Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jest.Gram w zasadzie codziennie, do popoludniowej kawy
I moda HD jak ktos lubi, ja wole tradycyjna rozdzielczoscuglak pisze: ↑26-09-2024, 22:10^zamiast testować nowe części wypróbuj fanowskie dodatki do trójki:
- Horn of the Abyss, jeśli chcesz bardzo twórczego rozwinięcia oryginalnej serii
- In the Wake of Gods, jeśli chcesz masę nowości i mocne przebudowanie rozgrywki
Najlepiej po prostu doinstalować sobie Heroes Launcher (https://heroes3wog.net/heroes-launcher-download/), gdzie masz oba i aktualizacje.
W czworce odpowiednio wypasiony commander mogl z kopa zalatwiac cale watahsy smokow.
Ten mod HD jest bardzo porządnie zrobiony. Miałem wątpliwości, ale się przekonałem. Na marginesie HoMM3, to jest dobry przykład jak bardzo liczy się dobry koncept graficzny. Wodotryski i światełka szybko się starzeją jako takie. Jak masz natomiast dobrze zaprojektowaną grafikę, z charakterystycznym przemyślanym stylem, to nawet po ponad 20 latach wygląda to dobrze. Nawet jak widać upływ czasu, to jest to szlachetna patyna, a nie ból i kąpiel oczu.
Prawda, generalnie rzut izometryczny bez udziwnien to piekna rzecz, mozna go remasterowac efektywnie, jak pokazalo Diablo II. Starcraft tez ma ladnego remastera.Hatefire pisze: ↑27-09-2024, 09:08
Ten mod HD jest bardzo porządnie zrobiony. Miałem wątpliwości, ale się przekonałem. Na marginesie HoMM3, to jest dobry przykład jak bardzo liczy się dobry koncept graficzny. Wodotryski i światełka szybko się starzeją jako takie. Jak masz natomiast dobrze zaprojektowaną grafikę, z charakterystycznym przemyślanym stylem, to nawet po ponad 20 latach wygląda to dobrze. Nawet jak widać upływ czasu, to jest to szlachetna patyna, a nie ból i kąpiel oczu.
Mimo wszystko kobita chyba Tobie najmniej potrzebna w Twojej sytuacji. Zawalcz o siebie, masz jeszcze na to czas, młody jesteś. Nie spierdol tego kolego.Bonecrusher pisze: ↑27-09-2024, 12:14Ksz ksz. Odbiór t.ydzień w szpitalu psychiatrycznym, poznałem kobietę życia, wczoraj przebiegłem 5km myśląc tylko o nas, wolności i walce z uzależnieniem. Zaraz idę robić trening
Hails!
Co by nie mówić hota to nie tylko mod, ale też nieoficjalny, darmowy dodatek ze sporą ilością nowej zawartości i usprawnień rozgrywki (w tym przede wszystkim multiplayerem z prawdziwego zdarzenia) w przeciwieństwie do hc będących w jedynie dodatkowymi misjami skleconymi na szybko w edytorze w celu wyciśnięcia ostatnich, możliwych resztek kasy z oryginalnego tytułu. Inna sprawa że granie losowych map na szablonach jak to ma miejsce w hota w przypadku rankedów to faktycznie totalnie odmienna rozgrywka od oryginału - to trochę tak jakby brać udział w zawodach w zupełnie innych dyscyplinach sportowychMass-Turbo pisze: ↑27-09-2024, 11:20HoTA mi się nie podobało. Ani fabuła, ani rozgrywka. Jestem bardzo konserwatywny jeśli chodzi o trójkę. Kilka przyjemnych godzin natomiast zapewniają jak dla mnie wszystkie części Heroes Chronicles.
D2R ma przecież zupełnie nowy silnik graficzny, chyba że chodzi o PD2 które faktycznie wygląda doskonale. Zresztą oryginalne gry również niezgorzej a jedyne czego im w obecnym czasie brakuje to trochę większa rozdzielczość i klatkarz.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-09-2024, 09:32Prawda, generalnie rzut izometryczny bez udziwnien to piekna rzecz, mozna go remasterowac efektywnie, jak pokazalo Diablo II. Starcraft tez ma ladnego remastera.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
To prawda, ale też w czwórce hodowla wypasionego commandera to podstawa gry.Triceratops pisze: ↑27-09-2024, 08:58W czworce odpowiednio wypasiony commander mogl z kopa zalatwiac cale watahsy smokow.
W WOGu zreszta to tez jest (jak sie wlaczy commanderow) ale znacznie to uciekawia gre