Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Jak obchodzicie święta?
BOSTON to ja . Dla lewaków MIAŁEM DWA KONTA . Wesołych Świąt.
-
- postuje jak opętany!
Wilczyca 93 FILM
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trudno uwierzyć w to, że w tych dniach siedzisz sam w domu i nie zasiadasz przy świątecznym stole.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Boston to <<< Ja Latami śmieje śmieje opowiadam . Dobrze Pancient wrócił , Wesołego kota .
-
- postuje jak opętany!
Aktualnie Dissection - Rebith of Dessusion
-
- weteran forumowych bitew
dla mnie dzień jak codzien. przecież nie będę się bawił w te szopkę skoro jej nie uznaje.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
Jeśli to prawda to szanuję.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
- Rejwan
Człowiek kultury
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Triceratops
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Co to za święta bez pratzy.Sybir pisze:U mnie klasycznie - sobota i poniedziałek na wachcie.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Dedykacja od kolegów z rewiru dla kolegi Sybira.
Dwa psy rzuciły się na siebie na kolacji u ciotki. Wstałem, wziąłem krzesło, przypierdoliłem obu i wyjebałem z domu przy aplauzie reszty uczestników. Do końca był spokój.
Z opłatkiem też była dobra akcja. W którymś momencie ciotka nieśmiało zagaiła, że na stole leży opłatek, gdyby ktoś chciał się podzielić. Na około piętnastu uczestników może ze trzech lub czterech skorzystało z zaproszenia i cichcem załatwiło sprawę. A jeszcze rok temu i wcześniej tylko ja i kuzynka wychodziliśmy z pokoju podczas akcji opłatek. Teraz praktycznie było na odwrót. Ależ się czasy zmieniły.
Czas na poranny spacer, który będzie wyjątkowo przyjemny, bo na zewnątrz panuje martwa cisza.
Z opłatkiem też była dobra akcja. W którymś momencie ciotka nieśmiało zagaiła, że na stole leży opłatek, gdyby ktoś chciał się podzielić. Na około piętnastu uczestników może ze trzech lub czterech skorzystało z zaproszenia i cichcem załatwiło sprawę. A jeszcze rok temu i wcześniej tylko ja i kuzynka wychodziliśmy z pokoju podczas akcji opłatek. Teraz praktycznie było na odwrót. Ależ się czasy zmieniły.
Czas na poranny spacer, który będzie wyjątkowo przyjemny, bo na zewnątrz panuje martwa cisza.
- masterful
- Kontakt:
Szrinkflejszyn! Skandal z tym whisky!
Ja mam święta gdzieś, ale inni je obchodzą i robie to nimi. Nie chodzę do kościoła, ale chodzę na pogrzeby i wesela. Nie obchodzę walentynek, ale inni obchodzą i to szanuje.
Wczoraj u rodziny nie-żony super luźna atmosfera. Dziś jade do mojej rodziny. Będzie jakaś spina, pretensja lub cokolwiek. Zaparkuje tam na górce tak, aby od razu startować samochodem z 3-jki i machnąć trasę Puławy - Warszawa w minimalnym czasie.

Ja mam święta gdzieś, ale inni je obchodzą i robie to nimi. Nie chodzę do kościoła, ale chodzę na pogrzeby i wesela. Nie obchodzę walentynek, ale inni obchodzą i to szanuje.
Wczoraj u rodziny nie-żony super luźna atmosfera. Dziś jade do mojej rodziny. Będzie jakaś spina, pretensja lub cokolwiek. Zaparkuje tam na górce tak, aby od razu startować samochodem z 3-jki i machnąć trasę Puławy - Warszawa w minimalnym czasie.

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie no, to nie jest główny cel, ale też nie ma żadnego innego, a to souvlaki było przepyszne, so why not;)
Zadzwoniłem po przyjeździe do rodziny przy stole i życzyłem im smacznego jezusa;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Tropami. Najlepiej.
Borsuka.

Daniela lub sarny. W zależności jakiej wielkości ta sraka pod nogami była.

Bobra. Co widać po torze, resztkach ciągnionych ogonem, czy w oddali wyrąbanym na wpół.

Borsuka.

Daniela lub sarny. W zależności jakiej wielkości ta sraka pod nogami była.

Bobra. Co widać po torze, resztkach ciągnionych ogonem, czy w oddali wyrąbanym na wpół.

Ostatnio zmieniony 25-12-2024, 11:39 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Tak się zastanawiam właśnie czy można jeszcze gdzieś spotkać kolędników? Jest gdzieś jeszcze kultywowany ten obrzęd?
- Ascetic
Oraz liska. Bo mnie się ktoś tu wprdl-ił w wywód.

Goregrindowy lisek ten, raczej se padł, i jest to raczej, co tydzień temu, se właśnie padł. Ewentualnie lokalne zdziczałe psy go dorwały, o ile jest to inny, niż ten co tydzień temu wykitował. Tego świątecznego liska, jakby ktoś pytał, wataha wilków nie dorwała, w ilości 30 sztuk, hehe, bo zostałyby z niego tylko charakterystyczne sraki wilków (nawet jakby go 3 rozbawione wilczki capnęły). Wiadomo, te wpierdolą dokumentnie, a sierść wystaje z czarnego jak diabeł kloca. A, że rozdziobały bo kruki/ wrony (raczej nie), co widać po łbie, to jednak świeże, nie te padnięte tydzień temu, a wilki nie miały z nim przyjemności. Ogon by się nie ostał.

Goregrindowy lisek ten, raczej se padł, i jest to raczej, co tydzień temu, se właśnie padł. Ewentualnie lokalne zdziczałe psy go dorwały, o ile jest to inny, niż ten co tydzień temu wykitował. Tego świątecznego liska, jakby ktoś pytał, wataha wilków nie dorwała, w ilości 30 sztuk, hehe, bo zostałyby z niego tylko charakterystyczne sraki wilków (nawet jakby go 3 rozbawione wilczki capnęły). Wiadomo, te wpierdolą dokumentnie, a sierść wystaje z czarnego jak diabeł kloca. A, że rozdziobały bo kruki/ wrony (raczej nie), co widać po łbie, to jednak świeże, nie te padnięte tydzień temu, a wilki nie miały z nim przyjemności. Ogon by się nie ostał.

Ostatnio zmieniony 25-12-2024, 11:52 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
Poro
- Triceratops
Tsm maja takie dobre cos do picia, uzo czy jakos tak, super smak to maŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-12-2024, 10:42Nie no, to nie jest główny cel, ale też nie ma żadnego innego, a to souvlaki było przepyszne, so why not;)
Zadzwoniłem po przyjeździe do rodziny przy stole i życzyłem im smacznego jezusa;)
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Chciałeś pewnie powiedzieć błogosławionych świąt szczodrych godów przeflancowanych bezczelnie przez katolickiego okupanta na tzw. "boże narodzenie". Bo przecież bardzo szanujesz prawdę i nigdy się jej nie boisz mówić, prawda?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?