Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Jak obchodzicie święta?
BOSTON to ja . Dla lewaków MIAŁEM DWA KONTA . Wesołych Świąt.
-
- postuje jak opętany!
Wilczyca 93 FILM
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trudno uwierzyć w to, że w tych dniach siedzisz sam w domu i nie zasiadasz przy świątecznym stole.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Boston to <<< Ja Latami śmieje śmieje opowiadam . Dobrze Pancient wrócił , Wesołego kota .
-
- postuje jak opętany!
Aktualnie Dissection - Rebith of Dessusion
-
- weteran forumowych bitew
dla mnie dzień jak codzien. przecież nie będę się bawił w te szopkę skoro jej nie uznaje.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
Jeśli to prawda to szanuję.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
- Rejwan
Człowiek kultury
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Triceratops
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Co to za święta bez pratzy.Sybir pisze:U mnie klasycznie - sobota i poniedziałek na wachcie.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Dedykacja od kolegów z rewiru dla kolegi Sybira.
- bartwa
Dwa psy rzuciły się na siebie na kolacji u ciotki. Wstałem, wziąłem krzesło, przypierdoliłem obu i wyjebałem z domu przy aplauzie reszty uczestników. Do końca był spokój.
Z opłatkiem też była dobra akcja. W którymś momencie ciotka nieśmiało zagaiła, że na stole leży opłatek, gdyby ktoś chciał się podzielić. Na około piętnastu uczestników może ze trzech lub czterech skorzystało z zaproszenia i cichcem załatwiło sprawę. A jeszcze rok temu i wcześniej tylko ja i kuzynka wychodziliśmy z pokoju podczas akcji opłatek. Teraz praktycznie było na odwrót. Ależ się czasy zmieniły.
Czas na poranny spacer, który będzie wyjątkowo przyjemny, bo na zewnątrz panuje martwa cisza.
Z opłatkiem też była dobra akcja. W którymś momencie ciotka nieśmiało zagaiła, że na stole leży opłatek, gdyby ktoś chciał się podzielić. Na około piętnastu uczestników może ze trzech lub czterech skorzystało z zaproszenia i cichcem załatwiło sprawę. A jeszcze rok temu i wcześniej tylko ja i kuzynka wychodziliśmy z pokoju podczas akcji opłatek. Teraz praktycznie było na odwrót. Ależ się czasy zmieniły.
Czas na poranny spacer, który będzie wyjątkowo przyjemny, bo na zewnątrz panuje martwa cisza.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- masterful
- Kontakt:
Szrinkflejszyn! Skandal z tym whisky!
Ja mam święta gdzieś, ale inni je obchodzą i robie to nimi. Nie chodzę do kościoła, ale chodzę na pogrzeby i wesela. Nie obchodzę walentynek, ale inni obchodzą i to szanuje.
Wczoraj u rodziny nie-żony super luźna atmosfera. Dziś jade do mojej rodziny. Będzie jakaś spina, pretensja lub cokolwiek. Zaparkuje tam na górce tak, aby od razu startować samochodem z 3-jki i machnąć trasę Puławy - Warszawa w minimalnym czasie.

Ja mam święta gdzieś, ale inni je obchodzą i robie to nimi. Nie chodzę do kościoła, ale chodzę na pogrzeby i wesela. Nie obchodzę walentynek, ale inni obchodzą i to szanuje.
Wczoraj u rodziny nie-żony super luźna atmosfera. Dziś jade do mojej rodziny. Będzie jakaś spina, pretensja lub cokolwiek. Zaparkuje tam na górce tak, aby od razu startować samochodem z 3-jki i machnąć trasę Puławy - Warszawa w minimalnym czasie.

ORTBO
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie no, to nie jest główny cel, ale też nie ma żadnego innego, a to souvlaki było przepyszne, so why not;)
Zadzwoniłem po przyjeździe do rodziny przy stole i życzyłem im smacznego jezusa;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Tropami. Najlepiej.
Borsuka.

Daniela lub sarny. W zależności jakiej wielkości ta sraka pod nogami była.

Bobra. Co widać po torze, resztkach ciągnionych ogonem, czy w oddali wyrąbanym na wpół.

Borsuka.

Daniela lub sarny. W zależności jakiej wielkości ta sraka pod nogami była.

Bobra. Co widać po torze, resztkach ciągnionych ogonem, czy w oddali wyrąbanym na wpół.

Ostatnio zmieniony 25-12-2024, 11:39 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Tak się zastanawiam właśnie czy można jeszcze gdzieś spotkać kolędników? Jest gdzieś jeszcze kultywowany ten obrzęd?
- Ascetic
Oraz liska. Bo mnie się ktoś tu wprdl-ił w wywód.

Goregrindowy lisek ten, raczej se padł, i jest to raczej, co tydzień temu, se właśnie padł. Ewentualnie lokalne zdziczałe psy go dorwały, o ile jest to inny, niż ten co tydzień temu wykitował. Tego świątecznego liska, jakby ktoś pytał, wataha wilków nie dorwała, w ilości 30 sztuk, hehe, bo zostałyby z niego tylko charakterystyczne sraki wilków (nawet jakby go 3 rozbawione wilczki capnęły). Wiadomo, te wpierdolą dokumentnie, a sierść wystaje z czarnego jak diabeł kloca. A, że rozdziobały bo kruki/ wrony (raczej nie), co widać po łbie, to jednak świeże, nie te padnięte tydzień temu, a wilki nie miały z nim przyjemności. Ogon by się nie ostał.

Goregrindowy lisek ten, raczej se padł, i jest to raczej, co tydzień temu, se właśnie padł. Ewentualnie lokalne zdziczałe psy go dorwały, o ile jest to inny, niż ten co tydzień temu wykitował. Tego świątecznego liska, jakby ktoś pytał, wataha wilków nie dorwała, w ilości 30 sztuk, hehe, bo zostałyby z niego tylko charakterystyczne sraki wilków (nawet jakby go 3 rozbawione wilczki capnęły). Wiadomo, te wpierdolą dokumentnie, a sierść wystaje z czarnego jak diabeł kloca. A, że rozdziobały bo kruki/ wrony (raczej nie), co widać po łbie, to jednak świeże, nie te padnięte tydzień temu, a wilki nie miały z nim przyjemności. Ogon by się nie ostał.

Ostatnio zmieniony 25-12-2024, 11:52 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
Poro
- Triceratops
Tsm maja takie dobre cos do picia, uzo czy jakos tak, super smak to maŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-12-2024, 10:42Nie no, to nie jest główny cel, ale też nie ma żadnego innego, a to souvlaki było przepyszne, so why not;)
Zadzwoniłem po przyjeździe do rodziny przy stole i życzyłem im smacznego jezusa;)
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Chciałeś pewnie powiedzieć błogosławionych świąt szczodrych godów przeflancowanych bezczelnie przez katolickiego okupanta na tzw. "boże narodzenie". Bo przecież bardzo szanujesz prawdę i nigdy się jej nie boisz mówić, prawda?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?