Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

17-02-2025, 11:55

dzik pisze:
16-02-2025, 18:26
Dla mnie aktualnie to około tygodniowa przerwa w rozgrywkach.
to oczywiste, ale mogliby ją lepiej wykorzystać albo najlepiej odwołać jeśli ma to wyglądać jak wygląda w ostatnich latach
albo zrobić jakiś mecz weteranów typu Jordan czy Shaq właśnie, jak robić cyrk to z klasą ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

17-02-2025, 21:09

Nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem.
dobry kościół to kościół spalony
Nasum

18-02-2025, 18:33

Wkurwia mnie przeziebienie - z nosa leci jak z kranu, łeb peka, pod powiekami piasek, kaszel jak na najlepszych reklamach Fervexu czy innego gówna tego rodzaju...
Awatar użytkownika
Ascetic

19-02-2025, 11:41

^^ Grypsko.

3 wizyty w pod rząd mswia, kończące pierwszy rok programu klinicznego przyniosły kolejne atrakcje. Pobiegałem na spiropróbiewysiłkowej (ze świetnym wynikiem zresztą), zrobiłem sobie 150 klatkowe echo, ekg, oddałem z 30 próbek krwi. Gites.

Tyle, że przytargałem grypę, po tych nastugodzinach spędzonych w szpitalu. Wywaliło mnie to z butów. 4 dni wyjęte z życiorysu, dwóch dni nie pamiętam.
Od ponad tygodnia nie jestem w stanie wyjść z tego szajsu. W sensie, wyszedłem, ale zostały jakieś, jebane przyduszenia, napady 5 minutowego kaszlu, pikawa, znów łazi swoim grindcorowym rytmem. Jak mnie to zapaliło mięsień, to może być ten moment, gdzie amerykańskie piguły, drugi rok programu, może być zbyteczny. Papaja od messiego szarpnęło zwykłe choróbsko, może nie tylko jego. Nie jest dobrze.

To konkretne, tegoroczne grypsko, to zło jednak.
Poro
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-02-2025, 17:35

Nasum pisze:
18-02-2025, 18:33
Wkurwia mnie przeziebienie - z nosa leci jak z kranu, łeb peka, pod powiekami piasek, kaszel jak na najlepszych reklamach Fervexu czy innego gówna tego rodzaju...
Też mnie właśnie wzięło, aczkolwiek jakość życia nie spadła jakoś bardzo, żona dopiero co przeszła i mnie zaraziła, ale za to w domu jest teraz dużo leków po niej. Tyle że nie ćwiczę tak intensywnie jak zwykle. Zdrowia :praypepe:
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Nasum

19-02-2025, 18:18

Ascetic pisze:
^^ Grypsko.

3 wizyty w pod rząd mswia, kończące pierwszy rok programu klinicznego przyniosły kolejne atrakcje. Pobiegałem na spiropróbiewysiłkowej (ze świetnym wynikiem zresztą), zrobiłem sobie 150 klatkowe echo, ekg, oddałem z 30 próbek krwi. Gites.

Tyle, że przytargałem grypę, po tych nastugodzinach spędzonych w szpitalu. Wywaliło mnie to z butów. 4 dni wyjęte z życiorysu, dwóch dni nie pamiętam.
Od ponad tygodnia nie jestem w stanie wyjść z tego szajsu. W sensie, wyszedłem, ale zostały jakieś, jebane przyduszenia, napady 5 minutowego kaszlu, pikawa, znów łazi swoim grindcorowym rytmem. Jak mnie to zapaliło mięsień, to może być ten moment, gdzie amerykańskie piguły, drugi rok programu, może być zbyteczny. Papaja od messiego szarpnęło zwykłe choróbsko, może nie tylko jego. Nie jest dobrze.

Całkiem możliwe że to właśnie to gówno jest. Pierwszy raz mnie złapało przed świętami. Trochę odchorowałem, dużo wolnego, oszczędzałem się, ale pozostał kaszel. Nie jakoś uciążliwy, ale jednak, czasem się tam odezwał. I w ten weekend ponownie mnie rozłożyło. Zdrowia zatem zyczę.
Nasum

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
19-02-2025, 17:35

Też mnie właśnie wzięło, aczkolwiek jakość życia nie spadła jakoś bardzo, żona dopiero co przeszła i mnie zaraziła, ale za to w domu jest teraz dużo leków po niej. Tyle że nie ćwiczę tak intensywnie jak zwykle. Zdrowia :praypepe:

Dzięki i zdrowia także zyczę.
Awatar użytkownika
Ascetic

19-02-2025, 19:27

Nasum pisze:
Ascetic pisze:
^^ Grypsko.

Całkiem możliwe że to właśnie to gówno jest. Pierwszy raz mnie złapało przed świętami. Trochę odchorowałem, dużo wolnego, oszczędzałem się, ale pozostał kaszel. Nie jakoś uciążliwy, ale jednak, czasem się tam odezwał. I w ten weekend ponownie mnie rozłożyło. Zdrowia zatem zyczę.
Dziękówa & wzajemnówa.
Mnie akurat jebaństwo miota jak jakiegoś kmiota. Właśnie jest zjazd, i na drzeme czas.
Poro
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

20-02-2025, 17:16

Nasum pisze:
=

Dzięki i zdrowia także zyczę.
Dzisiaj rano wstałem, sięgnąłem do poduszki z nową herbatą i powąchałem na spróbowanie... I nic nie poczułem :kurde: kuj mi w dubę. Covid 2x w tym samym sezonie to przesada.
piotraz
weteran forumowych bitew

06-03-2025, 10:44

W M W, że Eu omijają takie trasy jak Obituary, Nails, Terror, Spirit World, Pest Control. W stanach to umio się bawić.
SamborWilk
w mackach Zła

06-03-2025, 11:55

Już druga w tym roku infekcja, tym razem prawdopodobnie RSV, czyli zakatarzenie z infekcją gardła i kaszlem. Myślałem że przewegetuję choróbsko w pracy ale wytrzymałem do środy jak kaszel zaczął dusić.
I znowu czeka mnie powrót do roboty z zaległościami, przekroczonymi deadlineami i innymi chujowymi następstwami.

Zawsze mogę się pocieszyć że nie złapałem jak znajomy krztuśca. Choróbsko złapał na początku roku i jeszcze go trzyma. Leczenie tego trwa koło 3 miesięcy, więc po chorobowym wrócił do roboty i się dusi podczas napadów.
backslifer
postuje jak opętany!

08-03-2025, 08:03

...ze zarzad drog miejskich podpisal umowe na dostarczanie przesylek z jakas jebana gownofirma Speedmail zamiast jak ludzie wysylac polska poczta. :kurde:
W skrocie: W pazdzierniku 2023 porwali mi samochod i zazadali okupu. Polegalo to na tym, ze stalem sobie elegancko pod swoim owczesnym blokiem na Tamce w Warszawie, elegancko, na legalu, z oplaconym abonamentem. Przez jakis czas nie mialem zadnej potrzeby uzywania samochodu, wiec jakies 2-3 tygodnie z niego nie korzystalem. W pewnym momencie zszedlem pod blok i cos jakby nie pasuje... no kurwa nie ma auta. :krzyk: No ale ze mialem akurat tablice rejestracyjne w wymianie, to stwierdzilem, ze mogli odholowac, dzwonie na straz miejska i faktycznie maja takie auto. Ale dlaczego je odholowali. Wynajeli kurwa publiczna ulice jakiemus planowi filmowemu czy innemu gownu, postawili znak tymczasowy "zakaz zatrzymywania", wlozyli kartke za wycieraczke i chuj Ci w dupe. :fu: Po podjechaniu na parking strazy miejskiej okazalo sie, ze akumulator wyladowany (bo alarm pewnie sobie wyl) i musial mnie odpalac gosc, ktory mnie holowal, akurat tam byl. :yes: Wystawili mi rachunek na prawie 800pln. :wtf: Na dodatek do tego wszystkiego przyszedl do mnie mandat za parkowanie na zakazie, no kurwa bareja. XD
Zlozylem jakies odwolania. Fast-forward do stycznia 2025. Dostaje awizo od jakiegos Speedmaila. :wtf: Odbior w CH Land, w tygodniu w godzinach pracy, w soboty w godzinach 11-13. No to pojechalem do Landu w sobote, bylem jakos o 12:45 przekonany, ze to wystarczy. A takiego chuja. Chodze w jedna i w druga, no nie ma czegos takiego. Tablica informacyjna tego tez nie ma nigdzie. Bylem nawet przy drugim budynku obok, gdzie jeszcze wisi szyld z zamierzchlych czasow z DVD Beverly Hills, no ale tam pustka. Mijalem tylko jakis punkt "epaka", ale szybkie google, no nie maja ze soba nic wspolnego, szukam dalej, a czas ucieka. Po jakims czasie na jakims potykaczu postawionym w kacie przeczytalem pod logo epaki "PAWILON 10M", okazalo sie, ze to ten sam co podany na awizo ze speedmaila, because fuck logic. :super: Kiedy odkrylem te wspaniala informacje, byla 13:00, wiec epaka juz zamknieta, bo tylko na to czekal. XD Za tydzien odebralem. Gosc mi powiedzial, ze speedmail od grudnia ma umowe na dostarczanie z zarzadu.
Co sie okazalo. Moje odwolania chuja daly, bo najpierw trzeba miec decyzje administracyjna, no to przyszla, styczen 2025. Napisalem kolejne odwolanie wspolnymi silami chata gpt i siostry prawniczki i wyslalem. Teraz przyszlo kolejne awizo ze speedmaila. Tym razem na Marszalkowska 80. Do odbioru nie w sobote. Tylko pn-pt 9:30-17:30, kiedy siedze w pracy. KURWA. :krzyk: :krzyk: :krzyk:
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

08-03-2025, 12:13

Ciągle gdzieś tam z tyłu głowy mam tego Rafała. Jak można byo takie rzeczy odpierdalać. Zatrzymanie Jego u mnie w biurze, chłopie jak z największych filmów kryminalnych. Zablokowane drogi, moja ciotka myslała że kręcą u nas jakiś film. 26 miiesięcy przesiedział w areszcie. Jeg o problemy się zaczną. Ma przejebane. ścigają go ludzie którzy niespecjalnie rozumieją żarty a z drugiej strony 10 lat bite dalszej odsiadki.

Raz się z nim widziałem jak opuścił areszt..Śmierć wygląda lepiej. Naprawdę.

Wypierdalaj na Ukraine. tam jesteś w stanie się zaszyć. i zniknąć.

Ja Ci dalej pomagać nie będę. Sam jestem na świczniku. I kurwa mam wiecznie problemy przez Ciebie. Tak nabroił.

Przeprawli mu tak kurwa mózg, zrobili też z niego kozła ofiarnego- był zbyt tępy żeby prowadzić to co określamy mafia.

Wiecie ile jest świadków koronnych w sprawie? Ja nie potrafię się tego doliczyć.

Autentycznie.

Ostatnia rozprawa w Częstochowie -chłopie cały sąd zablokowany-pierdole nie pojechałem na tą rozprawę jako strona.

Jestem jaki jestem ale kurwa nigdy bym sobie nie pozwolił na robienie czegoś poza prawem.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
tomaszm

08-03-2025, 13:24

Bez względu na cała sytuację. gdzie bylismy największymi przyjaciółmi z podwórka,to Go odpierdolą. Nie chciałby wiedzieć ,że Jego zwoki gdzieś tam w Wiśle pływają. To ,że biega teraz po wolności ,gdzie jego matka wpłaciła 800 tys kaucji -On ma na głowie kurwa ludzi przejebanie niebezpiecznych.

Wszyscy się śmieją od nas -wystarczyłoby ,żeby siedział przy Tomku. Miał się jak panicz. Dosłownie. Ale nie, za mało w dupie.I tak się potracił.

Straszny mam żal do Niego. Byliśmy największymi przyjaciółmi z jednej piaskownicy. Każdy nas utożsamiał Tomek i Rafał. Herszty bandy. Nie rozumiem dlaczego tak mocno wszedł w środowiska przestępcze. Nie potrafie.

Pieniądze,,przecież ja jestem nauczony ich zarabiania. Kurwa mać to jest jedyne co w życiu potrafię robić. I robię. Bo to stanowi moją osnowę bezpieczeństwa.

To jest coś co czuję,indentyfikuję się z tym, jedyne remedium na mój ból dupy w życiu. Konsewetnie to realizuje,oj bardzo tylko tu czuje ,że mam poczucie bezpieczeństwa.

NIe chce być w tym Forbsie na miejscu 3800 którymś tylko w pierwszym tysiącu ze swoimi bardzo w sumie nisziwymi usługami.

Jest to absolutnie do zrobienia.

Z własnym prywatnym majątkiem.

Upierdoliłem sobie w głowie pewne rzeczy i chuj. Ja je sfinalizuje. Bo mam tak w głowie pukładane. I zrobię to. Już to robię.

To wszystko powstaje w głowie. Z wkurwiania na pewno. Mam wokół siebie zajebistych ludzi. Wkuriownych na podobnym poziomie.

To tak nobilituje do dalszej walki.

Nikt tego nie zrobi za ciebie.
tomaszm

08-03-2025, 16:40

I wicie co wkurwia najbardziej- że ci ludzie potrafią w chuja przygrać, bo to konsorcujm silniejsze. chyba kurwa kpisz ,że się teraz wyłożę.Jestem na powodziach ja z swoją firmą........i nie ma nikogo. Null,zostałem sam na tym wojennym polu.

Powiedz mi że to nie jest pojebane.

Powodzie obsługę ja.....wszyscy stamtąd spierdolili.

Ja to ogarnę.

A jakby mnie nie było.... tiowszystko wolna amerykanka.

Jakby tych ludzi jebali na powodziach.. Meh
tomaszm

09-03-2025, 02:21

Musze uwolnic około 20% spraw od siebie. Znalałem się w tak chujowej sytuacji że nie mam wyjścia. Tak mnie kurwa wzieli pod but, przydusili. Pierdolone chuje jebane. ta sytuacja trwa od 14 miesięcy. Jak się zgadali.
Awatar użytkownika
Żułek

09-03-2025, 19:09

no i sie kurwa wiosna zaczeła :roll:

Obrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

09-03-2025, 19:22

Żułek pisze:
tylko czy zima już się skończyła? :fakty:
bartwa

09-03-2025, 19:24

Żułek pisze:
Nie trać ducha, zaraz się skończy.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

10-03-2025, 17:46

Było mi od dwóch miesięcy smutno, że DSZ przestał się sprzedawać.
Wczoraj przypadkiem odkryłem, że wyłączyłem sklep przed wyjazdem na wakacje i zapomniałem.
Ktoś mógł mi powiedzieć! :copium:
ODPOWIEDZ