Co do związków partnerskich to ja owszem czekam na związki partnerskie.
Państwo powinno pomagać obywatelom, a nie budować przeszkody. Do tego są wybierani. Ułatwiać, a nie mówić jak żyć. My oboje po rozwodach. Nie chcemy się pakować w kolejne małżeństwa.
Państwo powinno pomagać obywatelom, a nie budować przeszkody. Do tego są wybierani. Ułatwiać, a nie mówić jak żyć. My oboje po rozwodach. Nie chcemy się pakować w kolejne małżeństwa.
jeden powie pomagać obywatelom, a nie budować przeszkody a drugi powie że chodzi o likwidowanie przeszkód aby para gejów adoptowała małego chłopca. Po co para gejów chciałaby adoptować małego chłopca ? nie wiem,ale sie domyślam
Po pierwsze w Polsce, nikt się nie odważy, na obecnym etapie na wprowadzenie prawa do adopcji przez pary jednopłciowe. Po drugie, tutaj jest taki goguś, małamaczuga, czy jakoś tak, który chyba miał złe doświadczenie z gejami, ze złym dotykiem. Zakrystia? Śpiewanie w kościelnym (c)h(ó)u(j)-rze? Przykro mi. Poważnie.
Ostatnio zmieniony 28-05-2025, 14:55 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
jeden powie pomagać obywatelom, a nie budować przeszkody a drugi powie że chodzi o likwidowanie przeszkód aby para gejów adoptowała małego chłopca. Po co para gejów chciałaby adoptować małego chłopca ? nie wiem,ale sie domyślam
A para lesbijek?
‐--------------
A hetero pedofil i hetero sadystka vs homo kochający rodzice?
Tak pytam....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Zrównujesz gejów i pedofilów, a to dwie różne sprawy Pierwsze to uwarunkowanie biologiczne, a drugie to zaburzenia, choroba i chuj wie co.
chyba sam w to nie wierzysz, wszystko to zaburzenai seksualności ,tyle że zmiane postrzegania definicji homoseksualizmu jako choroby wymusili siłowo aktywiści na naukowcach podczas protestów Stonewall,
Zrównujesz gejów i pedofilów, a to dwie różne sprawy Pierwsze to uwarunkowanie biologiczne, a drugie to zaburzenia, choroba i chuj wie co.
chyba sam w to nie wierzysz, wszystko to zaburzenai seksualności ,tyle że zmiane postrzegania definicji homoseksualizmu jako choroby wymusili siłowo aktywiści na naukowcach podczas protestów Stonewall,
Znasz osobiście jakiegoś geja? Czy tylko z opowieści?
Swoja droga lece do Turcji w lecie z parterką i naszymi "niewspólnymi" dziecmi. Okazuje się, że nie mogę być oficjalnie w pokoju z synem który jest pod moim nazwiskiem i muszę być z jej nastoletnią córką.
Po pierwsze w Polsce, nikt się nie odważy, na obecnym etapie na wprowadzenie prawa do adopcji przez pary jednopłciowe. Po drugie, tutaj jest taki goguś, małamaczuga, czy jakoś tak, który chyba miał złe doświadczenie z gejami, ze złym dotykiem. Zakrystia? Śpiewanie w kościelnym (c)h(ó)u(j)-rze? Przykro mi. Poważnie.
Niee , masz na myśli niejakiego Nicrama, który w każdym swoim poście musi obrazić jakiegoś katola, podkreślić nienawiść do księży itp ... współczuje mu tragicznych doświadczeń z dzieciństwa.
Bardzo często ostatnio to słyszę wśród .. a w poniedziałek będzie płacz CZEMU KURWA NIE POSZEDŁEM- TEN DEBIL WYGRAŁ
Nie będzie żadnego płaczu, tylko popcorn i obserwacja jednego ze scenariuszy:
1. Rafałek wygrywa - Kaczor się garbi, pis schodzi do podziemia na 2 lata i kibocuje rudemu we wdrażaniu dyspozycji z Brukseli i Berlina
2. Karolek wygrywa - Rudy się garbi i albo wcześniejsze wybory albo wstawia Jachirę na premiera a sam zwija do Brukseli
Ale nie będzie to już takie samo państwo w którym wpierdalasz ten popcorn. Może się okazać że popcornu zabronią i będziesz wpierdalał pańska skórkę a piątki nic.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Hetero Polak Katolik to wzór do naśladowania. Może i jebnie żonie w gębę i da klapsa dziecku, ale to taka tradycja.
według badań w związkach homo/lesbijskich przemoc jest częstsza niż w hetero.
Jest dokładnie odwrotnie.
Ale kłam dalej.
Hetero Polak Katolik to wzór do naśladowania. Może i jebnie żonie w gębę i da klapsa dziecku, ale to taka tradycja.
według badań w związkach homo/lesbijskich przemoc jest częstsza niż w hetero.
Przemoc zależy od ludzi a nie ich orientacji. No weź puknij się w głowę
no post wcześniej jakby insynuowałeś że przemoc zależy od tego czy hetero polak katolik to wtedy bije żone i dziecko a jak nowoczesny ateista gej to wiadomo że muchy by nie skrzywdził
W końcu swojego Boga też zajebali.
I jeszcze się tym chwała ze cierpiał.