POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Ten strzał był epicki. Akurat w momencie kiedy kolesiowi wydawało się, że zaorał pytającego. A sam został zaorany. I aż sam się sobie dziwię, że nie ma we mnie współczucia dla tego śmiecia. Za te kłamstwa, butę, arogancję i zero refleksji. Piękny, po prostu piękny strzał. Bardzo chciałbym wierzyć, że w tym ostatnim ułamku sekundy świadomości, pomyślał, że stał się ofiarą swojej debilnej, prawackiej ideologii. I pożałował.
all the monsters will break your heart
- DST
- rasowy masterfulowicz
Napisałem dwa akapity tekstu i wykasowałem, bo po co w sumie strzępić ryja. Można niektórym zesłać wszystkie znaki na niebie i ziemi albo pierdolnąć ich nimi w czoło a i tak będą egzystować w alternatywnej rzeczywistości wyciągając zbrodnie sprzed 100 lat nie widząc zbrodni dziejących się na naszych oczach w realnym czasie dokonywanych przez otwarcie wrogie państwo.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑11-09-2025, 19:14Trumpowi mowę odjęło z wrażenia. Co na to forumowa opcją proamerykańska zaczytana w Rothbardzie?
Edit: dobra, trochę nie na temat przewinąłem, ale może ktoś kuma do czego się odnoszę.
-
- weteran forumowych bitew
Dałeś kolejny dowód swojego nieokiełznanego, niczym nieskrępowanego, zupełnie szczerego debilizmu.nicram pisze: ↑11-09-2025, 20:41Ten strzał był epicki. Akurat w momencie kiedy kolesiowi wydawało się, że zaorał pytającego. A sam został zaorany. I aż sam się sobie dziwię, że nie ma we mnie współczucia dla tego śmiecia. Za te kłamstwa, butę, arogancję i zero refleksji. Piękny, po prostu piękny strzał. Bardzo chciałbym wierzyć, że w tym ostatnim ułamku sekundy świadomości, pomyślał, że stał się ofiarą swojej debilnej, prawackiej ideologii. I pożałował.
- nicram
Debilem to raczej ty jesteś. Co udowodniłeś nie raz, nie potrafiąc nawet stanąć w prawdzie, kiedy okazywało się, że twoi pisowscy idole, to nic więcej jak pospolici złodzieje. Tak właśnie kończy się mowa nienawiści. Pajacu. Deal with it.mad pisze: ↑11-09-2025, 20:51Dałeś kolejny dowód swojego nieokiełznanego, niczym nieskrępowanego, zupełnie szczerego debilizmu.nicram pisze: ↑11-09-2025, 20:41Ten strzał był epicki. Akurat w momencie kiedy kolesiowi wydawało się, że zaorał pytającego. A sam został zaorany. I aż sam się sobie dziwię, że nie ma we mnie współczucia dla tego śmiecia. Za te kłamstwa, butę, arogancję i zero refleksji. Piękny, po prostu piękny strzał. Bardzo chciałbym wierzyć, że w tym ostatnim ułamku sekundy świadomości, pomyślał, że stał się ofiarą swojej debilnej, prawackiej ideologii. I pożałował.
Edit. Poza tym twój idol nie miał strzelającemu za złe. Wszak sam mówił, że powszechne prawo dostępu do broni warte jest ofiar. Nie przewidział tylko, że sam się nią stanie. Typowa krótkowzroczność prawaka.
- empir
- zahartowany metalizator
Nie znam typa ale pewien cytat może tu pasować:
"Każda akcja wywołuje określoną reakcję. Ja jeszcze raz podkreślę, że dopóki żyjemy, to mamy emocje. I te emocje dały swój upust...., to sytuacja, która nie powinna mieć miejsca, ale ja też ich rozumiem"
"Każda akcja wywołuje określoną reakcję. Ja jeszcze raz podkreślę, że dopóki żyjemy, to mamy emocje. I te emocje dały swój upust...., to sytuacja, która nie powinna mieć miejsca, ale ja też ich rozumiem"
- Lukass
Nie wiem. Są pewne granice. Ok, zgadzam się, gość był ciężkostrawny. Był arogancki i nie wykazywał krztyny refleksji. Tak. Podobnie, jak zdecydowana większość takowych aktywistów z prawa i z lewa. Tak samo aroganccy są aktywiści MAGA, w naszej rzeczywistości Konfederacji, różnorakich LGBTQPDKSWC+++ czy ostatniego pokolenia. To nie oznacza, że dopuszczalnym sposobem radzenia sobie z problemem jest fizyczna eliminacja kogoś, z kim się nie zgadzamy.nicram pisze: ↑11-09-2025, 20:41Ten strzał był epicki. Akurat w momencie kiedy kolesiowi wydawało się, że zaorał pytającego. A sam został zaorany. I aż sam się sobie dziwię, że nie ma we mnie współczucia dla tego śmiecia. Za te kłamstwa, butę, arogancję i zero refleksji. Piękny, po prostu piękny strzał. Bardzo chciałbym wierzyć, że w tym ostatnim ułamku sekundy świadomości, pomyślał, że stał się ofiarą swojej debilnej, prawackiej ideologii. I pożałował.
Poziom debaty publicznej to obecnie poziom Tik Toka, rolek na YT i tym podobnych bzdetów. Oraz raczej dość prostackiej argumentacji. On się na tym tle szczególnie nie wyróżniał. Powiedziałbym raczej, że nieźle wyczuł, gdzie i jak należy się promować. I mnie ten poziom boli, ale takie mamy czasy. Nadal, to nie powód, by się cieszyć z czyjejś śmierci. To nie powód, żeby publikować filmy z jego egzekucji. To nie powód, żeby z tego sobie robić żarciki. To nie powód, żeby mówić, że na to zasłużył. Nie znosiłem gościa, ale nie, nie zasłużył. Miał prawo, podobnie jak tysiące innych zjebów wszelkiej maści, głosić swoje zjebane poglądy. Mam wrażenie, że my w ogóle nadal nie do końca dostrzegamy, że polaryzacja w USA jest znacząco większa, niż u nas. Powiem tak, widziałem lewicowe odpowiedniki ze Stanów, które jeżyły mi włosy na całym ciele. Nie przeszkadza mi, że zaraz ktoś (zgadnijmy, kto

Jego poglądy w sprawie posiadania broni. Cóż. Oczywiście, teraz wydają się ironiczne. Ale też rozumiem, że akurat w USA historycznie patrzą na to trochę inaczej. Co ma sens, choć słabo się sprawdza w obecnych czasach. Zgadzam się, że nie da się obronić kocopołów o dopuszczalnych przypadkowych ofiarach prawa do posiadania broni. Ale on akurat nie był przypadkową ofiarą, był celem zamachu. Wykonanego z zimną krwią z karabinu snajperskiego. Trochę inny kaliber, mimo wszystko. Dwuznaczność niezamierzona.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- nicram
To nie jest kwestia tylko niezgody w kwestiach poglądowych. Ten śmieć był typowym uosobieniem prawicowego zjeba. Szerzył prokremlowską propagandę, kłamstwa odnośnie szczepionek, naukowców i inne gówna. Przy tym był wyszczekany i siał nienawiść. Nie dochodziły do niego żadne argumenty i nie posiadał, jak wspomniałeś krztyny refleksji. Doszła do niego brutalna rzeczywistość, którą tworzył. Mnie to naprawdę w cholerę bawi. Tak jak bawiła mnie śmierć zjebów, którzy twierdzili, że szczepionki przeciwko "grypce" są niebezpieczne, a później ci sami idioci umierali na tę "grypkę". Człowiek musi brać odpowiedzialność za swoje czyny i słowa. Może w końcu dotrze do tych prawicowych, pustych łbów, że jak się sieje nienawiść, to ta nienawiść może obrócić się, przeciwko nim samym.Lukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Nie wiem. Są pewne granice. Ok, zgadzam się, gość był ciężkostrawny. Był arogancki i nie wykazywał krztyny refleksji. Tak. Podobnie, jak zdecydowana większość takowych aktywistów z prawa i z lewa. Tak samo aroganccy są aktywiści MAGA, w naszej rzeczywistości Konfederacji, różnorakich LGBTQPDKSWC+++ czy ostatniego pokolenia. To nie oznacza, że dopuszczalnym sposobem radzenia sobie z problemem jest fizyczna eliminacja kogoś, z kim się nie zgadzamy.nicram pisze: ↑11-09-2025, 20:41Ten strzał był epicki. Akurat w momencie kiedy kolesiowi wydawało się, że zaorał pytającego. A sam został zaorany. I aż sam się sobie dziwię, że nie ma we mnie współczucia dla tego śmiecia. Za te kłamstwa, butę, arogancję i zero refleksji. Piękny, po prostu piękny strzał. Bardzo chciałbym wierzyć, że w tym ostatnim ułamku sekundy świadomości, pomyślał, że stał się ofiarą swojej debilnej, prawackiej ideologii. I pożałował.
No nie. Gdy zdycha taki śmieć to jest to powód właśnie do radości. To jak ludzie w większości zareagowali wskazuje kim był ten "człowiek" i jak go ludzie oceniali. Też nie cieszyłbyś się gdyby ktoś odstrzelił Putina, bo nie wypada?Lukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Poziom debaty publicznej to obecnie poziom Tik Toka, rolek na YT i tym podobnych bzdetów. Oraz raczej dość prostackiej argumentacji. On się na tym tle szczególnie nie wyróżniał. Powiedziałbym raczej, że nieźle wyczuł, gdzie i jak należy się promować. I mnie ten poziom boli, ale takie mamy czasy. Nadal, to nie powód, by się cieszyć z czyjejś śmierci. To nie powód, żeby publikować filmy z jego egzekucji. To nie powód, żeby z tego sobie robić żarciki. To nie powód, żeby mówić, że na to zasłużył.
Powtarzam. Jeżeli głosisz zjebane poglądy i siejesz nienawiść do innych, musisz się liczyć z konsekwencjami. Miał prawo? No miał. I co z tego? Mało jest ludzi, którzy mają krótki lont i nie wytrzymują, albo mają problemy psychiczne? którym niewiele wystarczy aby popuścić sobie lejce?
Dobrze mi. Nie występuję publicznie i nie szerzę kłamstw, propagandy, nie traktuję kobiet jako zmywar, nie wpierdalam się w życie innych ludzi i nie każę im ograniczać praw innych, czy narzucać im swojego światopoglądu. Myślę, że to ogólnie byłoby niebezpieczne.Lukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Mam wrażenie, że my w ogóle nadal nie do końca dostrzegamy, że polaryzacja w USA jest znacząco większa, niż u nas. Powiem tak, widziałem lewicowe odpowiedniki ze Stanów, które jeżyły mi włosy na całym ciele. Nie przeszkadza mi, że zaraz ktoś (zgadnijmy, kto) nazwie mnie symetrystą. Tak po prostu jest. Ale w momencie, gdy rozsądni na pierwszy rzut oka ludzie mówią, że w związku z tym wszystkim jest całkiem ok, że ktoś go odstrzelił, to we mnie się jednak rodzi pewien opór. Jeśli zaczynasz mówić jak przygłupi aktywista, to prawdopodobnie niczym się od niego nie różnisz. A ja mam jednak wdrukowany dość silny etos, nakazujący mi nie równać moralnie, etycznie i intelektualnie w dół do ludzi, którzy robią sobie zasięgi na byle gównie w mediach społecznościowych. Jeśli mówię tak, jak oni, to jestem taki, jak oni. Dobrze Wam z tym, Panowie Koledzy? Bo mi by się na rzyganie zbierało przy patrzeniu w lustro. I szczerze mówiąc, jestem zajebiście rozczarowany wpisami kilku osób tutaj. Nic na to nie poradzę, człowiek uczy się przez całe życie. Nawet przy tak durnej okazji, jak śmierć człowieka, z którym kompletnie się nie zgadzałem w pi razy oko 80% tematów.
Jeszcze raz, no i co z tego? Zamachowiec pokazał mu i innym tego typu zjebom, czym kończy się powszechny dostęp do broni. Może do poniektórych z nich dotrze? Przypadkowe ofiary? Nie ma dla mnie czegoś takiego. Jak uczeń idzie do szkoły zabić nauczycieli i swoich kolegów, to czym to się różni do zabicia Charlie Kirkiego? Dla mnie niczym.Lukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Jego poglądy w sprawie posiadania broni. Cóż. Oczywiście, teraz wydają się ironiczne. Ale też rozumiem, że akurat w USA historycznie patrzą na to trochę inaczej. Co ma sens, choć słabo się sprawdza w obecnych czasach. Zgadzam się, że nie da się obronić kocopołów o dopuszczalnych przypadkowych ofiarach prawa do posiadania broni. Ale on akurat nie był przypadkową ofiarą, był celem zamachu. Wykonanego z zimną krwią z karabinu snajperskiego. Trochę inny kaliber, mimo wszystko. Dwuznaczność niezamierzona.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ja nie cieszę się ze śmierci tego gościa, ale też nie mam specjalnej empatii. W USA zawsze jest pokaz wielkiego współczucia po takich akcjach, który jest tylko hipokryzją. W prawicowym środowisku w USA centralnymi postaciami są ludzie jak Alex Jones, którzy po zabiciu dzieciaków w Sandy Hook prali ludziom mózgi mówiąc, że nigdy nie było tam żadnej strzelaniny i to wszystko teatr wymyślony przez media co doprowadziło do szykanowania rodziców ofiar. Gość miał sprawę o to i ją przegrał.
Tam są takie cyniczne skurwysyny, że polscy politycy przy nich to wzory cnót.
Tam są takie cyniczne skurwysyny, że polscy politycy przy nich to wzory cnót.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Strzela ... _w_NewtownAmerykański prezenter radiowy Alex Jones, właściciel „Infowars” – skrajnie prawicowego portalu publikującego m.in. teorie spiskowe – publikował po strzelaninie twierdzenia, że wydarzenie to było mistyfikacją, a rodzice zamordowanych dzieci byli rzekomo tylko aktorami zatrudnionymi na jej potrzeby. Wskutek procesu wytoczonego Jonesowi w 2018 r. przez rodziców jednej z ofiar, został on w 2022 r. uznany za winnego rozpowszechniania nieprawdziwych informacji i zobowiązany do zapłacenia rodzicom dziecka łącznie ponad 45 milionów dolarów[33][34].
Ostatnio zmieniony 12-09-2025, 08:59 przez DST, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żwirek i Muchomorek
- zaczyna szaleć
-
Typ został męczennikiem własnej głupoty, myślę, że ważne jest, żeby mieć etos, który pozwala współczuć pierdolonym kretynomLukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Nie wiem. Są pewne granice. Ok, zgadzam się, gość był ciężkostrawny. Był arogancki i nie wykazywał krztyny refleksji. Tak. Podobnie, jak zdecydowana większość takowych aktywistów z prawa i z lewa. Tak samo aroganccy są aktywiści MAGA, w naszej rzeczywistości Konfederacji, różnorakich LGBTQPDKSWC+++ czy ostatniego pokolenia. To nie oznacza, że dopuszczalnym sposobem radzenia sobie z problemem jest fizyczna eliminacja kogoś, z kim się nie zgadzamy.nicram pisze: ↑11-09-2025, 20:41Ten strzał był epicki. Akurat w momencie kiedy kolesiowi wydawało się, że zaorał pytającego. A sam został zaorany. I aż sam się sobie dziwię, że nie ma we mnie współczucia dla tego śmiecia. Za te kłamstwa, butę, arogancję i zero refleksji. Piękny, po prostu piękny strzał. Bardzo chciałbym wierzyć, że w tym ostatnim ułamku sekundy świadomości, pomyślał, że stał się ofiarą swojej debilnej, prawackiej ideologii. I pożałował.
Poziom debaty publicznej to obecnie poziom Tik Toka, rolek na YT i tym podobnych bzdetów. Oraz raczej dość prostackiej argumentacji. On się na tym tle szczególnie nie wyróżniał. Powiedziałbym raczej, że nieźle wyczuł, gdzie i jak należy się promować. I mnie ten poziom boli, ale takie mamy czasy. Nadal, to nie powód, by się cieszyć z czyjejś śmierci. To nie powód, żeby publikować filmy z jego egzekucji. To nie powód, żeby z tego sobie robić żarciki. To nie powód, żeby mówić, że na to zasłużył. Nie znosiłem gościa, ale nie, nie zasłużył. Miał prawo, podobnie jak tysiące innych zjebów wszelkiej maści, głosić swoje zjebane poglądy. Mam wrażenie, że my w ogóle nadal nie do końca dostrzegamy, że polaryzacja w USA jest znacząco większa, niż u nas. Powiem tak, widziałem lewicowe odpowiedniki ze Stanów, które jeżyły mi włosy na całym ciele. Nie przeszkadza mi, że zaraz ktoś (zgadnijmy, kto) nazwie mnie symetrystą. Tak po prostu jest. Ale w momencie, gdy rozsądni na pierwszy rzut oka ludzie mówią, że w związku z tym wszystkim jest całkiem ok, że ktoś go odstrzelił, to we mnie się jednak rodzi pewien opór. Jeśli zaczynasz mówić jak przygłupi aktywista, to prawdopodobnie niczym się od niego nie różnisz. A ja mam jednak wdrukowany dość silny etos, nakazujący mi nie równać moralnie, etycznie i intelektualnie w dół do ludzi, którzy robią sobie zasięgi na byle gównie w mediach społecznościowych. Jeśli mówię tak, jak oni, to jestem taki, jak oni. Dobrze Wam z tym, Panowie Koledzy? Bo mi by się na rzyganie zbierało przy patrzeniu w lustro. I szczerze mówiąc, jestem zajebiście rozczarowany wpisami kilku osób tutaj. Nic na to nie poradzę, człowiek uczy się przez całe życie. Nawet przy tak durnej okazji, jak śmierć człowieka, z którym kompletnie się nie zgadzałem w pi razy oko 80% tematów.
Jego poglądy w sprawie posiadania broni. Cóż. Oczywiście, teraz wydają się ironiczne. Ale też rozumiem, że akurat w USA historycznie patrzą na to trochę inaczej. Co ma sens, choć słabo się sprawdza w obecnych czasach. Zgadzam się, że nie da się obronić kocopołów o dopuszczalnych przypadkowych ofiarach prawa do posiadania broni. Ale on akurat nie był przypadkową ofiarą, był celem zamachu. Wykonanego z zimną krwią z karabinu snajperskiego. Trochę inny kaliber, mimo wszystko. Dwuznaczność niezamierzona.

O demokratach, których kilka tygodni temu wyznawca trampka odpierdolil w ich własnym domu też tu pisałeś elaboraty, jakie to straszne i nieśmieszne, i jak ci etos nie pozwala... Tak właśnie myślałem panie moralizator.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
// Bez związku. Do wyjebania za jakiś czas.
Lukass, to jest zajebisty chłop. Nie w sensie, że fajna dupa, czy coś, ale poważnie, taki modelowy "równy koleżka" jakich tutaj ze świecą szukać. Tak w kontakcie osobistym, w relacjach poza pewnymi tutaj kwestiami zaobserwowanymi. Myślę, co do tych obserwacji właśnie, że chce się zwyczajnie dobrze tutaj poruszać i miło spędzać czas, no i czasem prowadzi go to na manowce. A, że moim zdaniem jest typem intelektualisty, do tego jest łebski, to rozjeżdżąją mu się momentami, proste, klarowne sprawy.
Konkluzja. Kultura osobista + intelekt, to czasem zgubne jednak są
Tak, tak. Jest symetrystą.
Lukass, to jest zajebisty chłop. Nie w sensie, że fajna dupa, czy coś, ale poważnie, taki modelowy "równy koleżka" jakich tutaj ze świecą szukać. Tak w kontakcie osobistym, w relacjach poza pewnymi tutaj kwestiami zaobserwowanymi. Myślę, co do tych obserwacji właśnie, że chce się zwyczajnie dobrze tutaj poruszać i miło spędzać czas, no i czasem prowadzi go to na manowce. A, że moim zdaniem jest typem intelektualisty, do tego jest łebski, to rozjeżdżąją mu się momentami, proste, klarowne sprawy.
Konkluzja. Kultura osobista + intelekt, to czasem zgubne jednak są

Tak, tak. Jest symetrystą.
Ostatnio zmieniony 12-09-2025, 10:24 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Jest jeszcze jedna kwestia. Kiedy do domu ówczesnej speakerki Izby Reprezentantów z ramienia Demokratów,włamał się motywowany politycznie facet i okładał młotkiem po głowie jej męża, to Kirk wzywał, żeby go amnestionować. To naprawdę paskudny i obleśny typ i ciężko się dziwić, reakcjom. Sprawcę oczywiście trzeba złapać i osadzić w imię praworządności, natomiast płakać nad tym skurwysynom nie zamierzam.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- masterful
- Kontakt:
Jego śmierć była racjonalna wg mnie
“You will never live in a society where you have an armed citizenry and you won’t have a single gun death,” Kirk said. “I think it's worth it. I think it's worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights. That is a prudent deal. It is rational.”
“You will never live in a society where you have an armed citizenry and you won’t have a single gun death,” Kirk said. “I think it's worth it. I think it's worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights. That is a prudent deal. It is rational.”
- Hatefire
Czyli według ciebie ofiary szkolnych strzelanin są przypadkowymi ofiarami, a nie celami zamachów? Tak się składa, że Modus operandi sprawców zazwyczaj obejmuje czasem kilkumiesięczne, systematyczne i zaplanowane przygotowanie do masakry.Lukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Zgadzam się, że nie da się obronić kocopołów o dopuszczalnych przypadkowych ofiarach prawa do posiadania broni. Ale on akurat nie był przypadkową ofiarą, był celem zamachu. Wykonanego z zimną krwią z karabinu snajperskiego. Trochę inny kaliber, mimo wszystko. Dwuznaczność niezamierzona.
Ostatnio zmieniony 12-09-2025, 10:46 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Ofiary szkolnych zamachów na pewno nie są sprawcami.Hatefire pisze: ↑12-09-2025, 10:26Czyli według ciebie ofiary szkolnych strzelanin są przypadkowymi ofiarami, a nie sprawcami zamachów? Tak się składa, że Modus operandi sprawców zazwyczaj obejmuje czasem kilkumiesięczne, systematyczne i zaplanowane przygotowanie do masakry.Lukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Zgadzam się, że nie da się obronić kocopołów o dopuszczalnych przypadkowych ofiarach prawa do posiadania broni. Ale on akurat nie był przypadkową ofiarą, był celem zamachu. Wykonanego z zimną krwią z karabinu snajperskiego. Trochę inny kaliber, mimo wszystko. Dwuznaczność niezamierzona.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
Dzięki za czujność. Już poprawione.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
Trzeba przyznać że efekty specjalne bdb i odegrane wzorowo. Jak robić mistyfikacje to porządnie.
Ostatnio zmieniony 12-09-2025, 11:46 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Nerwowy
Bo śmierć kilku dzieciaków w tzw. szkolnej strzelaninie to kwestia biologiczna, statystyka i poświęcenie na które musimy być gotowi w imię wolności danej nam przez Boga.Hatefire pisze: ↑12-09-2025, 10:26Czyli według ciebie ofiary szkolnych strzelanin są przypadkowymi ofiarami, a nie celami zamachów? Tak się składa, że Modus operandi sprawców zazwyczaj obejmuje czasem kilkumiesięczne, systematyczne i zaplanowane przygotowanie do masakry.Lukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Zgadzam się, że nie da się obronić kocopołów o dopuszczalnych przypadkowych ofiarach prawa do posiadania broni. Ale on akurat nie był przypadkową ofiarą, był celem zamachu. Wykonanego z zimną krwią z karabinu snajperskiego. Trochę inny kaliber, mimo wszystko. Dwuznaczność niezamierzona.
Śmierć konserwatywnego działacza natomiast to metafizyka, spotkanie z Najwyższym. Czego nie rozumiesz lewaku?

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Cos w tym stylu, zwłaszcza, że dokładnie w czasie zamachu na świętego czarliego odbywała się kolejna masowa strzelanina w szkole - zginęła trójka dzieci. Były to ofiary, które czarli był w stanie ponieść, w imię swojej wolnościNerwowy pisze: ↑12-09-2025, 11:45Bo śmierć kilku dzieciaków w tzw. szkolnej strzelaninie to kwestia biologiczna, statystyka i poświęcenie na które musimy być gotowi w imię wolności danej nam przez Boga.Hatefire pisze: ↑12-09-2025, 10:26Czyli według ciebie ofiary szkolnych strzelanin są przypadkowymi ofiarami, a nie celami zamachów? Tak się składa, że Modus operandi sprawców zazwyczaj obejmuje czasem kilkumiesięczne, systematyczne i zaplanowane przygotowanie do masakry.Lukass pisze: ↑11-09-2025, 23:45Zgadzam się, że nie da się obronić kocopołów o dopuszczalnych przypadkowych ofiarach prawa do posiadania broni. Ale on akurat nie był przypadkową ofiarą, był celem zamachu. Wykonanego z zimną krwią z karabinu snajperskiego. Trochę inny kaliber, mimo wszystko. Dwuznaczność niezamierzona.
Śmierć konserwatywnego działacza natomiast to metafizyka, spotkanie z Najwyższym. Czego nie rozumiesz lewaku?![]()

Seein' me is def not repeated or done twice
- Ascetic
Oooo oooo tak bardzo chciałbym zostać tuuuuu
AZYL P. - "Kara Śmierci"
Taka piosenka, takie stare glamowisko, bez związku, chyba.
AZYL P. - "Kara Śmierci"
Taka piosenka, takie stare glamowisko, bez związku, chyba.
lys på slutten av lys