SECRETS OF THE MOON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
przereklamowany zespół. za dłużo pitolenia, za mało schizy. [/quote]
Dokładnie. Ze wszystkich ich dokonań najbardziej cenię sobie "Carved..", ostatnia płyta mimo iż posiada swoją charakterystyczną tożsamośc, jest dość oryginalna, świetnie zagrana, kilka momentów wgniata w fotel to po pewnym czasie nudzi...za dużo tu wyrachowania za mało szaleństwa...
przereklamowany zespół. za dłużo pitolenia, za mało schizy. [/quote]
Dokładnie. Ze wszystkich ich dokonań najbardziej cenię sobie "Carved..", ostatnia płyta mimo iż posiada swoją charakterystyczną tożsamośc, jest dość oryginalna, świetnie zagrana, kilka momentów wgniata w fotel to po pewnym czasie nudzi...za dużo tu wyrachowania za mało szaleństwa...
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Nawet nie porównujmy "Antithesis" do ostatnich dwóch płyt SATYRICON. Norwedzy powinni włączyć sobie tę płytę, paść na kolana, posypać głowy popiołem i zapłakać.[/quote]
Gdybym nie znał Twojego podejścia do ostatniego albumu Satyricon, pomyślałbym sobie "Facet zwariował", ale z racji tego, że się trochę naczytałem, pokłóciłem po ostatnim albumie Satyricon odpuszczę sobie.
Zaznaczam od razu, nie neguję zajebistości SOTM, ale pisanie o słabości ostatnich dokonań Satyricon jest przeginaniem pały w drugą stronę.
Nawet nie porównujmy "Antithesis" do ostatnich dwóch płyt SATYRICON. Norwedzy powinni włączyć sobie tę płytę, paść na kolana, posypać głowy popiołem i zapłakać.[/quote]
Gdybym nie znał Twojego podejścia do ostatniego albumu Satyricon, pomyślałbym sobie "Facet zwariował", ale z racji tego, że się trochę naczytałem, pokłóciłem po ostatnim albumie Satyricon odpuszczę sobie.
Zaznaczam od razu, nie neguję zajebistości SOTM, ale pisanie o słabości ostatnich dokonań Satyricon jest przeginaniem pały w drugą stronę.
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Morph
- Kontakt:
Re: SECRETS OF THE MOON
nie chce mi się pisać więc jeno wkleję:

nice...

nice...
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Skaut
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re:
dużo racjiLeft-Hand-Path pisze:ale jednak troche racji mam, prawda?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Re: SECRETS OF THE MOON
Dobry zespół, już w sumie "Stronghold Of The Inviolables" nie był najgorszy. Jak usłyszałem "Carved In Stigmata Wounds" to wydawało mi się, że to rewelacja, ale z czasem doszło do mnie, że za dużo tam kombinowania, a za mało złowieszczej atmosfery. Słabo mam osłuchany "Anithesis", ale jak osłucham pewnie dojdę do tego samego zdania.
- Skaut
Dwa kawałki: "Ordinance", "Lucifer Speaks" i szybko zmienisz zdanie.Warcrimer pisze:Dobry zespół, już w sumie "Stronghold Of The Inviolables" nie był najgorszy. Jak usłyszałem "Carved In Stigmata Wounds" to wydawało mi się, że to rewelacja, ale z czasem doszło do mnie, że za dużo tam kombinowania, a za mało złowieszczej atmosfery. Słabo mam osłuchany "Anithesis", ale jak osłucham pewnie dojdę do tego samego zdania.
Coś tam było! Człowiek!
Re:
Nie mówię, że nie. Na razie słyszałem to chyba tylko raz. Sie nadrobi sieSkaut_Kwatermaster pisze:Dwa kawałki: "Ordinance", "Lucifer Speaks" i szybko zmienisz zdanie.Warcrimer pisze:Dobry zespół, już w sumie "Stronghold Of The Inviolables" nie był najgorszy. Jak usłyszałem "Carved In Stigmata Wounds" to wydawało mi się, że to rewelacja, ale z czasem doszło do mnie, że za dużo tam kombinowania, a za mało złowieszczej atmosfery. Słabo mam osłuchany "Anithesis", ale jak osłucham pewnie dojdę do tego samego zdania.