Slater ostatnio wrócił do żywych w Mr. Robocie a teraz gra w młodym Dexterze
Kilmer faktycznie totalne gówno, w dodatku jest gruby i ma raka chociaż epizoda w nowym Top Gun zagrał
Tom Cruise mu role wyzebral....on zagral w paru filmach, ten w wiezieniu jest spoko ale jak na typa co w latach 90 zagral w tylu kultowych filmach (Tombstone, Goraczka, Willow, The Doors, Top Gun...)to marnie skonczyl, Slater to samo...
Szkoda ale pewnie wuda i narkotyki zmiotly ich z planszy
no pewnie tak, Kilmer + rak, on teraz chyba nie gada nawet ale Slater odnajduje się w serialach wiec z głodu nie zdechnie
łysy dalej w natarciu
2021
ujdzie, denny i drewniany ale łysy miał zajebisty dzień, biega, strzela, robi miny, sporo gada
2022
no tutaj już raczej statystuje, film padaka ale były gorsze
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Ofkurwełe, 1990rok, a budżet chyba ze 100 baksów wyniósł. Efekty specjalne na zegarku Casio z komunii robili. Wincyj takich proszsz!
Dajcie waszmościowie jakieś tipy na 80’ i 90’ sci-fi thrillery, horrory, ale takie raczej nieoczywiste tytuły bym poprosił. Jakaś taka faza najszła.
Więcej wkleję później, bo teraz nie mam czasu, a zbieram takie filmy.
Tylko, że tymi działami to trzeba uważać, bo jest z nimi, jak z alkoholem. W małej ilości nie szkodzi, a człowiek dobrze się bawi, za to po większej ilości ma się kaca
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
We're the metal generation
Don't fuck with us cos we're insane!
Mocne kino. Szczerze polecam. Ale co film z Korei Południowej to mam wrażenie i utwierdzam się w przekonaniu ,że ichniejsza policja to naprawdę jakaś banda mimoz zupełnych.
wiecej nowych filmów z łysym poza ostatnim nie znalazłem, ostatni zostawiam se na koniec wiec teraz nadrabiam to co przeoczyłem kiedy był w formie czyli cofamy się nieco w czasie do tyłu ale w między czasie bede szukał
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.