Ale ogólnie żenada i upadek, król jest nagi.
Natomiast pięknie objawiła się lojalność zealoty wiplera, rzucił się na ratunek kaczuszce niczym prawiczek chcacy zaimponować swojej nastoletniej miłości . Cudowne uczucie tam się zawiązuje

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Konfedepisowkie pizdy coś nienajlepszy dzień dziś mają, aż się wszystkie pochowały z tego wszystkiego
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Po zdjęciu to zaryzykuję stwierdzenie, że chory, ale zaraz pewnie ktoś wyskoczy z hipotezą, że to retusz i fotoszop.trup pisze:Do meritum: To chory ten ziobro, czy symuluje?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Np. czy z faktu, że ktoś jest co 2-3 tygodnie w mswia można wyciągnąć wniosek, że jest umierający? Jak się podepnie pod to, kto się nim tam zajmuje, można wyciągnąć wniosek, że uchu!, grubo!. Tyle, że jak się zobaczy, w karty med., zapozna się z charakterem programu/ jego specyfiką, wyczyta, że to przesiewowe, randomizacyjne, czy po leki, bo w programie, to się dopiero rysuje pełen obraz. To tak na bazie moich aktualnych doświadczeń. Z faktu, że masz robione np. echo takie 120 klatkowe, też ktoś z boku, mógłby wyciągać jakieś wnioski, i znów, jak nie spojrzysz do karty, to uja wiesz. Chcę przez to powiedzieć, że po śmierci pani profesor z Lublina, po zbliżającym się stawiennictwie przed komisją, ma miejsce upublicznianie zdjęcia, a którym widzimy, wenflon, aparaturę podpiętą po bez wątpieniu zabiegu. Jakim?* Tego już nie wiemy. Koicydencja znakomita, budująca narrację. Mnie też nie ruszą z taką 3 teką medyczną, tam gdzie by pewnie można by było, ale czy umieram? Niby szanse duże, że niby szybciej, niż znakomita większość w moim wieku, ale ...
Ja tam GW w łapach nie miałem od +/- 20 lat. Wcześniej to raczej po lewicy jechali. Coś się zmieniło czy tak oceniasz, bo nie kochają PISu i Konfy?Jimmy Boyle pisze: ↑14-03-2024, 19:44Rozumiem towarzyszu, Trybuna Ludu to to nie jest, ale... mimo wszystko po linii![]()
KMWTW. Ładne rozwadnianko, właśnie takiego się spodziewałem.
Tak to się czasami życie układa. Gdybyś napisał taki scenariusz, nikt nie wyłożyłby pieniędzy na ekranizację.
Nie, nie doczekasz, bo i tak byś tego - z całym szacunkiem - nie ogarnął, Panie Kolego, a poza tym wg KEL nie mogę.
Tak, z grubsza jestem w stanie na podstawie obserwacji i doświadczeń własnych.Bo jak rozumiem z takiej odległości, przy takim skadrowaniu, jesteś w stanie, nie pracując - jak rozumiem na onkologii - na podstawie zdjęcia orzec, że jest chory. Ja nie jestem w stanie ani, że chory, ani, że zdrowy.
Czyli teraz to niestosowne?Pytać, czy z tego wyjdzie, nie będę, bo to niestosowne, choć jak czytam, już go niektórzy uśmiercili.
A, czyli powtarzany moje spekulacje, dot. komisji, tam ze znakiem zapytania, a tu już z pewnikiem. Spoko.Sybir pisze: ↑16-03-2024, 17:15Jak już napisałem, kmwtw - i tyle musi Ci wystarczyć, ale pewnie wiesz lepiej.
Pewną wskazówkę w tej sprawie stanowi to, że ZZZ w dalszym ciągu nie został wezwany na świadka przez żadną komisję, która zapowiadała jego przesłuchanie. Zadziwiający brak konsekwencji zważywszy na to, że zawezwany został już nawet JK.