POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- zaczyna szaleć
Re: POlitykowanie
Mam prawo reagować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Przemyśl jeszcze, to jest jakiś koras który prowadzi swoją świętą krucjatę, nie ma już nikogo, kogo by razem z asceticiem nie nazwala ruskim trollem. Trzeba tylko zapamiętać, żeby akurat z nimi nie wdawać się w żadne dyskusje światopoglądowe, bo natychmiast się przełączają na tryb wrzut osobistych i nieudolnych prób psychologizowania. Z pozostałymi da się w większości gadać normalnie.frankmullen pisze: ↑11-06-2024, 18:26Zamykam swój profil i znikam z tego forum. Podobnie jak niedawno zrobił jeden z moich najlepszych kolegów. On też już nie miał ochoty użerać się z internetowymi hejterami i ludźmi, dla których chlebem powszednim i pożywką jest gnojenie innych i obrzucanie ich gównem. Za stary jestem już na to.
Brakować mi będzie jedynie wpisów kol. Nasuma, którego pasja do brutalnej muzyki była zawsze mocno zaraźliwa i czytało się jego wpisy z ogromną radością. Będę musiał zrekompensować sobie także jakoś brak wpisów kol. Żułka, który trzymał zawsze rękę na pulsie jeśli chodzi o nowości i zajawki koncertowe. Pozdrawiam także kol. Asterixa przy okazji.
Au revoir.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
słuchaj Karkasa, jest dziwny ale dobrze gada 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ozob
- zahartowany metalizator
Ludzie mają dość wyzywania od ruskich onuc, agentów a wcześniej szurow?
Zero zaskoczenia. (:
Zero zaskoczenia. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nagrobek
synek, ty akurat na temat wyzywania i obelg mógłbyś nie zabierać głosu
- ozob
Ja sypie akurat kurwami, po męsku. Zdarza się, ale tylko w odpowiedzi na kierowane do mnie inwektywy ze strony forumowego lewactwa/robactwa. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- dzik
Nie jesteś zbyt zabawny. ZiewWzburzony Obserwator pisze: ↑11-06-2024, 18:12A gdyby sąd orzekł, że była awaria nagłośnienia i źli bojarzy a car dobry? I w ogóle to jesteś Pan, panie Paljak za karą śmierci, czyli na pewno przeciwko LGBT, przeciwko owadom i palisz śmieciami, bo niemożliwym jest rozłączność poglądów, poglądy się bierze w pakiecie, 3+1 z aplikacją Biedronki. W ogóle, to ogłaszam: kto się tu nie wpisze słowami DONALD MALADIEC ten ruski troll. Ja tak napisałem, więc wszystkich to obowiązuje i nie ma przebacz!
dobry kościół to kościół spalony
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
No, Loża 2.0. Rzygdzik pisze: ↑11-06-2024, 20:54Nie jesteś zbyt zabawny. ZiewWzburzony Obserwator pisze: ↑11-06-2024, 18:12A gdyby sąd orzekł, że była awaria nagłośnienia i źli bojarzy a car dobry? I w ogóle to jesteś Pan, panie Paljak za karą śmierci, czyli na pewno przeciwko LGBT, przeciwko owadom i palisz śmieciami, bo niemożliwym jest rozłączność poglądów, poglądy się bierze w pakiecie, 3+1 z aplikacją Biedronki. W ogóle, to ogłaszam: kto się tu nie wpisze słowami DONALD MALADIEC ten ruski troll. Ja tak napisałem, więc wszystkich to obowiązuje i nie ma przebacz!
-
- zaczyna szaleć
Aha. I wszystko jasne. Wiadomo, skąd czerpiesz informacje i kto Cię uczy łączyć kropki…dzik pisze: ↑11-06-2024, 20:54Nie jesteś zbyt zabawny. ZiewWzburzony Obserwator pisze: ↑11-06-2024, 18:12A gdyby sąd orzekł, że była awaria nagłośnienia i źli bojarzy a car dobry? I w ogóle to jesteś Pan, panie Paljak za karą śmierci, czyli na pewno przeciwko LGBT, przeciwko owadom i palisz śmieciami, bo niemożliwym jest rozłączność poglądów, poglądy się bierze w pakiecie, 3+1 z aplikacją Biedronki. W ogóle, to ogłaszam: kto się tu nie wpisze słowami DONALD MALADIEC ten ruski troll. Ja tak napisałem, więc wszystkich to obowiązuje i nie ma przebacz!
Mam prawo reagować.
- Triceratops
Dodac warto, ze to zapiekly antyszczepionkowiec o czym pewnie zapomnial wspomniec towarzyszowi aszczepixowiŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-06-2024, 19:59Przemyśl jeszcze, to jest jakiś koras który prowadzi swoją świętą krucjatę, nie ma już nikogo, kogo by razem z asceticiem nie nazwala ruskim trollem. Trzeba tylko zapamiętać, żeby akurat z nimi nie wdawać się w żadne dyskusje światopoglądowe, bo natychmiast się przełączają na tryb wrzut osobistych i nieudolnych prób psychologizowania. Z pozostałymi da się w większości gadać normalnie.frankmullen pisze: ↑11-06-2024, 18:26Zamykam swój profil i znikam z tego forum. Podobnie jak niedawno zrobił jeden z moich najlepszych kolegów. On też już nie miał ochoty użerać się z internetowymi hejterami i ludźmi, dla których chlebem powszednim i pożywką jest gnojenie innych i obrzucanie ich gównem. Za stary jestem już na to.
Brakować mi będzie jedynie wpisów kol. Nasuma, którego pasja do brutalnej muzyki była zawsze mocno zaraźliwa i czytało się jego wpisy z ogromną radością. Będę musiał zrekompensować sobie także jakoś brak wpisów kol. Żułka, który trzymał zawsze rękę na pulsie jeśli chodzi o nowości i zajawki koncertowe. Pozdrawiam także kol. Asterixa przy okazji.
Au revoir.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Twój wybór. Nie wiem czy wziąłeś pod uwagę, że jak w każdej społeczności, są tu osoby chore psychiczne i zaburzone.frankmullen pisze: ↑11-06-2024, 18:26Powiem, że jestem zaskoczony. Ilość debilizmów, przeinaczeń, kompletnego niezrozumienia tego co napisałem przeszła moje najśmielsze przypuszczenia. A już zarzucanie mi, że jestem ruskim trollem jest jakimś totalnym kuriozum. Zakładam więc, że byłeś albo napruty kiedy pisałeś swoje wypociny, albo nie czytałeś tego co ja napisałem w ogóle. Prostowanie tego wszystkiego zajęłoby mi pewnie z godzinę lub więcej, ale już nie mam na to ochoty. W sumie to nawet nieważne.
Zamykam swój profil i znikam z tego forum. Podobnie jak niedawno zrobił jeden z moich najlepszych kolegów. On też już nie miał ochoty użerać się z internetowymi hejterami i ludźmi, dla których chlebem powszednim i pożywką jest gnojenie innych i obrzucanie ich gównem. Za stary jestem już na to.
Au revoir.
Wystarczy nie reagować i wtedy forume daje radę.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
mistrzsardu pisze: ↑11-06-2024, 22:22Twój wybór. Nie wiem czy wziąłeś pod uwagę, że jak w każdej społeczności, są tu osoby chore psychiczne i zaburzone.
Wystarczy nie reagować i wtedy forume daje radę.

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- trup
To takie proste, prawda?
Ale niektorym jakoś nie przechodzi to przez gardło.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- weteran forumowych bitew
o kurwa jaka histeria. Typie, pierdolisz farmazony na publicznym forum i się dziwisz, że ci ktoś brak logiki wytknął. A później płacz i histeria jak u nastolatki. A nadal nie odpowiedziałeś na parę prostych pytań - ile tych robaków kazała ci unia zjeść i kiedy będą ci kazali zmienić imię na Franczeska, tylko powtarzasz jak głupi, bzdury które nakręca choćby tutaj paru ruskich trolli. I jeszcze ta teatralna implozja na koniec, komedia. Oczywiście na ratunek ucisnionemu ruszyla standardowa ekipa od odchudzania i katolickich postów. Jakie to przewidywalne.frankmullen pisze: ↑11-06-2024, 18:26Powiem, że jestem zaskoczony. Ilość debilizmów, przeinaczeń, kompletnego niezrozumienia tego co napisałem przeszła moje najśmielsze przypuszczenia. A już zarzucanie mi, że jestem ruskim trollem jest jakimś totalnym kuriozum. Zakładam więc, że byłeś albo napruty kiedy pisałeś swoje wypociny, albo nie czytałeś tego co ja napisałem w ogóle. Prostowanie tego wszystkiego zajęłoby mi pewnie z godzinę lub więcej, ale już nie mam na to ochoty. W sumie to nawet nieważne.olgims pisze: ↑11-06-2024, 10:13czyli problemem jest liczba płci, jedzenie robaków, film zielona granica i "inne zakazy", którymi miejmy nadzieję, zajmą się kacapskie twory w europarlamencie. Tak to ma faktycznie sens. Dobrze, że dla ciebie najważniejsze nie jest czym ludzie będą jeździć do pracy i czym w piecu palić, tylko jak będą na siebie mówiły dziewczynki w różowych włosach. Pewnie pedały razem z imigrantami wchodzą ci już do wanny. Proponuję wizytę u lokalnego egzorcysty, żeby odpędzić zmory unii z tej ziemi!frankmullen pisze: ↑10-06-2024, 20:20
I tu właśnie się kompletnie rozmijamy. Te wszystkie "pro-unijne" partie w Polsce nie robią ani nie mówią niczego, co by miało spowodować, że Unia zejdzie z samobójczego kursu. Nie widzę żadnej refleksji nad tym co idzie nie tak. Proponuję jeszcze więcej dyskusji o tym ile mamy płci, więcej wrzutek typu "jedzmy robaki zamiast schabowego", więcej absurdalnych zakazów, jeszcze więcej filmów typu "Zielona granica" i litowania się nad biednymi migrantami. Na pewno te wszystkie znienawidzone przez ciebie kacapskie twory stracą poparcie. Gwarantuję!
A to, że ludzie głosowali na takie kreatury jak Kamiński czy Wąsik, to hańba i przyczynek do tego, że moja mizantropia rośnie codziennie w tempie geometrycznym.
Aha... I jeszcze jedno. Być może dla ciebie kwestia wyboru tych debili i im podobnych jest kwestią najważniejszą, ale musisz, albo choć powinieneś zrozumieć, że dla wielu innych ważniejsze jest to, czy i czym będą mogli ogrzać swoją chałupę, albo czy będą mieli czym dojechać do pracy. Ludzie mają różne priorytety, you know?
Sorry kurwa ale tych bredni zastraszonych zła unia misiów już się nie da traktować poważnie. Chcesz sobie Franke wierzyć w te kacapskie bzdury to wierz i się bój, kto ci kurwa broni? Ale nie dziw się, że ktoś może ci to wytknąć.
Natomiast będzmy konkretni -
Ile zjadłeś w tym roku robaków? Kto kazał ci je jeść? Czy chociaż były atestowane?
Ile Franke masz teraz płci? Unia uchwaliła ci jakaś nowa? Od jutra przestaniesz mieć pindola? Sam będziesz sobie musiał uciąć czy będą jakieś ambulatoria amputacyjne? Podobnie jak ty, wszędzie natykam się na unijne zakazy, normalnie wyjść z chaty nie można bo mnie już komisarz z miernikiem goni. Ile razy widziałeś te zieloną granicę? Ja np ani razu bo mnie chuja obchodzą obdartusy na granicy - są służby, które mają sobie z tym radzić. Ale widzę, że w środowiskach kato-konserwatywnym Holland tym filmem wywołała jakieś historyczne spustoszenie. Strasznie to zabawne, że fikcja na ekranie może komuś tak namieszać we łbie. No i pytam się czy te obdartusy już ci wchodzą do wanny? Czekają na progu? A nie to tylko jak zwykle żebrzący na remont kościoła proboszcz. Jak masz problem czym będziesz chatę ogrzewał za kilka lat, to może po prostu zajmij się rozwiązaniem a nie plakaniem bo zła unia. Proste jak jebanie. Chyba, że po prostu lubisz się bać i płakać i taki twój urok.
Zamykam swój profil i znikam z tego forum. Podobnie jak niedawno zrobił jeden z moich najlepszych kolegów. On też już nie miał ochoty użerać się z internetowymi hejterami i ludźmi, dla których chlebem powszednim i pożywką jest gnojenie innych i obrzucanie ich gównem. Za stary jestem już na to.
Au revoir.

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Hellion
- w mackach Zła
Na forum sami znawcy stosunków międzynarodowych i polityki, sztuki, odżywiania, wojskowości, prawa, ekonomi, inzynieri dźwięku i chuj wie czego jeszcze.
Marnujecie czas na forum dla metaluchow.
Ziew.
Marnujecie czas na forum dla metaluchow.
Ziew.
- ozob
Od dawna twierdzę, że olgims/Ascetic, to rak jelita grubego tego forume. Przez tego pojeba ludzi będzie ubywać.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Co prawda zawsze byłem marny w rozpoznawaniu multikont, ale skłaniałbym się raczej ku temu, że olgims to nicram. Ten sam supersprytny sposób tworzenia nicka przez inwersje liter i tak samo głęboko skrywana inteligencja za wręcz kompulsywną potrzebą obrażania ludzi, którzy mają inne zdanie.
Guilty of being right
-
- weteran forumowych bitew
Hej konfederuskie prawiczki, moze złapcie się za rączki i stwórzcie różańcowe kółko obrońców masterfula?
To by dopełniło falę tych żałosnych lamentów, które prezentujecie tu na równi z ruska propaganda i ewidentnymi przejawami upośledzenia umysłowego.
A później wspólne poszczenie i mozecie się jednomyslnie rzucić z klifu. Najlepiej w proteście przeciwko złej unii
To by dopełniło falę tych żałosnych lamentów, które prezentujecie tu na równi z ruska propaganda i ewidentnymi przejawami upośledzenia umysłowego.
A później wspólne poszczenie i mozecie się jednomyslnie rzucić z klifu. Najlepiej w proteście przeciwko złej unii

Seein' me is def not repeated or done twice
- Ascetic
Wiesz, zastanawiam się, czy nie dać im tutaj ustawić sobie tej tablicy korkowej, aby mogli na niej łączyć kroki, przyczepiać wydrukowane kacapskie russkie twitty, snuć opowieści o kowidzie i tym podobnych dezinformacyjnych bzdurach. To jest, robią to, a wolność słowa sprowadza się do tego, co od odejścia nicrama, Drona, Slyda, 535 (w każdym przypadku ten sam powód) i wielu innych, ma miejsce w wykonaniu jednego takiego tutaj. Robią to, tylko dziwnym trafem im przeszkadza, jak jakiś taki niefart mieli, że wielu innym przeszkadzała kacapska jazda, jaką tutaj prezentują. Sens tej wypowiedzi jest taki, że podpięli się też tacy, którym kacapowanie nie po drodze. Może już pora aby zobaczyli, a właściwie przypomnieli sobie jak tutaj było przez lata, jak się kolesie rozkręcali. Co Ty na to? Tak głośno myślę, pytam, choć ja akurat mam już jasny punkt widzenia na tę sprawę.olgims pisze: ↑12-06-2024, 12:02Hej konfederuskie prawiczki, moze złapcie się za rączki i stwórzcie różańcowe kółko obrońców masterfula?
A później wspólne poszczenie i mozecie się jednomyslnie rzucić z klifu. Najlepiej w proteście przeciwko złej unii![]()
Psychoterapia implozywna*, niby odcinek 2987662, tutaj, ale jednak nie tak. Ja tam zaraz wrzucę PM do Franka. Może da się przekonać do powrotu. Jestem akurat ciekawy kilku postaw w związku z takim ewentualnie scenariuszem. Użytkownika postawę zbędę generalnie, rozbierać na części pierwsze nie będę (korci), choć po prawdzie zupełnie jest ona dla mnie zaskakująca/ niezrozumiała/ chyba jednak za bardzo emocjonalna (ale wiadomo, każdy miewa różne okienka emocjonalne. Może akurat to był jedne z tych a nie innych momentów, na takie a nie inne decyzje. Może odwoływalne.

Są tutaj tacy też którzy psychologizują, coś tam łapią po krawędziach. Troszkę gorzej, że im się wydaje, że rozumieją w znacznym stopniu o czym nabijają. Jeszcze gorzej, jak wyrywają się do obsługi zwrotnicy. To się kończy zawsze tak samo. Choć owszem u nich to jakby dłużej schodzi. To ich tylko dotyka/ dotknie, owszem. Jednakże żeby nie uciekło, można się w wolnej chwili temu przyjrzeć, oczywiście jak ktoś psychologizuje.
Kolejna sprawa. Shaming, dezawuacje, czy zbliżone działania, do niedawna przypisane do trolliszczy forumowych. Wczoraj i dzisiaj ci, którym się wydaje, że są ponad to dołączyli do tej ekipy. Nie żeby zaskakiwało. Tyle, że do tej pory subtelniej jakoś im to wychodziło.
Ostatnio zmieniony 12-06-2024, 12:37 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro