HECATE ENTHRONED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

19-04-2006, 21:29

LOL
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

19-04-2006, 21:35

Zaiste wielki to zespół, skolekcjonowałem ich wszytkie płyty na CD, LP, PicLP, MC i szpulowcu. Mam też (pochwalę się) taśmę z legendarnej tajemniczej próby, na której grali w corpse-paintcie z koziego mleka , zjadali surowe ślimaki i popijali czarną jak w habicie ksiądz coca-colą (pepsi cola jest dla pozerów). Jestem równiez w posiadaniu niezwykle mrocznego videoclipu, na której członki tej mrocznej blackmetalowej, nie bójmy się powiedzieć, KULTOWEJ hordy biegają po stumilowym lesie w poszukiwaniu czarnych jagód i jeszcze czarniejszych jeżyn i wrzucają je do pogańskiego, praceltyckiego wiklinowego koszyka. Na kolana
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
lordfekal
zaczyna szaleć

19-04-2006, 21:44

Nie jest to nic nadzwyczajnego, takie tam pitolenie. Ale epka "Upon Promeathean Shores" nie jest zła można posłuchać:-)
BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

19-04-2006, 22:36

Maria, przepisałeś to z jakiegoś durnego zina internetowego, prowadzonego przez paczkę kolegów z gimnazjum ?
Awatar użytkownika
COFFIN

19-04-2006, 22:48

[quote][i]Wysłane przez boroowa[/i]
Jestem równiez w posiadaniu niezwykle mrocznego videoclipu, na której członki tej mrocznej blackmetalowej, nie bójmy się powiedzieć, KULTOWEJ hordy biegają po stumilowym lesie w poszukiwaniu czarnych jagód i jeszcze czarniejszych jeżyn i wrzucają je do pogańskiego, praceltyckiego wiklinowego koszyka. Na kolana [/quote]
Nie ma co się oszukiwać, to najlepsze video w historii black metalu, zaraz po Ancient oczywiście, o ja pierdolę...
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

19-04-2006, 22:56

taaa, clip rzeczywiście był mocny. najlepsza była scena jak wyłaniali się zza żywopłotu:) ale czego się spodziewać od przysięgi złożonej staremu drzewu...
Awatar użytkownika
COFFIN

19-04-2006, 23:02

[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
taaa, clip rzeczywiście był mocny. [/quote]
Jak cały ten "zespół"...
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

19-04-2006, 23:09

kurwa, kurwa...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

19-04-2006, 23:11

maria, daj mi kontakt do swojego dilera ;]
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Skaut

20-04-2006, 01:01

Wyczuwam tutaj jakiś spisek, a może to "artykul" sponsorowany?
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

20-04-2006, 01:19

Grałem w tym zespole. Byłem jego członkiem. Musicie wiedzieć, że nie było nam łatwo. Środowisko (również naturalne) - przeciwko nam, fani się zbiesili, a koronki drożały. Siekierę miałem jeno starą na trzonku sękatym i kumpel mi zdjęcie poczynił jakem się ślinił do niej jak głupi do sera. "Ke sera sera" - powiadał. Rację miał On. Zali wżdy onegdaj to było jakeśmy pod posępnym czerepu nieboskłonem przysięgę szatańską złożyli, że ni On, ni ja nie złożym grabiów do pakamery pókim dobry? A zakusy czyniono. Nie raz i nie dwa, wątpiących mym tępym ostrzem tępiłem niczym mrówkojad termity w kopcach prasłowiańskich het(!), tam aże w Biskupina cieniu zalegających watahami całemi wilczej ordzie only liczebnością dorównujących. Niedźwiedzi sto na śniadanie wcinałem, a drzewa służyły mi za wykałaczki, aż dostałem dotkliwej sraczki. Nietęgi grymas mój uchwycił obiektyw druha mego spolegliwego, i na demie naszym pierwszym umieszczon, poklasku taniego mi przysporzywszczon, stał się on ambasadorem myśli naszej twórczej, rzec by można, wśród motłochu podburzonego, nieoświeconego, w trójcy jedynego. Trzech fanów bowiem materiał ten nam zjednał: Lecha, Czecha i Rusa co czynił zakusa. Zdrajca to był bowiem, ucięło mu jajca. Dalej nie pamiętam, gdyż mię zmogło.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Wieczor
zaczyna szaleć

20-04-2006, 08:09

Dla mnie ten zespol to parodia westernu. Nie tknąłbym tego gowna kijem z 2 metrów. Syf, syf i jeszcze raz syf. A teledysk to juz w ogole mistrzostwo swiata :)
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

20-04-2006, 09:08

mój boże ;)
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

20-04-2006, 09:17

[quote][i]Wysłane przez Wieczor[/i]
Dla mnie ten zespol to parodia westernu. Nie tknąłbym tego gowna kijem z 2 metrów. Syf, syf i jeszcze raz syf. A teledysk to juz w ogole mistrzostwo swiata :) [/quote]

W rzeczy samej!

[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
mój boże ;) [/quote]

Też racja!
Awatar użytkownika
JOYLESS
zaczyna szaleć

20-04-2006, 10:02

[quote][i]Wysłane przez COFFIN[/i]
Jestem równiez w posiadaniu niezwykle mrocznego videoclipu, na której członki tej mrocznej blackmetalowej, nie bójmy się powiedzieć, KULTOWEJ hordy biegają po stumilowym lesie w poszukiwaniu czarnych jagód i jeszcze czarniejszych jeżyn i wrzucają je do pogańskiego, praceltyckiego wiklinowego koszyka. Na kolana [/quote]
Nie ma co się oszukiwać, to najlepsze video w historii black metalu, zaraz po Ancient oczywiście, o ja pierdolę... [/quote]

Nie widziales video Maniac Butcher, heretyku ;)

Za robienie takiego czegos z BM powinna byc komora gazowa tudziez kula w potylice. Najbardziej zastanawiajacy w tym wszystkim jest fakt, ze ktos caly czas inwestuje w ten zespol kase! Przeciez to jest dno na kazdej mozliwej plaszczyznie, nawet czysto komercyjnej.
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

20-04-2006, 10:53

czy członkowei zespołu popijają te czarne dary stumilopwego lasu czarną wrocławską herbatą?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

20-04-2006, 11:11

[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
czy członkowei zespołu popijają te czarne dary stumilopwego lasu czarną wrocławską herbatą? [/quote]
Zdradzają konotacje z lobby filatelistycznym.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

20-04-2006, 11:14

chcesz powiedzieć, że szykują wydanie zestawu znaczków z Kubusiem Puchatkiem?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

20-04-2006, 11:48

[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
[/quote]
Jakieś szczegóły? Wszak okładka jednej z płyt MB przedstawia groźnych wojowników na koniach, z tak powklejanymi facjatami członków tejże hordy, ze głowy są kilkukrotnie większe niż standardowo:)
Przypomina mi się radosna twórczość Warraha - zdjęcie z legitymacji szkolnej wklejone na fotkę Byrona z Bal-Sagoth
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
JOYLESS
zaczyna szaleć

20-04-2006, 13:07

[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
[/quote]
Jakieś szczegóły?[/quote]

Ojej. to trzeba zobaczyc. Trudno to opisac, ale np. dwoch typow stoi prze zamkiem - jeden dzierzy w rece topor i jednostajnie nim machajac krzyczy, drugi udaje, ze gra na gitarze, ktorej nawet nie ma w rekach (rusza reka tak jakby uderzal w struny) i macha glowa.
ODPOWIEDZ