DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
No właśnie nie wiem czy sobie jaja robicie czy jak, jest to muza do słuchania, ale nie powinna sie ukazać pod szyldem Deicide, zaskoczyła mnie opinia Mańka bo to co obecnie gra Deicide odbiega od jego gustu muzycznego, no ale chyba magia nazwy zadziałała
. W każdym razie jak stanieje to może za jakiś czas nabędę, album łyka na pewno badziewia w stylu Insineratehymn, In torment in hell czy nawet Serpents of the light

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Gore_Obsessed
To naprawdę świetna płyta. Trzeba podejść bez uprzedzeń. Nawet te melodyjne zagrywki tam pasują, choć trudno mi było się do nich przekonać, kiedy pojawiły się te pierwsze mp3. Nie przypominają aż tak bardzo VITAL REMAINS. W ogóle pojawiło się sporo motywów nowych dla DEICIDE. Wystarczy posłuchać pierwszej części zamykającego album "The Lord's Sedition". Na razie płyta roku jeśli chodzi o Death Metal ("Kill" jeszcze nie słyszałem).Wysłane przez esq
No właśnie nie wiem czy sobie jaja robicie czy jak, jest to muza do słuchania, ale nie powinna sie ukazać pod szyldem Deicide, zaskoczyła mnie opinia Mańka bo to co obecnie gra Deicide odbiega od jego gustu muzycznego, no ale chyba magia nazwy zadziałała ;). W każdym razie jak stanieje to może za jakiś czas nabędę, album łyka na pewno badziewia w stylu Insineratehymn, In torment in hell czy nawet Serpents of the light
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- rozkręca się
Trudno wybrać mi najlepszą płytę, najbardziej lubię dwie pierwsze, potem od "Serpents..." zaczyna się zjazd po równi pochyłej. Niedawno słyszałem u kumpla to co nagrali już bez braci Hoffmanów i jestem pozytywnie zaskoczony, słychać że kapela wzięła drugi oddech - ale muszę sobie tego dokładniej posłuchać.
- Block69
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Block69
- Bonny
- rasowy masterfulowicz