PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: PESTILENCE
A ja mam w dupie co tam Mameli se pierdoli. Interesuje mnie muzyka a ta jest niezmiennie bardzo dobra. Podobnie mam z Burzum i pewnie z paroma innymi.
dobry kościół to kościół spalony
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Tutaj pełna zgoda, ale pojawia się następne pytanie: czy wygenerowana przez AI wydrukowana wkładka nadal zasługuje na fetyszyzowanie? Chodzi zwłaszcza o CD, bo tam jakość jest identyczna jak plików cyfrowych.
Guilty of being right
-
Serio nie wiem co takiego dobrego jest w tych nowych nagraniach Pestilence. Nie rusza mnie to.
- Rattlehead
support music, not rumors
To już Gorefest lepiej sobie poradził w nowym tysiącleciu. Rise to Ruin bdb.
-
- postuje jak opętany!
Większość Pestilence po reaktywacji bdb.
- Mol
otoz to, bezpieczne, nijakie plyty z generatora numerow Pestilence, ktore jednym uchem wpadaja, a drugim wypadaja.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ostatnia całkiem niezła akurat im wyszła 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Ja tam teoretycznie rozumiem, że może się to podobać komuś, bo to nie jest jakaś kulawa muzyka, ale nie ma to startu do klasycznych płyt Pestilence, a przy wspomnianym wyżej "powrocie" Gorefest wypada to naprawdę słabo.
- dzik
No nie ma startu do pierwszych trzech, a może i czterech. Ale mi się podoba i chętnie do tych nowych wracam od czasu do czasu. To mi wystarczy.
dobry kościół to kościół spalony
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Startu nie ma, ale jest to kawał dobrej muzyki, do której nie ma startu większość wychodzących obecnie płyt.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.