Tak przed festiwalowo .
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Nie znam tego Mors Verum. Zaintrygowało, będzie obiektem badań.knaar pisze: ↑30-04-2026, 19:14Egregore mistrzostwo, doskonały mix Morbid Angel, Absu, Negative Plane i pewnie czegoś jeszcze. Ścisła czołówka tego roku.
Gutvoid, kilka poziomów wyżej niż jedynka. Kojarzy mi się ze starym dobrym Novembers Doom. Nie mogę się od tego oderwać.
Mors Verum - zakręty i dysonanse. Wciąga. Czasem zachwyca. Jest radość ze sluchania.
Reeking Aura - brutalny DM polany sosem melodyjnego DM, albo odwrotnie. Bardzo dobra płyta.
![]()
Też leci. Trochę zbyt grzeczne i sterylne ma ten album brzmienie, brakuje mi odrobiny brudu.masterful pisze:Arcydzieło
Takie brzmienie jest znakiem czasów.
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.