POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

11-06-2024, 15:47

Hatefire pisze:
11-06-2024, 14:58
trup pisze:
11-06-2024, 14:54
Bo ja wiem... a potępiasz?
Kim jest dla Ciebie Putin?
Serio tyle razy wypowiadałem się na ten temat, choćby w temacie na temat Ukrainy, że nie widzę powodu, żeby powtarzać, bo ktoś z powodu pierdolca, w związku z polityczną polską bieżączką ma jakieś wątpliwości. Ale dam ci koło ratunkowe. Na temat tzw "cywilizacji rosyjskiej" mam zdanie mniej więcej takie jak Karol Marks.
Kim jest dla Ciebie putin?
Nie "Karol Marks", nie "cywilizacja rosyjska".... tylko putin
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

11-06-2024, 15:58

trup, meczysz bule zwyczajnie
Wzburzony Obserwator
zaczyna szaleć

11-06-2024, 16:10

nagrobek pisze:
11-06-2024, 15:58
trup, meczysz bule zwyczajnie
Dlaczego? bo ośmielił się napisać, że Donald maladiec? Ja się zgadzam z kol. Trupem. Donald maladiec!
Mam prawo reagować.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

11-06-2024, 16:21

Myślałem, że to oczywiste.

Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

11-06-2024, 16:28

To bylby fajny temat: "Kim jest dla ciebie putin?"
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Sybir

11-06-2024, 16:36

Koniecznie z sondą.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

11-06-2024, 16:55

Putin to wspaniały człowiek dbający o swoich.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Hatefire

11-06-2024, 17:17

Ktoś kiedyś na necie zrobił dobre porównanie Putina do rodziny Soprano. Mają rentę po zmarłym wujku (Sojuz-dawna mafia), niemniej obecnie rezydują w obskurnym klubie nocnym i non stop boją się, że ktoś ich sprzątnie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

11-06-2024, 17:25

ozob pisze:
Dba też o zwierzęta, uczy żurawie latać.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

11-06-2024, 17:57

Putin to zbrodniarz wojenny, który powinien zostać osądzony, a następnie powieszony.
dobry kościół to kościół spalony
Wzburzony Obserwator
zaczyna szaleć

11-06-2024, 18:12

dzik pisze:
11-06-2024, 17:57
Putin to zbrodniarz wojenny, który powinien zostać osądzony, a następnie powieszony.
A gdyby sąd orzekł, że była awaria nagłośnienia i źli bojarzy a car dobry? I w ogóle to jesteś Pan, panie Paljak za karą śmierci, czyli na pewno przeciwko LGBT, przeciwko owadom i palisz śmieciami, bo niemożliwym jest rozłączność poglądów, poglądy się bierze w pakiecie, 3+1 z aplikacją Biedronki. W ogóle, to ogłaszam: kto się tu nie wpisze słowami DONALD MALADIEC ten ruski troll. Ja tak napisałem, więc wszystkich to obowiązuje i nie ma przebacz!
Mam prawo reagować.
olgims
weteran forumowych bitew

11-06-2024, 18:16

mistrzsardu pisze:
11-06-2024, 17:25
ozob pisze:
Dba też o zwierzęta, uczy żurawie latać.
No widać właśnie, bo dwa ruskie pieski pierwsze się rzuciły do chwalenia swojego pana.
Często was drapie za uszkiem wasz kremlowski karzeł? Umiecie podać łapę? A zaszczekac po rusku?
Dajcie głos kochane pudle fjutina?
Tylko po rusku.
:)
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Hatefire

11-06-2024, 18:21

Wzburzony Obserwator pisze:
W ogóle, to ogłaszam: kto się tu nie wpisze słowami DONALD MALADIEC ten ruski troll. Ja tak napisałem, więc wszystkich to obowiązuje i nie ma przebacz!
W ogóle to ty sobie możesz ogłosić cokolwiek. Tylko nikt nie zwróci na to uwagi 😆 Jakbym ja coś wszem i wobec ogłosił, w ten sposób, oczywiście i słusznie każdy miałby to w dupie. Tylko nie mam tak nasrane we łbie, żeby takie ogłoszenia robić.
Ostatnio zmieniony 11-06-2024, 18:25 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Wzburzony Obserwator
zaczyna szaleć

11-06-2024, 18:23

Hatefire pisze:
11-06-2024, 18:21
W ogóle, to ogłaszam: kto się tu nie wpisze słowami DONALD MALADIEC ten ruski troll. Ja tak napisałem, więc wszystkich to obowiązuje i nie ma przebacz!
W ogóle to ty sobie możesz ogłosić cokolwiek. Tylko nikt nie zwróci na to uwagi 😆
Nie zmieniaj tematu! To jest właśnie wasze typowe mącenie, odwracanie kota ogonem. Donald maladiec czy nie?
Mam prawo reagować.
Awatar użytkownika
frankmullen
postuje jak opętany!

11-06-2024, 18:26

olgims pisze:
11-06-2024, 10:13
frankmullen pisze:
10-06-2024, 20:20
olgims pisze:
10-06-2024, 19:41

no zastanówmy się - pewnie te, które są pro-unijne?
Czy może te partie, które jak Grigorij szczęść boże powiedział - do Brukseli nadciąga Mordor - wprost chcą dezintegracji unii?
Hmm, ciekawe komu może zależeć na naprawie Unii w obliczu obecnych zagrożeń ekonomicznych/srodowiskowych, społecznych i militarnych bardziej?
No nie wiem... może jakby mi to ksiądz narysował chujem na ołtarzu to bym zrozumiał.
Natomiast moje przemyślenia powyborcze - są w tym kraju podludzie (tzw bezmózgie bydło), którzy oddali swój głos na obajtkow kaminskich i wonsikow - to jest kurwa hańba i brak godności, a nie fakt tego, że nie będziesz mógł pierdziec w korku swoim 25letnim dieslem.
I tu właśnie się kompletnie rozmijamy. Te wszystkie "pro-unijne" partie w Polsce nie robią ani nie mówią niczego, co by miało spowodować, że Unia zejdzie z samobójczego kursu. Nie widzę żadnej refleksji nad tym co idzie nie tak. Proponuję jeszcze więcej dyskusji o tym ile mamy płci, więcej wrzutek typu "jedzmy robaki zamiast schabowego", więcej absurdalnych zakazów, jeszcze więcej filmów typu "Zielona granica" i litowania się nad biednymi migrantami. Na pewno te wszystkie znienawidzone przez ciebie kacapskie twory stracą poparcie. Gwarantuję!
A to, że ludzie głosowali na takie kreatury jak Kamiński czy Wąsik, to hańba i przyczynek do tego, że moja mizantropia rośnie codziennie w tempie geometrycznym.
Aha... I jeszcze jedno. Być może dla ciebie kwestia wyboru tych debili i im podobnych jest kwestią najważniejszą, ale musisz, albo choć powinieneś zrozumieć, że dla wielu innych ważniejsze jest to, czy i czym będą mogli ogrzać swoją chałupę, albo czy będą mieli czym dojechać do pracy. Ludzie mają różne priorytety, you know?
czyli problemem jest liczba płci, jedzenie robaków, film zielona granica i "inne zakazy", którymi miejmy nadzieję, zajmą się kacapskie twory w europarlamencie. Tak to ma faktycznie sens. Dobrze, że dla ciebie najważniejsze nie jest czym ludzie będą jeździć do pracy i czym w piecu palić, tylko jak będą na siebie mówiły dziewczynki w różowych włosach. Pewnie pedały razem z imigrantami wchodzą ci już do wanny. Proponuję wizytę u lokalnego egzorcysty, żeby odpędzić zmory unii z tej ziemi!
Sorry kurwa ale tych bredni zastraszonych zła unia misiów już się nie da traktować poważnie. Chcesz sobie Franke wierzyć w te kacapskie bzdury to wierz i się bój, kto ci kurwa broni? Ale nie dziw się, że ktoś może ci to wytknąć.
Natomiast będzmy konkretni -
Ile zjadłeś w tym roku robaków? Kto kazał ci je jeść? Czy chociaż były atestowane?
Ile Franke masz teraz płci? Unia uchwaliła ci jakaś nowa? Od jutra przestaniesz mieć pindola? Sam będziesz sobie musiał uciąć czy będą jakieś ambulatoria amputacyjne? Podobnie jak ty, wszędzie natykam się na unijne zakazy, normalnie wyjść z chaty nie można bo mnie już komisarz z miernikiem goni. Ile razy widziałeś te zieloną granicę? Ja np ani razu bo mnie chuja obchodzą obdartusy na granicy - są służby, które mają sobie z tym radzić. Ale widzę, że w środowiskach kato-konserwatywnym Holland tym filmem wywołała jakieś historyczne spustoszenie. Strasznie to zabawne, że fikcja na ekranie może komuś tak namieszać we łbie. No i pytam się czy te obdartusy już ci wchodzą do wanny? Czekają na progu? A nie to tylko jak zwykle żebrzący na remont kościoła proboszcz. Jak masz problem czym będziesz chatę ogrzewał za kilka lat, to może po prostu zajmij się rozwiązaniem a nie plakaniem bo zła unia. Proste jak jebanie. Chyba, że po prostu lubisz się bać i płakać i taki twój urok.
Powiem, że jestem zaskoczony. Ilość debilizmów, przeinaczeń, kompletnego niezrozumienia tego co napisałem przeszła moje najśmielsze przypuszczenia. A już zarzucanie mi, że jestem ruskim trollem jest jakimś totalnym kuriozum. Zakładam więc, że byłeś albo napruty kiedy pisałeś swoje wypociny, albo nie czytałeś tego co ja napisałem w ogóle. Prostowanie tego wszystkiego zajęłoby mi pewnie z godzinę lub więcej, ale już nie mam na to ochoty. W sumie to nawet nieważne.

Zamykam swój profil i znikam z tego forum. Podobnie jak niedawno zrobił jeden z moich najlepszych kolegów. On też już nie miał ochoty użerać się z internetowymi hejterami i ludźmi, dla których chlebem powszednim i pożywką jest gnojenie innych i obrzucanie ich gównem. Za stary jestem już na to.

Brakować mi będzie jedynie wpisów kol. Nasuma, którego pasja do brutalnej muzyki była zawsze mocno zaraźliwa i czytało się jego wpisy z ogromną radością. Będę musiał zrekompensować sobie także jakoś brak wpisów kol. Żułka, który trzymał zawsze rękę na pulsie jeśli chodzi o nowości i zajawki koncertowe. Pozdrawiam także kol. Asterixa przy okazji.

Au revoir.
Awatar użytkownika
Hatefire

11-06-2024, 18:27

Nie zmieniaj tematu! To jest właśnie wasze typowe mącenie, odwracanie kota ogonem. Donald maladiec czy nie?
Nie wiem co to maladiec. Pisz po polsku nie rosyjsku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Wzburzony Obserwator
zaczyna szaleć

11-06-2024, 18:33

Hatefire pisze:
11-06-2024, 18:27
Nie wiem co to maladiec. Mnie w przeciwieństwie do Ciebie uczono języków krajów cywilizowanych, nie tych środkowo-azjatyckich.
Tak, tak. Wyszło szydło z worka. Skoro jesteś nieukiem, to napisz chociaż: DONALD FORTIS, a załatwię dla ciebie i twoich nieodległą gubernię, jak już nasi... tfu, ruscy wejdą.
Mam prawo reagować.
Awatar użytkownika
Hatefire

11-06-2024, 18:40

Tak, tak. Wyszło szydło z worka. Skoro jesteś nieukiem, to napisz chociaż: DONALD FORTIS, a załatwię dla ciebie i twoich nieodległą gubernię, jak już nasi... tfu, ruscy wejdą.
Akurat łaciny mnie na studiach uczyli, więc nie podskakuj.

Na marginesie twórczość braci Strugackich zaliczyłbym do dzieł formacyjnych dla mnie. Zaryzowałbym twierdzenie, że akurat przeczytałem więcej literatury rosyjskiej, niż ty. Tylko, że ja właśnie czytałem książki, a ty co najwyżej prorosyjskie twitty.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Wzburzony Obserwator
zaczyna szaleć

11-06-2024, 18:48

Hatefire pisze:
11-06-2024, 18:40
Akurat łaciny mnie na studiach uczyli, więc nie podskakuj.

Na marginesie twórczość braci Strugackich zaliczyłbym do dzieł formacyjnych dla mnie. Zaryzowałbym twierdzenie, że akurat przeczytałem więcej literatury rosyjskiej, niż ty. Tylko, że ja właśnie czytałem książki, a ty co najwyżej prorosyjskie twitty.
Panie Paljak, ja nieuczony. Jak Pan umiecie po łacińsku, to tym lepiej. Napisz Pan dla milionów radiosłuchaczy: DONALD FORTIS. Nie wypieraj się go po raz trzeci, nim kur zapieje.
Mam prawo reagować.
Awatar użytkownika
Hatefire

11-06-2024, 18:52

Co ty w ogóle pierdolisz 😆
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ