackmetalowej, nie bójmy się powiedzieć, KULTOWEJ hordy biegają po stumilowym lesie w poszukiwaniu czarnych jagód i jeszcze czarniejszych jeżyn i wrzucają je do pogańskiego, praceltyckiego wiklinowego koszyka. Na kolana [/quote]
Nie ma co się oszukiwać, to najlepsze video w historii black metalu, zaraz po Ancient oczywiście, o ja pierdolę...
Jestem równiez w posiadaniu niezwykle mrocznego videoclipu, na której członki tej mrocznej blackmetalowej, nie bójmy się powiedzieć, KULTOWEJ hordy biegają po stumilowym lesie w poszukiwaniu czarnych jagód i jeszcze czarniejszych jeżyn i wrzucają je do pogańskiego, praceltyckiego wiklinowego koszyka. Na kolana [/quote]
Nie ma co się oszukiwać, to najlepsze video w historii black metalu, zaraz po Ancient oczywiście, o ja pierdolę...
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Grałem w tym zespole. Byłem jego członkiem. Musicie wiedzieć, że nie było nam łatwo. Środowisko (również naturalne) - przeciwko nam, fani się zbiesili, a koronki drożały. Siekierę miałem jeno starą na trzonku sękatym i kumpel mi zdjęcie poczynił jakem się ślinił do niej jak głupi do sera. "Ke sera sera" - powiadał. Rację miał On. Zali wżdy onegdaj to było jakeśmy pod posępnym czerepu nieboskłonem przysięgę szatańską złożyli, że ni On, ni ja nie złożym grabiów do pakamery pókim dobry? A zakusy czyniono. Nie raz i nie dwa, wątpiących mym tępym ostrzem tępiłem niczym mrówkojad termity w kopcach prasłowiańskich het(!), tam aże w Biskupina cieniu zalegających watahami całemi wilczej ordzie only liczebnością dorównujących. Niedźwiedzi sto na śniadanie wcinałem, a drzewa służyły mi za wykałaczki, aż dostałem dotkliwej sraczki. Nietęgi grymas mój uchwycił obiektyw druha mego spolegliwego, i na demie naszym pierwszym umieszczon, poklasku taniego mi przysporzywszczon, stał się on ambasadorem myśli naszej twórczej, rzec by można, wśród motłochu podburzonego, nieoświeconego, w trójcy jedynego. Trzech fanów bowiem materiał ten nam zjednał: Lecha, Czecha i Rusa co czynił zakusa. Zdrajca to był bowiem, ucięło mu jajca. Dalej nie pamiętam, gdyż mię zmogło.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Wieczor
- zaczyna szaleć
Dla mnie ten zespol to parodia westernu. Nie tknąłbym tego gowna kijem z 2 metrów. Syf, syf i jeszcze raz syf. A teledysk to juz w ogole mistrzostwo swiata 

"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Impious
- zaczyna szaleć
- JOYLESS
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez COFFIN[/i]
Nie ma co się oszukiwać, to najlepsze video w historii black metalu, zaraz po Ancient oczywiście, o ja pierdolę... [/quote]
Nie widziales video Maniac Butcher, heretyku
Za robienie takiego czegos z BM powinna byc komora gazowa tudziez kula w potylice. Najbardziej zastanawiajacy w tym wszystkim jest fakt, ze ktos caly czas inwestuje w ten zespol kase! Przeciez to jest dno na kazdej mozliwej plaszczyznie, nawet czysto komercyjnej.
Nie ma co się oszukiwać, to najlepsze video w historii black metalu, zaraz po Ancient oczywiście, o ja pierdolę... [/quote]

Za robienie takiego czegos z BM powinna byc komora gazowa tudziez kula w potylice. Najbardziej zastanawiajacy w tym wszystkim jest fakt, ze ktos caly czas inwestuje w ten zespol kase! Przeciez to jest dno na kazdej mozliwej plaszczyznie, nawet czysto komercyjnej.
- Duban
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Duban
- boroowa
[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
[/quote]
Jakieś szczegóły? Wszak okładka jednej z płyt MB przedstawia groźnych wojowników na koniach, z tak powklejanymi facjatami członków tejże hordy, ze głowy są kilkukrotnie większe niż standardowo:)
Przypomina mi się radosna twórczość Warraha - zdjęcie z legitymacji szkolnej wklejone na fotkę Byrona z Bal-Sagoth

[/quote]
Jakieś szczegóły? Wszak okładka jednej z płyt MB przedstawia groźnych wojowników na koniach, z tak powklejanymi facjatami członków tejże hordy, ze głowy są kilkukrotnie większe niż standardowo:)
Przypomina mi się radosna twórczość Warraha - zdjęcie z legitymacji szkolnej wklejone na fotkę Byrona z Bal-Sagoth
I'll give you black sensations up and down your spine
- JOYLESS
- zaczyna szaleć
[/quote]
Jakieś szczegóły?[/quote]
Ojej. to trzeba zobaczyc. Trudno to opisac, ale np. dwoch typow stoi prze zamkiem - jeden dzierzy w rece topor i jednostajnie nim machajac krzyczy, drugi udaje, ze gra na gitarze, ktorej nawet nie ma w rekach (rusza reka tak jakby uderzal w struny) i macha glowa.

[/quote]
Jakieś szczegóły?[/quote]
Ojej. to trzeba zobaczyc. Trudno to opisac, ale np. dwoch typow stoi prze zamkiem - jeden dzierzy w rece topor i jednostajnie nim machajac krzyczy, drugi udaje, ze gra na gitarze, ktorej nawet nie ma w rekach (rusza reka tak jakby uderzal w struny) i macha glowa.