DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- zaczyna szaleć
No niestety... Nie znałem gościa, ale jest mi kurewsko przykro...
http://muzyka.onet.pl/10175,1634283,newsy.html
Choć z drugiej strony jest to info nieoficjalne, więc może to jakiś kit.
http://muzyka.onet.pl/10175,1634283,newsy.html
Choć z drugiej strony jest to info nieoficjalne, więc może to jakiś kit.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Paffka[/i]
http://muzyka.onet.pl/10175,1634283,newsy.html [/quote]
Gadalismy kilka razy. Desecrate znal go duzo bardziej. Szkoda czlowieka.
http://muzyka.onet.pl/10175,1634283,newsy.html [/quote]
Gadalismy kilka razy. Desecrate znal go duzo bardziej. Szkoda czlowieka.
- lucass
- weteran forumowych bitew
- Rattlehead
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Adrian696
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Tzn, że Azarath znowu zagra... [/quote]
nawet jak zagra - to sie nie fatyguj - jestem pewien że zarówno rodzina Vitka jak i muzycy Azarath maja ciebie i podobnych tobie kretynów głeboko w 4 literach...
i przestan juz pisac w tym topiku, zarowno ty jaki i Abisnthe-idioten jak i morph udowodniliscie wszystkim innym ze jestescie tak bardzo prawdziwi ze az nikt innym poza wami nie jest w stanie tego docenic...
Tzn, że Azarath znowu zagra... [/quote]
nawet jak zagra - to sie nie fatyguj - jestem pewien że zarówno rodzina Vitka jak i muzycy Azarath maja ciebie i podobnych tobie kretynów głeboko w 4 literach...
i przestan juz pisac w tym topiku, zarowno ty jaki i Abisnthe-idioten jak i morph udowodniliscie wszystkim innym ze jestescie tak bardzo prawdziwi ze az nikt innym poza wami nie jest w stanie tego docenic...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Okrutny_Kot
- rozkręca się
że niby chodzi o to, że takie zespoły jak Azarath nie powinny grać na koncertach charytatywnych? Z jednej strony może i tak, bo to trochę przeczy temu co głoszą, ale z drugiej to nie grają dla chorych kotków z schroniska ani dla biednych dzieci z Somalii, tylko jeśli już to dla żony swojego kumpla, z którą być może się dobrze znają, lubią, itd, więc w takim przypadku można spojrzeć chyba na to nieco inaczej. Mówię w tej chwili o koncercie dla Docenta, po którym wszyscy ostro jechali po Azarath. Ja tam nie wiem, bo scenę metalową, metalowców i generalnie metal mam głęboko w chuju i nie zastanawiam sie nad takimi pierdołami. Bo to właśnie są dla mnie pierdoły, a pierdołami to niech się martwią imbecyle, skoro nie mają nic innego do roboty.
-
- starszy świeżak
Panowie, k...! Zmarł młody, fajny gość, świetny muzyk, zostawił - jak się okazuje - żonę i dziecko, a tu się jakaś gadka rozwija, kto powinien, a kto nie zagrać; czy black metal źle wpłynął niektórym na mózg, czy nie... Może przenieśmy tę dyskusję gdzie indziej, bo to chyba nie miejsce. Opamiętania trochę!